Buna kuruma cizgisi deniyor ve bir hükmü yok malesef. Geçersiz bir sonuc yani.bende öyle dusunuyordu
Teşekkür ederimİlk on dakika içinde çıkmayan çizginin bir anlamı yok ne yazık ki.
Tamam canım hemen deneyeyim lütfen benim için dua et böyle güzel bir gecedeTesti akan suya 6 7 saniye tut canım. Kuruma çizgisiyse kaybolur. Kaybolmazsa pozitif.
24 aydır negatifi gören biri olarak yazıyorum ve isteyipte kavuşamayan tüm anne adaylarına duamda yer veriyorum canım Rabbim gönlüne göre versinTamam canım hemen deneyeyim lütfen benim için dua et böyle güzel bir gecede
Amin inşallah rabbim en kısa zamanda senin içinde en güzelini nasip etsin inşallah24 aydır negatifi gören biri olarak yazıyorum ve isteyipte kavuşamayan tüm anne adaylarına duamda yer veriyorum canım Rabbim gönlüne göre versinisteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Bu dogru degil. Bir topikte hamile arkadaşlara denetmisler. Kaybolmuş ama hamilelermiş.Testi akan suya 6 7 saniye tut canım. Kuruma çizgisiyse kaybolur. Kaybolmazsa pozitif.
hamilelerde zaten çift çizgi çıkar kuruma çizgisi belli olmazkiBu dogru degil. Bir topikte hamile arkadaşlara denetmisler. Kaybolmuş ama hamilelermiş.
Silik cizgi cikanlar denemiş iste. Suya tutmus silinmiş ama hamileymisler. Benim bir konumda soylemisti uyeler. Dogru bir yontem degil demislerdi.hamilelerde zaten çift çizgi çıkar kuruma çizgisi belli olmazki
Tuhaf pozitif olan test suyla silinmezkiSilik cizgi cikanlar denemiş iste. Suya tutmus silinmiş ama hamileymisler. Benim bir konumda soylemisti uyeler. Dogru bir yontem degil demislerdi.
2 hafta gecikme beklemek cok riskli. Dış gebelik olabilir. Bekleme inadiniz yüzünden tüpünüzü kaybedebilirsiniz. 3 4 gun gecikme sonrasi idrar testi yapmak uygundur. Kimyasal gebelik yasamissiniz onceki deneyiminizde.Benim de silik çıkmıştı çok heveslenmiştim. Diğer günün sabahı adet olmuştum. İç çöküş yaşadım resmen. Ve bir daha test yapmayacağıma kendime söz verdim. Adetim 2 hafta geçerse hastaneye giderim. Gerçekten çok yıpratıcı süreç. İnşallah isteyen herkese allahım çocuk nasip eder.
Hic hamile kalmadim denemedim. Bana soyleneni yazdim.Tuhaf pozitif olan test suyla silinmezki
Kimyasal gebelik mi2 hafta gecikme beklemek cok riskli. Dış gebelik olabilir. Bekleme inadiniz yüzünden tüpünüzü kaybedebilirsiniz. 3 4 gun gecikme sonrasi idrar testi yapmak uygundur. Kimyasal gebelik yasamissiniz onceki deneyiminizde.
Ilk 5 10 dk icinde cikan dumduz 2 cizgi ise kimyasal gebelik. Kromozom testi yapildi mi? Belki o sebeple olmuyordur.Kimyasal gebelik mihiç böyle düşünmedim. Ama mümkün olacağını düşünmüyorum eşimin sperm sayısı çok az tüp bebek için randevu aldık bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten zor bir süreç
Kromozom testi doktor istemedi sadece spermiogram istedi sonucu görünce. Dolaylı yoldan zor dedi. Burada işiniz bitti tüp bebek merkezi araştırın deyince bizde Prof dr Erol Tavmergen e 9 şubata randevu aldık. Sizin dediğiniz testi yaparlar belki de. Oraya gidip tüm kafamdaki soru işaretlerine yanıt bulacağım inş. Sperm testinden sonra dr konuşma burada işiniz bitti demesi hiç birşey fırsat bırakmadıIlk 5 10 dk icinde cikan dumduz 2 cizgi ise kimyasal gebelik. Kromozom testi yapildi mi? Belki o sebeple olmuyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?