beklentisizlik

kendi adıma ben de biraz beklentileri çok olan bi insanım özel ilişkilerimde. ama bunu törpülemek gerekiyor çünkü 1. beklemediğimiz şeyler daha kolay gerçekleşiyor 2. beklemediğimiz bir şey olduğunda bu bizim için sürpriz ve mutluluk kaynağı oluyor :))

Peki bu törpülemeyi nasıl yapcaz? Yani 1 2 kere uygulayabiliyorum ama sonra yine baslıyorum

benimde karşılıklı ilişkilerde beklentilerim var özellikle eşimden tabi ki; güzel sözler söylesin isterim mesela. hiç bıkmadan sevgiyle saygıyla davransın isterim. beklentilerim de olmayınca mutsuz olurum sürekli tavır naz çekilmem o zaman da hiç:))

Ben de sizin gibiyim aynı ama bu beni yıpratıyor (

Kızlar merhaba burası benim için tutku oldu artık :) bi sorum olacaktı.Sizler de ilişkinizde beklenti içinde misiniz sürekli? Şunu dese keşke şunu yapsa şunu alsa vs vs?

Beklenti içinde olmak, karşı tarafın senin düşündüklerini düşünerek doğru cevabı uygulamasıdır. Aksi halde mutsuz olursun. Zaten bu da olası değildir değil mi?
Bakalım sen onun beklentilerine doğru cevap veriyor musun?
Hele hele en tehlikelisi "keşke şunu alsa" bu kavram nedense bana çok itici geliyor. Ne almasını bekliyorsun mesela sana?

bende beklenti içindeyim canım yoruluyor ama bu beni mutsuz ediyor bazen bile nası beklentisiz olacagım hiç bilmiyorum

Aslında inanki ben de ondan ne istediğimi bilmiyorum,ben hediye düşkünü bi insan değilimdir normalde kendi emek vererek bi şey yapsa cok mutlu olurum zaten Allaha sükür ki maddi bi sıkıntım yok fakat cevremden etkileniyorum galiba sevgililer sunu almalı falan gibi bi önyargı var bu beni yıpratıyor belki de

beklentıler yaralar her zaman fıstıgım, bekleyipte gercekleştiği zaman degilde, beklemediğin anda gercekleşen şeyler senı cok cok daha mutlu eder

Kızlar merhaba burası benim için tutku oldu artık :) bi sorum olacaktı.Sizler de ilişkinizde beklenti içinde misiniz sürekli? Şunu dese keşke şunu yapsa şunu alsa vs vs?

ilişkimin ilk zamanlarında ewet öyleydim ama şimdi öyle değilim.... hediye alsın şunu desin demiyorum...

ama şuan ewlilik aşamasında olduğumuz için biraz hızlı ilerlemesini bekliyorum, bazı şeyleri almak yapmakiçin ertelemesini istemiyorumsadece bunları bkeliyorum....

Bunları beklemeniz de cok normal zaten.. Umarım her istediğiniz şey olur ve evliliğiniz de güzel gider

İnternette arama motoruna "beklentinin zehri" yaz. Bir blog yazısı çıkacak. O yazıyı dikkatle oku. Sonra buraya tekrar yaz bakalım düşüncelerini.

Benim de genel olarak insan ilişkilerimde beklenti sorunum var. Bu yazı beni çok etkileyen, bu konuda bana yön veren, çok dürüst ve açık bir dille yazılmış bir yazıdır. Okuyalı çok oldu. Tekrar okuyacağım ben de. Öyle ki bu yazıyı çok kez okudum, hala da belirli periyodlarla okurum. Beklentiden sorun yaşayınca beni resmen hizaya getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…