- 28 Mart 2020
- 21.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.651
- 598
Çok okudum tup bebek yapacakken hamile kalanlari. Hic belli olmaz bu isler. Doggy pozisyonunda sans artiyormus. Sayi kac bilmiyorum ama. Doggy de yapip bir sure beklemek gebelik sansini artiriyormus.Kromozom testi doktor istemedi sadece spermiogram istedi sonucu görünce. Dolaylı yoldan zor dedi. Burada işiniz bitti tüp bebek merkezi araştırın deyince bizde Prof dr Erol Tavmergen e 9 şubata randevu aldık. Sizin dediğiniz testi yaparlar belki de. Oraya gidip tüm kafamdaki soru işaretlerine yanıt bulacağım inş. Sperm testinden sonra dr konuşma burada işiniz bitti demesi hiç birşey fırsat bırakmadı
Kimi testler yaniltabiliyormusBenim de silik çıkmıştı çok heveslenmiştim. Diğer günün sabahı adet olmuştum. İç çöküş yaşadım resmen. Ve bir daha test yapmayacağıma kendime söz verdim. Adetim 2 hafta geçerse hastaneye giderim. Gerçekten çok yıpratıcı süreç. İnşallah isteyen herkese allahım çocuk nasip eder.
Sanırım idrarı fazla damlatmissinizHanımlar merhaba bende size bir şey danışmak istiyorum az önce bir test yaptım ama emin olamadım bir de sizden fikir almak istiyorum konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim vallahiEki Görüntüle 2999205
Bende öyle düşünüyorum da fakat eminim 3-4 damla damlattım test mi bozuk diyeceğim de bilemedim deSanırım idrarı fazla damlatmissiniz
Ahhh ahhh neler denemedim kiÇok okudum tup bebek yapacakken hamile kalanlari. Hic belli olmaz bu isler. Doggy pozisyonunda sans artiyormus. Sayi kac bilmiyorum ama. Doggy de yapip bir sure beklemek gebelik sansini artiriyormus.
Test birde sanki beklemiş gibi benimkine bakın bugün öğleden sonra yaptim kaç saat beklemesine rağmen sararması birde gecikmenin varmiydi acabaHanımlar merhaba bende size bir şey danışmak istiyorum az önce bir test yaptım ama emin olamadım bir de sizden fikir almak istiyorum konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim vallahiEki Görüntüle 2999205
Sizinki de kuruma gibi duruyor. Şüpheniz varsa sabah ilk idrar ile deneyin.Hanımlar merhaba bende size bir şey danışmak istiyorum az önce bir test yaptım ama emin olamadım bir de sizden fikir almak istiyorum konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim vallahiEki Görüntüle 2999205
Evet en sağlıklısı kan sonucuKimi testler yaniltabiliyormus
Bende öyle düşünüyorum da fakat eminim 3-4 damla damlattım test mi bozuk diyeceğim de bilemedim de
Kuruma çizgisi beyazdır. Yani ikinci çizginin belireceği kısım belli olur negatif testlerde. Silik çizgi çok az belirdiği için kırmızı değilde hafif pembemsi olur ya. Suya tutulduğu zaman kuruma çizgisinin kuruluğu gittiği için belirginliğide gider. Ama gebelik varsa ve hcg değeri düşük olduğu için silik çıkmışsa o çizgi silinmez. Hamile olup da suya tutma yöntemini deneyen kişilerin yok olan çizgisi tek bir çizgi mi yoksa çıkan 2 çizgi de yok olmuş mu? Mantıklı olarak düşündüğümüzde çıkan iki çizginin de kaybolması gerekir çünküBu dogru degil. Bir topikte hamile arkadaşlara denetmisler. Kaybolmuş ama hamilelermiş.
Rica ederim. Insallah en umutsuz aninizda bebekle mujdelenip mutluluktan aglarsiniz kari koca.Ahhh ahhh neler denemedim kisperm sayısı 2 milyon doktor biraz da şans olsa deneyin bi kaç sene daha derdi. Ve zamanla daha da azalma durumu varmış zaman kaybetmeyin dedi. Ama şu kromozom testini araştırdım az önce. Not ettim o testi de yaptıracağım teşekkür ederim
Çok çok silik gibi bir çizgi görüyorum fakat yarın ilk idrarla mi deneseniz birdeBu da bak ışık altında olanı daha aydınlık yani
Eki Görüntüle 2999206
O zaman zaman ileriye aksınSizinki de kuruma gibi duruyor. Şüpheniz varsa sabah ilk idrar ile deneyin.
Ayyy çok aminnn teşekkür ederim canım benimRica ederim. Insallah en umutsuz aninizda bebekle mujdelenip mutluluktan aglarsiniz kari koca.
Bendeki çizgi kırmızı olmasa bile hafif pembe ben en iyisi 2 güne tekrarlayayim testiKuruma çizgisi beyazdır. Yani ikinci çizginin belireceği kısım belli olur negatif testlerde. Silik çizgi çok az belirdiği için kırmızı değilde hafif pembemsi olur ya. Suya tutulduğu zaman kuruma çizgisinin kuruluğu gittiği için belirginliğide gider. Ama gebelik varsa ve hcg değeri düşük olduğu için silik çıkmışsa o çizgi silinmez. Hamile olup da suya tutma yöntemini deneyen kişilerin yok olan çizgisi tek bir çizgi mi yoksa çıkan 2 çizgi de yok olmuş mu? Mantıklı olarak düşündüğümüzde çıkan iki çizginin de kaybolması gerekir çünkü
Hadi uyuyun bir an once sabah olsunO zaman zaman ileriye aksın
O zamaaaan hanımlar sabah dönüş yapacağım bakalım adet olmamam için gideyim hatim indireyimÇok çok silik gibi bir çizgi görüyorum fakat yarın ilk idrarla mi deneseniz birde
Uyku tutmuyor maalesefHadi uyuyun bir an once sabah olsun
İnşallah olmazsinjzO zamaaaan hanımlar sabah dönüş yapacağım bakalım adet olmamam için gideyim hatim indireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?