beklentisizlik

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar merhaba burası benim için tutku oldu artık :) bi sorum olacaktı.Sizler de ilişkinizde beklenti içinde misiniz sürekli? Şunu dese keşke şunu yapsa şunu alsa vs vs?

Hiçbir ilişkimde (yani insan ilişkilerinin hepsinde arkadaşlık, aile vs) kimseden bir beklenti içerisinde olmamaya çalışırım şöyle dese şunu yapsa diye ama beklentiden sayılırsa eğer, tek beklentim saygıdır çünkü ben herkesi olduğu gibi kabul ederek yargılamaya girmeden dinlemeye çalışırım insanların da benimle konuşurken beni olduğum gibi kabl etmesini isterim ama bir konu hakkında itilafa düşüyorsam da bu onun düşüncesidir der geçerim

Kızlar merhaba burası benim için tutku oldu artık :) bi sorum olacaktı.Sizler de ilişkinizde beklenti içinde misiniz sürekli? Şunu dese keşke şunu yapsa şunu alsa vs vs?

İlişkimizin ilk yıllarında öyleydim, fakat sonrasında ilişkiler de insanlar gibi zaman geçtikçe olgunlaşıyor sanırım, beklentilerden vazgeçtim.. Ama eşimin de hakkını yemeyeyim, özellikle evlendikten sonra daha da güzelleştirdiği için ilişkimizi, belki de gerek duymuyorumdur :)

Ne güzel sizin adınıza çok sevindim :) ben kendimce kararlar almıştım sevgilimi cok yıprattığım için artık içimden nasıl geliyosa öyle davranıcam beklenti içine girmicem diye ama ilk günlerim zorlu geciyor biraz :) tesekkürler

Ne güzel beklenti içinde olmamayı başarabilmek ...

Teşekkür ederim :)
Kendini dediğin gibi yaparak sürekli telkin edersen, zamanla davranışın alışkanlığa dönüşür :) Hem o zaman gerçekten daha mutlu oluyor insan :)

Ne güzel beklenti içinde olmamayı başarabilmek ...
kendi açımdan içim rahat ama karşı taraf hep beklentiler içinde olup her davranışa bir anlam katınca ilişki iiçnden çıkılmaz hal alıyr bunu da yaşadım açıkçası... hani erkek dersin güçlü durmalı dersin ama hep şunu şöyle yapsan dediğinde sinir küpüne dönebiliyorum ben de... nazlı erkeğe gelemiyorum (bilgisayarım donmuştu neyse ki veriler silinmemiş ancak gönderebiliyorum)

insan mutlaka beklenti içine girer ister istemez . birinle görüşüyorsan . ama şunnu alsın bunu alsın diye değil . ben birşeyler alsın diye beklentiye girmedim . yeri geldi hesabı bölüştüm yeri geldi ben aldım . biraz safım galiba bu konularda ..

Hiçbir beklenti içinde değilim kesinlikle sıfır beklenti desem yalan olur. Çünkü illa ki karşı taraftan bir şeyler bekliyoruz hepimiz bence. Ama çok bir beklenti içinde değilim diyebilirim. Sürekli şunu dese, şunu yapsa, şunu alsa demem. Ama mesela kırıldığım zaman gönlümü almasını beklerim gibi. Bir de ilgi manyağıyım maalesef. Sürekli ilgi beklerim. Bu tarz şeyler sadece.

Cevabınız için çok teşekkürler..
Ben de sizin tahammül edemediğiniz erkeğin kız versiyonuyum galiba :) sevgilim çok beklentisizce yaklasıyor bana ama ben öyle değilim malesef.böyle davranmayı öğrendiniz mi sonradan yoksa hep böyle miydi?

Yo aslında ben de öyleyim param cok ortadır benim arkadas ilişkilerimde de aşk ilişkimde de...fakat benim beklentilerim her konuda cok talepkarım galiba..(

Poff o ilgi manyaklığı bende de var malesef biraz hayatın merkezinde kendimi görüyorum ben sanırım..

Beklenti ister istemez olur bence her ilişki de
Bende ilgi beklerim çoğu zaman
İlgilenilmediği zaman ruh halim değişir ama bu kötü bir özellik ya
Hiç sevmiyorum bu huyumu
Duygusal anlamda bir şeyler hissettiğim insandan sürekli ilgi beklerim yani
Keşke bunu aşmanın bir yolu olsa

....................................................................ilişki demek karşıllıklı saygı sevgi demek bir şeyler paylaşmak mutlu olmak demek ......

Canim smdi beklentin neye bagli o onemli eger gercekten senin deger verdigin seyleri yapmiyorsa sende bekliyorsan ondan ki hakli olarak beklersin o yapmadikcada sen sogursun benim sevglmde boyle yapar eder allah razi olshn ama sadece ozel gunlerde cok romantiktir bende buna cok kziiyorum bana ozel gunlerde bisey yapma ama her hangi bi gun beni sasir en basit ornegi bana kalpten bi cikolata al suprizim var de yda kucuk bisey al supriz yap ki bunlarla cok mutlu olan biriyim ama benim erkek arkdsimsa hic yapmaz bunuda 2 gun once konustuk icimdeki herseyi kustum oda bana hak verdi smdi cok sukur iyiyiz dikkat ediyor sende konusmadiysan eger bi konusmayi dene eger hala yapmiyorsa bu onun yapisindan kaynakli olabilir sende oyle kabul et canim

Bizim ilişkimiz uzak mesafe ilişkisi oldugu için yanımdayken okadar ilgili ve sevgi dolu ki ama yanımda olmadıgı zaman o ilgiyi cok arıyorum galiba ben ikimiz de telefonda konusurken rahat değiliz ama ben istiyorumki hep benim istediğim seyleri söylesin mesela güzel bi şey söyledi diyelim ben onu da beğenmiyorum bazen :))

Keşke...okudum kitaplarda ya da internette hep önce kendimizi sevmemiz gerektiği yazıyor ozaman baskalrından ilgi beklemez ve mutsuz olmazmışız

Himm tatmin olamiyorsun o zaman. Biraz beklentini dusuk tutmalisin belki onceki iliskinde bu ilgiyi cok gordun yda cevrende boyle kisileri cok goruyorsunda yapiyorsun olbilir bence biraz daha kendini tutmalisin cocuk yapiyormus diyormus sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…