Bekleyen testin silik çıkması

Çok okudum tup bebek yapacakken hamile kalanlari. Hic belli olmaz bu isler. Doggy pozisyonunda sans artiyormus. Sayi kac bilmiyorum ama. Doggy de yapip bir sure beklemek gebelik sansini artiriyormus.

Hanımlar merhaba bende size bir şey danışmak istiyorum az önce bir test yaptım ama emin olamadım bir de sizden fikir almak istiyorum konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim vallahi

Kimi testler yaniltabiliyormus

Çok okudum tup bebek yapacakken hamile kalanlari. Hic belli olmaz bu isler. Doggy pozisyonunda sans artiyormus. Sayi kac bilmiyorum ama. Doggy de yapip bir sure beklemek gebelik sansini artiriyormus.
Ahhh ahhh neler denemedim ki sperm sayısı 2 milyon doktor biraz da şans olsa deneyin bi kaç sene daha derdi. Ve zamanla daha da azalma durumu varmış zaman kaybetmeyin dedi. Ama şu kromozom testini araştırdım az önce. Not ettim o testi de yaptıracağım teşekkür ederim

Test birde sanki beklemiş gibi benimkine bakın bugün öğleden sonra yaptim kaç saat beklemesine rağmen sararması birde gecikmenin varmiydi acaba

Sizinki de kuruma gibi duruyor. Şüpheniz varsa sabah ilk idrar ile deneyin.

Bu dogru degil. Bir topikte hamile arkadaşlara denetmisler. Kaybolmuş ama hamilelermiş.
Kuruma çizgisi beyazdır. Yani ikinci çizginin belireceği kısım belli olur negatif testlerde. Silik çizgi çok az belirdiği için kırmızı değilde hafif pembemsi olur ya. Suya tutulduğu zaman kuruma çizgisinin kuruluğu gittiği için belirginliğide gider. Ama gebelik varsa ve hcg değeri düşük olduğu için silik çıkmışsa o çizgi silinmez. Hamile olup da suya tutma yöntemini deneyen kişilerin yok olan çizgisi tek bir çizgi mi yoksa çıkan 2 çizgi de yok olmuş mu? Mantıklı olarak düşündüğümüzde çıkan iki çizginin de kaybolması gerekir çünkü

Rica ederim. Insallah en umutsuz aninizda bebekle mujdelenip mutluluktan aglarsiniz kari koca.

Bendeki çizgi kırmızı olmasa bile hafif pembe ben en iyisi 2 güne tekrarlayayim testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…