Bel ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Canim uzerinden zaman gecmis ama hamilesin sanirim bu mesaji yazdiktan sonra mi ogrendin

Evet 16.gun regl oluyorum igneden sonra bugun 10.gun canim elimde test yok olsa dayanamazdim gerci ovu testiylede anlasiliyor ondan mi yapsam her gun

Evet 16.gun regl oluyorum igneden sonra bugun 10.gun canim elimde test yok olsa dayanamazdim gerci ovu testiylede anlasiliyor ondan mi yapsam her gun

canım ovu testi de gebeliği işaret edebiliyor fakat iğne olunca ben ovulara pek güvenmiyorum
çünkü hala hcg etkisi var
ovunun koyu çıkma nedeni zaten hcg ile lh nin çok benzer olmaları

Bata 11 gün var, benimde belim kopuyor iki gündür. Yumurtlamam erken oluyor genelde. Muhtemel yumurtlamanın üstünden 3 gün geçti.

Yumurtlama zamanın geçtiyse ve bu belirtiler varsa bu iyi birşey :)

Normalde 10.11. gün oluyor yumurtlama. Bugün 14.gün. ama ovulasyon testi yapamadım bu ay. Elimde yoktu bugün geldi kargo bugün akşam yaptım ama idrarın sıvıydı çay falan içmiştim silikti. Tam ne zaman yumurtladım ovu ile tesbit edemedim. Ama 9.gün uzayan akıntıyı gördüm.

Yumurtlama zamanın geçtiyse ve bu belirtiler varsa bu iyi birşey :)

Artık olmamasına iyice alıştım sanırım. Iyi birşey demene bile sevinemedim. Bugün yeniden yumurtlama olabilir mi diye tekrar çalışma yaptık. Daha da yapmam böyle gider. Zaten bundan sonra ya aşılama ya tüp bebek birine yönleneceğim. Her ay aynı şeyleri yaşamak çok yıpratıyor.

Yrn bi test yap cnm belki cikar benim de adet sancisi gbi sancilar cektim bel agrisida cektim bat tam kacinda belli degildi ama testte cikti bir iki gun vardi hemen hemen sabh bas donmesi de oldu supelenip test yaptm ve hamileydim ve asiri derecede duygu karmasaligi oluyor tvde dizi fln izlerken agliyordum birsey olsa hemen agliyorum snra guluyorum sinirleniyorum fln 4hafta 6 gunluk oldugnda dusuk yaptm cnm hayirlisi olsun yrn sabah test yap

Kaç günde bir adet olursun canım?

Cnm b3n zaten hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…