- 13 Nisan 2007
- 33.856
- 103.328
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Hımmm...İlk başta böyle değildi. Yani o kadar ki ben artık kendimi kötü hissediyorum özgürlüğünü mü kısıtlıyorum acaba diye
Ya hayır mesele eve gelmemesi değil ki. Saygıdandır bu geleceğim dediğinde gelirsin yahut yolda haber verirsin geç kalıyorum ya da gelmiyorum bekleme diye.Şimdi sevgilisiniz gençsiniz
Üniversitelisiniz galiba
Benim gibi 40 yaşında hatunun bakış açısı sana uymamalı
Evet bir arada yaşanıyorsa belirli bir yaşam düzeni varsa haber vermek gerekir
Evde iki kişi varsa ve yemek için vs bekleniyorsa yine haber vermek gerekir
Ama yaşı daha büyük erkekler bile buna alışamıyorken delikanlıyı çok sıkmamak gerekir
Erkek beyni zaten o evde güvende benim olup olmamam önemli değil yemeği de gidince yerim ya da hallederim dışarıda der
Kadın beyni şu saatte geliyor yemeği hazırlayayım geç geldi biraz daha bekleyeyim diyerek iki saat geçirir kendini gerer yemeği sonunda yer ama esasen adamı bulup yemek ister
Bu nedenle daha üniversite aşamasında bu topa girme asla bekleme
Sana 5 te gel şuraya gidelim demiş ve haber vermedi ise çok Hakkı olursun o Zaman'larda bastır ama sevgili iken evli gibi evde oturup bekleme bekledim ama gelmedin diye de darlama
Bunun sevgili olmakla alakası yok ki, söz verildi mi tutulur tutulamayacak ise de haber verilir.bi de genellme yapmak istemem de benm de yay burcu bir arkadaşım var üniden beri. o zamanlar şu vakit buluşucaz derdik onu aradım o daha makyaj yapıyor iki saat beklemişliğim vardı. bi de makyaj yapıyor müzik açmış bi yandan hiç acele etmezdi temposunu bozmazdı.ararsın ararsın teline bakmazdı canı ne zmaan isterse.çok hoş sohbet ama.şu an evli çocuğu var gayet hızlı demek ki insanlar değişebiliyor mu desek.şimdi sevgililik mefhumu biraz daha farklı insan o zamnlarda kıymet özen vs daha çok görmek istiyor.bunun ölçütü de o zaamanlar için sözünde durmak değil mi?
Kendi evi var ama hep bende kalır eşyalarının bir kısmı da bende.kendi evi var sanırım. arada geliyor senin yanına. anladığım doğruysa yani gelmeden önce haber vermesi gerekir. ama ayrı evde yaşıyorsa haber vermesine gerek yok. sadece yanına gelirken geliyorum der. ama aynı evde yaşıyorsanız. geç gelicem ya da bugün gelmicem idare et demesi gerekir
Bence de.Aslında verdim tepkimi. Bu hafta kahvaltı hazırladım yeriz diye ki hiç adetim değil kahvaltı etmek.
Neyse markete gidiyorum dedi gidiş o gidiş bir saat gelmedi telefonu odada olduğu için ulaşamadım da. Eve geldiğinde istemiyorsan en azından haber ver ben aç aç bekliyorum burada yaptığın ayıp falan dedim. Aaaa düşünemedim özür dilerim dedi ama yine aynı. Bence bu iş evliliğe gidemez
demek istediğim şu ; sevgililik zamanında sözünü tutuyor mu dürüst mü vs gibi özelliklere bakarak evlilik yoluna gidiyorsunuz.ölçüt bu yani.Bunun sevgili olmakla alakası yok ki, söz verildi mi tutulur tutulamayacak ise de haber verilir.
Burada mesele gelmemesi değil. Atıyorum 10 dakikaya evdeyim dedikten 3 saat sonra gelmesi. Benim de buna çözüm bulamamam.karı koca gibi bekledim de gelmedin muhabbetleri için çok erken. şu saatte gelicem derse, bi plan yaparsınız ona geç kalırsa tamam ama normal günlerde sen evde onu mu bekliyorsun da geç geleceğim diye haber versin.
Çözüm basit 10 dk bekle sonra kapıyı kilitle anahtarı üzerinde bırak eve giremesin.Burada mesele gelmemesi değil. Atıyorum 10 dakikaya evdeyim dedikten 3 saat sonra gelmesi. Benim de buna çözüm bulamamam.
Benim odanın kapısında bir sorun var kapım kilitlenmiyorÇözüm basit 10 dk bekle sonra kapıyı kilitle anahtarı üzerinde bırak eve giremesin.
Ay bırak ya nasıl soğumuyorsunuz şöyle şeyler yapılınca valla anlamıyorum ben taa burdan kıl oldum.
Ne odası evin kapısını kilitle diyorum ay allahim yaBenim odanın kapısında bir sorun var kapım kilitlenmiyor
İyi ama yurtta kalıyorum kaldığımız yer yurt dolayısıyla tek odaNe odası evin kapısını kilitle diyorum ay allahim ya
Ayni evde yasiyoruz mu ne dedin diye hatırlıyorum. E yurtta kalıyorsanız napacaksın kacta girip çıktığını hay allam ya :))İyi ama yurtta kalıyorum kaldığımız yer yurt dolayısıyla tek oda
Aynı binada yaşıyoruz eşyalarının bir çoğu benim odamda. Şöyle diyeyim bana ben hiç sormadan 10 dakika sonra geliyorum dedikten 3 saat sonra yanımda oluyorsa bunun adı ne ? Gelmiyorum dese kızmam kiAyni evde yasiyoruz mu ne dedin diye hatırlıyorum. E yurtta kalıyorsanız napacaksın kacta girip çıktığını hay allam ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?