Bekleyen testin silik çıkması

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyirum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• 20220209_131204.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 88
Var gibi sonuç ne oldu

Valla bir sey olmadi canım beklemedeyim ya sabah kan vermeye gidecegim ya da bekleyip cuma tekrar test yapacağım kararsizim şuan beklemek bir sey degistirirmi bilmiyorum
Aslında hiç test yapmasaydim beklemeni tavsiye ederdim çünkü hcg yüksek çıkardı ama şuanda test yapıp silik çıktığını görünce için içine sığmaz belirsizlik kötü biliyorum en iyisi yarın yada cuma kan testi ile kesinleştirmek

Evet gercekten beklemesi oldukça zormuş ama yinede cumayı bekleyeceğim

Ben bir daha bu testlere umut bağlamayı düşünmüyorum açıkçası en fazla 30. Günü görüyorum onu geçince gidip direk kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…