- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Eşim aşırı pasif. Sana gel diyen mi var, bana gel diyorlar dedi eşimdeseninle alakalı bir durum yok bu konuyu eşin çözecek
şaka bi yana annesi anlamıyor mu senin oğlun evli evli artık sal da iki baş başa vakit geçirsinler F Fight4freedom1huzurum kalmadı fani dünyada
İşte pazar izinli. Kardeşi ve annesi çagırıyor. Hadi balkonda nargile yapalım diye..Bekliyor ailesieşin neden senle vakit geçirmek varken her ctesi oraya gitmeyi kabul ediyor
Anlamaz anlamak istemiyor. Her cumartesi ne bahane bulacagım şaşırdım ben bıktım. İmdat diye bagırcam.şaka bi yana annesi anlamıyor mu senin oğlun evli evli artık sal da iki baş başa vakit geçirsinler F Fight4freedom1
direkt konuşun eşinizle bence böyle olmaz hiç mi özel anlarınız olmayacakAnlamaz anlamak istemiyor. Her cumartesi ne bahane bulacagım şaşırdım ben bıktım. İmdat diye bagırcam.
öyle şey mi olur ya sen ben mi var evlendikten sonra. eşiniz bi kendine gelsin. ayrıca ne meraklı her hafta annesine gitmeyeEşim aşırı pasif. Sana gel diyen mi var, bana gel diyorlar dedi eşimde
Pas vermiş dimi Resmen.Evet keske deseydim yaİyide kadın pası vermiş a anne bugün gelemeyiz başka planımız var yada bugün gelemeyiz yorgunuz vs vs birşey deseydiniz ya.
İşte ben artık bıktım sürekli gıtmekten. Tek göndermeye calısıyorum arada. Ama annesı tek gitmelerini asla saymıyor.İlla ıkımız gıdecegızöyle şey mi olur ya sen ben mi var evlendikten sonra. eşiniz bi kendine gelsin. ayrıca ne meraklı her hafta annesine gitmeye
canım benim adam pazar izinli olsa ne ctesi gece 2 gibi eve dönüyoruz diyosun pazar günü öğlene kadar uyunur muhtemelen, kalk kahvaltı yap gün bitti. siz ne ara vakit geçiriyorsunuz pardon?İşte pazar izinli. Kardeşi ve annesi çagırıyor. Hadi balkonda nargile yapalım diye..Bekliyor ailesi
Pas vermiş dimi Resmen.Evet keske deseydim ya
Dimi her hafta gitmek saçma. Pazar full evde.Ailesi beklıyor cumartesileri ikimizide.Yanı en azından bı cumartesi gıtsın bı cumartesi gıtmesındirekt konuşun eşinizle bence böyle olmaz hiç mi özel anlarınız olmayacak
hayır tek gönderme, ya birlikte gidin ya da gitmeyin diyorum ben. burda iş eşine düşünür.İşte ben artık bıktım sürekli gıtmekten. Tek göndermeye calısıyorum arada. Ama annesı tek gitmelerini asla saymıyor.İlla ıkımız gıdecegız
Evet gecen hafta 12 de kalktım ya. İşte pazar öglen den aksama kadar bıze kalıyor. O zaman eşime bırlıkte vakıt gecırelım dıyeyım. Bana ayrı cumartesi pazarıcanım benim adam pazar izinli olsa ne ctesi gece 2 gibi eve dönüyoruz diyosun pazar günü öğlene kadar uyunur muhtemelen, kalk kahvaltı yap gün bitti. siz ne ara vakit geçiriyorsunuz pardon?
Hayatta durmaz özlüyorum aılemı dıyorhayır tek gönderme, ya birlikte gidin ya da gitmeyin diyorum ben. burda iş eşine düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?