- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi politician
-
Peki bu törpülemeyi nasıl yapcaz? Yani 1 2 kere uygulayabiliyorum ama sonra yine baslıyorumkendi adıma ben de biraz beklentileri çok olan bi insanım özel ilişkilerimde. ama bunu törpülemek gerekiyor çünkü 1. beklemediğimiz şeyler daha kolay gerçekleşiyor 2. beklemediğimiz bir şey olduğunda bu bizim için sürpriz ve mutluluk kaynağı oluyor :))
Ben de sizin gibiyim aynı ama bu beni yıpratıyorbenimde karşılıklı ilişkilerde beklentilerim var özellikle eşimden tabi ki; güzel sözler söylesin isterim mesela. hiç bıkmadan sevgiyle saygıyla davransın isterim. beklentilerim de olmayınca mutsuz olurum sürekli tavır naz çekilmem o zaman da hiç:))
Eki Görüntüle 1005788
.......................................................
Ne doğru bi söz paylaştığınız için çok sağolun
rica ederim çok uygun oldu duruma
Güzel anlatmışsınız tesekkürler:))
.ne demek :) sen de sorununu halledersin umarim :)
Kızlar merhaba burası benim için tutku oldu artık :) bi sorum olacaktı.Sizler de ilişkinizde beklenti içinde misiniz sürekli? Şunu dese keşke şunu yapsa şunu alsa vs vs?
Aslında inanki ben de ondan ne istediğimi bilmiyorum,ben hediye düşkünü bi insan değilimdir normalde kendi emek vererek bi şey yapsa cok mutlu olurum zaten Allaha sükür ki maddi bi sıkıntım yok fakat cevremden etkileniyorum galiba sevgililer sunu almalı falan gibi bi önyargı var bu beni yıpratıyor belki deBeklenti içinde olmak, karşı tarafın senin düşündüklerini düşünerek doğru cevabı uygulamasıdır. Aksi halde mutsuz olursun. Zaten bu da olası değildir değil mi?
Bakalım sen onun beklentilerine doğru cevap veriyor musun?
Hele hele en tehlikelisi "keşke şunu alsa" bu kavram nedense bana çok itici geliyor. Ne almasını bekliyorsun mesela sana?
Kızlar merhaba burası benim için tutku oldu artık :) bi sorum olacaktı.Sizler de ilişkinizde beklenti içinde misiniz sürekli? Şunu dese keşke şunu yapsa şunu alsa vs vs?
Herkes aynı seyi söylemiş çok merak ediyorum bunu nasıl yapacağımı çünkü ben beceremiyorum...beklentıler yaralar her zaman fıstıgım, bekleyipte gercekleştiği zaman degilde, beklemediğin anda gercekleşen şeyler senı cok cok daha mutlu eder
Bunları beklemeniz de cok normal zaten.. Umarım her istediğiniz şey olur ve evliliğiniz de güzel giderilişkimin ilk zamanlarında ewet öyleydim ama şimdi öyle değilim.... hediye alsın şunu desin demiyorum...
ama şuan ewlilik aşamasında olduğumuz için biraz hızlı ilerlemesini bekliyorum, bazı şeyleri almak yapmakiçin ertelemesini istemiyorumsadece bunları bkeliyorum....
Siz de benim gibisiniz...umarım tamamen beklentisiz olabiliriz ve cok mutlu oluruz...bende beklenti içindeyim canım yoruluyor ama bu beni mutsuz ediyor bazen bile nası beklentisiz olacagım hiç bilmiyorum
Bunları beklemeniz de cok normal zaten.. Umarım her istediğiniz şey olur ve evliliğiniz de güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?