Bekleyen testin silik çıkması

Kuruma cizgisi beyaz degil. Benim testlerim kirmizi pembe kuruma cizgisi yapiyordu. O kadar detayli sormadim. Kendi testim icin biri suya tut demisti. Bir digeri de o yontem gecersiz demisti.

Kuruma cizgisi beyaz degil. Benim testlerim kirmizi pembe kuruma cizgisi yapiyordu. O kadar detayli sormadim. Kendi testim icin biri suya tut demisti. Bir digeri de o yontem gecersiz demisti.
Bu yöntemin doğruluğunu ciddi anlamda merak ettim. Uzun zamandır duyduğum bi yöntem olduğu için. İlk defa yanlış diyen birine denk geldim o yüzden detay sordum

Gebelik belirtin varsa bence kan ver canım. En garanti sonuç
Bende ne göğüs şişmesi ne acıması hicbirsey yok adetim geceli 3/4 gün oldu ilk gün yaptigim test negatifti 2. Gün yaptığımda bugünde böyle oldu ve de pko var hafif derecede ama adet gecikmesi hiç yasamazdim ta ki bu aya kadar birde bu ay geç yumurtladim zaten

Mrrhaba benimki adet gunum gectig8 halde bile siliktu suan 9 aylik kucagimda kimseye insnma ustelik benimki 3 5 saat sonra cikti

merhaba bayanlar sizce testıme göre hamile olabilirmiyim bakarmisin böyle testı çikan var mi daha adet olmama bir hafta var

Eklentiler

• 6AE82634-168D-4379-9920-EE6F7F3F907A.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 188
Ben anlamadim ilk 5 10 dakika içinde cikiyorsa nasil kimyasal gebelik oluyor
Olayin durumuna gore onu yazdim. Silik çıkıp sağlıklı gebelikler de oluyor. Silik cikmasi deger düşüklüğü demek yalnizca. Bu konuda yanlis hatirlamiyorsam silik çıkıp regl olunmustu. Bu olay çerçevesinde kimyasal dedim. Sizin silik cikiysa kimyasal demek degildir.

He anladim canim benim gecikmem var yani 15 gün test yaptım cumartwsi negatif sizce yapsam şimdi cikarmi

Hala regli olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…