bende arçelik olanını kullanıyorum ama ekmekler güzel olmuyor ne yaptıysam olmadı tarıfe göre yaptım fırından hamur aldım yaptım yok olmuyor. ama çok güzel kek pişiriyor. bende ekmek yapmaktan vazgeçtim:)
beko ekmaker aldım ama kaç gündür isteğim gibi olmuyor ekmek
üstü çöküyor,altı pişiyor üstü pişmiyor.
standart ve orta olarak ayarlıyorum.3 saatlik
beko kullanıp memnun kaldığınız bir tarifiniz varsa ne olur yazın
aynen işte benimde öyle oluyor makinede mi problem war acep??
kitapçıktaki 3 cup un(500gr.)yazıyor ama ben terazide ölçünce 3cupu geçiyor.
eşim ilk denememizde 500gr.koydurmuştu ama ortası sönük üstü pişmemiş altı pişmiş olarak çıktı
2.de ben yoğurtlu ekmek denedim ama yine aynı çıktı
3.makinada şuan ve bu kez kitaptaki ekmek tarifini 3cup olarak deniyorum.ama ümidim yine yok sanki
ekmek makinası hevesim bitiyor gibi,ne zor işmiş yaa!
evt.sert oluyor içide hamur gibi azcık
nerde yanlış yapıyoruz?
3 cuptada olmuyor desene,ee nerden düzgün bir tarif bulucaz.deneye deneye malzemeler çöpe gidiyor yazık
ekmek makinasına inat yapıp fırına poğaça attım
bende de aynı makineden var. sadece hamur mayalamak için kullanıyorum, pide,poğaça vs yapmak için.
2 kere ekmek yapmayı denedim ama çok beğenmedim. şöyle güzel bir tarif olsa da ayarını tuttursak
bende arçelik olanını kullanıyorum ama ekmekler güzel olmuyor ne yaptıysam olmadı tarıfe göre yaptım fırından hamur aldım yaptım yok olmuyor. ama çok güzel kek pişiriyor. bende ekmek yapmaktan vazgeçtim:)
bekoyu bilmiyorum ama arçelik ekmekçim den çok memnunum.keşke sinbo alsaydım demişlerdi :26:
sinbo hem çok ucuz 99 a alldı bende alıcam bence geri verebiliyorsan ver sinbo al modelinide öğrenirim yarın isterseniz...
bekoyu bilmiyorum ama arçelik ekmekçim den çok memnunum.
undan çok etkileniyo, deneye deneye güzelleşti benim ekmeklerim
sinbo dan da memnun olmayan çok, ucuz olduğu için çok tutuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?