Beklentileri söylemek yanlış mıdır?

bi de genellme yapmak istemem de benm de yay burcu bir arkadaşım var üniden beri. o zamanlar şu vakit buluşucaz derdik onu aradım o daha makyaj yapıyor iki saat beklemişliğim vardı. bi de makyaj yapıyor müzik açmış bi yandan hiç acele etmezdi temposunu bozmazdı.ararsın ararsın teline bakmazdı canı ne zmaan isterse.çok hoş sohbet ama.şu an evli çocuğu var gayet hızlı demek ki insanlar değişebiliyor mu desek.şimdi sevgililik mefhumu biraz daha farklı insan o zamnlarda kıymet özen vs daha çok görmek istiyor.bunun ölçütü de o zaamanlar için sözünde durmak değil mi?

Ya hayır mesele eve gelmemesi değil ki. Saygıdandır bu geleceğim dediğinde gelirsin yahut yolda haber verirsin geç kalıyorum ya da gelmiyorum bekleme diye.
Ki sonda söylediğin şey de oldu...

Bunun sevgili olmakla alakası yok ki, söz verildi mi tutulur tutulamayacak ise de haber verilir.

Kendi evi var ama hep bende kalır eşyalarının bir kısmı da bende.

aynı evde olsa anlarımda aynı evde yaşanmıyosa haber vermesine gerek olmadığını düşünüyorum. evet bana da yapılsa ben de özgürlüğüm kısıtlanır gibi hissederim. daha evlenmeden evcilik oynamaya gerek yok.

Bence de.
Sorumluluktan bi haber resmen.
Ee nereye gitmiş peki?
Bu arada düzelmiyorsa aynı evde yaşama yani evi ayrı ama senle yaşıyor gibi ya çağırma kahvaltıya tv izlemeye vs.

Çok fazla ince düşünmüyormusun?
Ne demek ya geç geleceğini haber etmiyor? Sohbete dalıyor unutuyor. Fazla rahata alışmış sevgilin. Sende böyle ince düşünmeye devam edersen kendini yorarsın.

Farkında olmadığı davranışları için uyarmak gorevdir
Farkında olup aynı şeye devam edilmesi terbiyesizliktir.
Farkında olduğunu bilerek sizin bu iliskiye devam etmeniz yanlıştır.

karı koca gibi bekledim de gelmedin muhabbetleri için çok erken. şu saatte gelicem derse, bi plan yaparsınız ona geç kalırsa tamam ama normal günlerde sen evde onu mu bekliyorsun da geç geleceğim diye haber versin.

karı koca gibi bekledim de gelmedin muhabbetleri için çok erken. şu saatte gelicem derse, bi plan yaparsınız ona geç kalırsa tamam ama normal günlerde sen evde onu mu bekliyorsun da geç geleceğim diye haber versin.
Burada mesele gelmemesi değil. Atıyorum 10 dakikaya evdeyim dedikten 3 saat sonra gelmesi. Benim de buna çözüm bulamamam.

Saygı beklemek ne zamandır özgürlük kısıtlamak oldu ki? Benle yaşıyorsa birisi yani onun eve giris çıkışı kacta yattığı kalktığı beni tabiki ilgilendirir ve de beklerim yani tabiki.

Burada mesele gelmemesi değil. Atıyorum 10 dakikaya evdeyim dedikten 3 saat sonra gelmesi. Benim de buna çözüm bulamamam.
Çözüm basit 10 dk bekle sonra kapıyı kilitle anahtarı üzerinde bırak eve giremesin.
Ay bırak ya nasıl soğumuyorsunuz şöyle şeyler yapılınca valla anlamıyorum ben taa burdan kıl oldum.

bunun burcla alakası yok
bende yay burcuyum aksıne bu konulara takıgımdır
saatım bıle gec kalmayayım dıye 5 dk ılerdedır hep
bana gelıyorum deyıp habersız sekılde gelmeyenlede anında mesafe koyar ıletısımı azaltırım

sorumluluk duygusu olmalı ınsanda
ayıp yanı kımse kımseyı beklemek zorunda degıl
ınsanlar ısını gucunu ona gore ayarlıyor
cok ayıp bırsey
ben acık acık dıle getırıyorum bu davranıslar hosuma gıtmez hassasımdır dıyorum

Ayni evde yasiyoruz mu ne dedin diye hatırlıyorum. E yurtta kalıyorsanız napacaksın kacta girip çıktığını hay allam ya :))
Aynı binada yaşıyoruz eşyalarının bir çoğu benim odamda. Şöyle diyeyim bana ben hiç sormadan 10 dakika sonra geliyorum dedikten 3 saat sonra yanımda oluyorsa bunun adı ne ? Gelmiyorum dese kızmam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…