Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagolun. Ailesi iyi ama işte beklentıleri bıtmıyor. Ben şey ıstıyorum. Ayda 2 falan görüşüp dolu dolu gecırmeyı ıstıyorum.yoksa konusacak konu kalmıyor

Pas vermiş dimi Resmen.Evet keske deseydim ya

Kadinin pas verip vermemesinin önemi yok. Esin senin ile vakit geçirmek istemiyor, farkindamisin? Bir birey degil, kendine ait bir hayati yok. Aktivitesi yok, hobbisi yok.

Nasil basariyorsun bilmiyorum ama ben böyle birine saygi duyamazdim, mutlu olamazdim. Adam ailesinden ayri vakit geçiremiyor. Ergenler bile bagimsizligin pesindeler, adam gelmis kaç yasina her hafta sonu ailesinde.

2 hafta önce 5gün annesıne gıtti ve 2gece yatılı kaldı. Bende kavga cıkardım. Artık tek gıtmeye cekınıyor. Bırlıkte gıdelım sonra trıp atıyorsun dıyor.

Sonra suçu ailesinde buluyorsun. Ne denmeli. Sorun burda aile beklentileri hiç degil. "Ise gireyim nargile alacam" diyorsun. Sanki adam nargile için gidiyor. Kendi beyni, istekleri yokmus gibi. Ailesi degilde, seni ona hükmedersen ne degisiyor? Halen adamin kendine ait karakteri, fikri, hür iradesi yok.

Böyle adamlari nereden buluyorsunuz, niye ille kendini mutsuz ediyorsunuz gerçekten anlamak mümkün degil.

Kardeşi hep nargıle muabbetıne cagırıyor o yüzden. Bundan sonra cumartesi için plan yapacagım eşimle. Aşırı bagımlı ailesine

Suçluluk hissetmeyin bu bizim hayatımız ve istediğimizi yaparız. Kaç senelik evliisniz ? Ben bunu 8. 9. Ayımda çözdüm haftada 1 2 bazen 2 haftada 1 dir.

Kardeşi hep nargıle muabbetıne cagırıyor o yüzden. Bundan sonra cumartesi için plan yapacagım eşimle. Aşırı bagımlı ailesine

Anlamiyorsun. Nargile olmazsa adam gitmeyecekmi sanki? Adam kaç gece ard arda kaldi ailesinde. Birey olan, kendi karakteri olan biri, isterse milyon kez davet edilsin ailesi tarafindan, yine gitmez. Kendi hayati vardir çünkü. Es ile zaman geçirmek istiyordur.

Adam senin ile zaman geçirmek istemiyor yada o kadar... ki es ile yanliz basina vakit geçirildigini bilmiyor. Ailede ben zerre suç bulmuyorum. Zerre. Esin büyümediyse, bagimliysa bunu esin kendisi çözmesi lazim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…