- 28 Mart 2020
- 21.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.651
- 598
Kuruma cizgisi beyaz degil. Benim testlerim kirmizi pembe kuruma cizgisi yapiyordu. O kadar detayli sormadim. Kendi testim icin biri suya tut demisti. Bir digeri de o yontem gecersiz demisti.Kuruma çizgisi beyazdır. Yani ikinci çizginin belireceği kısım belli olur negatif testlerde. Silik çizgi çok az belirdiği için kırmızı değilde hafif pembemsi olur ya. Suya tutulduğu zaman kuruma çizgisinin kuruluğu gittiği için belirginliğide gider. Ama gebelik varsa ve hcg değeri düşük olduğu için silik çıkmışsa o çizgi silinmez. Hamile olup da suya tutma yöntemini deneyen kişilerin yok olan çizgisi tek bir çizgi mi yoksa çıkan 2 çizgi de yok olmuş mu? Mantıklı olarak düşündüğümüzde çıkan iki çizginin de kaybolması gerekir çünkü
Gebelik belirtin varsa bence kan ver canım. En garanti sonuçBendeki çizgi kırmızı olmasa bile hafif pembe ben en iyisi 2 güne tekrarlayayim testi
Koyun sayin, sayi sayin. Beyninizi alfa frekansindan cikarirsaniz kolaylikla dalarsiniz.Uyku tutmuyor maalesef
Bu yöntemin doğruluğunu ciddi anlamda merak ettim. Uzun zamandır duyduğum bi yöntem olduğu için. İlk defa yanlış diyen birine denk geldim o yüzden detay sordumKuruma cizgisi beyaz degil. Benim testlerim kirmizi pembe kuruma cizgisi yapiyordu. O kadar detayli sormadim. Kendi testim icin biri suya tut demisti. Bir digeri de o yontem gecersiz demisti.
Bende ne göğüs şişmesi ne acıması hicbirsey yok adetim geceli 3/4 gün oldu ilk gün yaptigim test negatifti 2. Gün yaptığımda bugünde böyle oldu ve de pko var hafif derecede ama adet gecikmesi hiç yasamazdim ta ki bu aya kadar birde bu ay geç yumurtladim zatenGebelik belirtin varsa bence kan ver canım. En garanti sonuç
Koyun sayin, sayi sayin. Beyninizi alfa frekansindan cikarirsaniz kolaylikla dalars
Ya umut oldun bana Allah razı olsunMrrhaba benimki adet gunum gectig8 halde bile siliktu suan 9 aylik kucagimda kimseye insnma ustelik benimki 3 5 saat sonra cikti
Adet gününüzü bekleyin. Olmazsanız testi tekrarlayınmerhaba bayanlar sizce testıme göre hamile olabilirmiyim bakarmisin böyle testı çikan var mi daha adet olmama bir hafta var
Ben anlamadim ilk 5 10 dakika içinde cikiyorsa nasil kimyasal gebelik oluyorIlk 5 10 dk icinde cikan dumduz 2 cizgi ise kimyasal gebelik. Kromozom testi yapildi mi? Belki o sebeple olmuyordur.
Olayin durumuna gore onu yazdim. Silik çıkıp sağlıklı gebelikler de oluyor. Silik cikmasi deger düşüklüğü demek yalnizca. Bu konuda yanlis hatirlamiyorsam silik çıkıp regl olunmustu. Bu olay çerçevesinde kimyasal dedim. Sizin silik cikiysa kimyasal demek degildir.Ben anlamadim ilk 5 10 dakika içinde cikiyorsa nasil kimyasal gebelik oluyor
He anladim canim benim gecikmem var yani 15 gün test yaptım cumartwsi negatif sizce yapsam şimdi cikarmiOlayin durumuna gore onu yazdim. Silik çıkıp sağlıklı gebelikler de oluyor. Silik cikmasi deger düşüklüğü demek yalnizca. Bu konuda yanlis hatirlamiyorsam silik çıkıp regl olunmustu. Bu olay çerçevesinde kimyasal dedim. Sizin silik cikiysa kimyasal demek degildir.
15 gunluk gecikme mi?He anladim canim benim gecikmem var yani 15 gün test yaptım cumartwsi negatif sizce yapsam şimdi cikarmi
15 gunluk gecikme mi?
Olsa cumartesi de çıkardı diye düşünüyorum. Ama tekrarla istersen.
Anladım canım teşekkür ederimOlsa cumartesi de çıkardı diye düşünüyorum. Ama tekrarla istersen.
Hala regli olmadımOlayin durumuna gore onu yazdim. Silik çıkıp sağlıklı gebelikler de oluyor. Silik cikmasi deger düşüklüğü demek yalnizca. Bu konuda yanlis hatirlamiyorsam silik çıkıp regl olunmustu. Bu olay çerçevesinde kimyasal dedim. Sizin silik cikiysa kimyasal demek degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?