- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Senle aynıyız tamamen ya benmde ole bakalm beklyrm ya:)Benimde hiç karin ağrım yok bi kaç gün önce şiddetli bel ağrım vardı oda geçti degisik ya hiç böyle olmamaisti
Inşallah gelmistr bebisimiz:)Senle aynıyız tamamen ya benmde ole bakalm beklyrm ya:)
İnş cnm haber verrsnInşallah gelmistr bebisimiz:)
Canim uzerinden zaman gecmis ama hamilesin sanirim bu mesaji yazdiktan sonra mi ogrendin
Ayy cidden belim nasil agriyor kasiklarimda ben dayanamayip 14.gun test yaparim boyle gidersehamile valla :) demekki bel agrısı belirti olabiliyomuş :)
Ayy cidden belim nasil agriyor kasiklarimda ben dayanamayip 14.gun test yaparim boyle giderse
Evet 16.gun regl oluyorum igneden sonra bugun 10.gun canim elimde test yok olsa dayanamazdim gerci ovu testiylede anlasiliyor ondan mi yapsam her gun
hamile valla :) demekki bel agrısı belirti olabiliyomuş :)
Artık psikolojik olarak bel ağrısı da yaşarım şimdi.. hatta hafiften başlıyor :)
Bata 11 gün var, benimde belim kopuyor iki gündür. Yumurtlamam erken oluyor genelde. Muhtemel yumurtlamanın üstünden 3 gün geçti.
Yumurtlama zamanın geçtiyse ve bu belirtiler varsa bu iyi birşey :)
Yumurtlama zamanın geçtiyse ve bu belirtiler varsa bu iyi birşey :)
Yrn bi test yap cnm belki cikar benim de adet sancisi gbi sancilar cektim bel agrisida cektim bat tam kacinda belli degildi ama testte cikti bir iki gun vardi hemen hemen sabh bas donmesi de oldu supelenip test yaptm ve hamileydim ve asiri derecede duygu karmasaligi oluyor tvde dizi fln izlerken agliyordum birsey olsa hemen agliyorum snra guluyorum sinirleniyorum fln 4hafta 6 gunluk oldugnda dusuk yaptm cnm hayirlisi olsun yrn sabah test yapArkadaşlar reglime 2 gün var dün belime ağrı geldi halen var daha önce regliye yakın böle bir ağrı yaşamadm hatta belim ağrıma ilk defa ağrıdı bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen var mı?
Normalde 10.11. gün oluyor yumurtlama. Bugün 14.gün. ama ovulasyon testi yapamadım bu ay. Elimde yoktu bugün geldi kargo bugün akşam yaptım ama idrarın sıvıydı çay falan içmiştim silikti. Tam ne zaman yumurtladım ovu ile tesbit edemedim. Ama 9.gün uzayan akıntıyı gördüm.
Cnm b3n zaten hamileyim :)Yrn bi test yap cnm belki cikar benim de adet sancisi gbi sancilar cektim bel agrisida cektim bat tam kacinda belli degildi ama testte cikti bir iki gun vardi hemen hemen sabh bas donmesi de oldu supelenip test yaptm ve hamileydim ve asiri derecede duygu karmasaligi oluyor tvde dizi fln izlerken agliyordum birsey olsa hemen agliyorum snra guluyorum sinirleniyorum fln 4hafta 6 gunluk oldugnda dusuk yaptm cnm hayirlisi olsun yrn sabah test yap
25 gün, 26 gün adet olurum ben.Kaç günde bir adet olursun canım?
Cnm b3n zaten hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?