- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
25 gün, 26 gün adet olurum ben.
Ee konuda bel agrisi belirtimi demissin hamileyim belim agriyor dememissin ki neyse cnm hayirlisi olsun :)Cnm b3n zaten hamileyim :)
14. Güne dek çatlamıştır canım o zaman
Bende en bariz hamilelik belirtisi bel agrisi ve adet sancisi gibi sancilar yasamis olmam!
Peki bu belirtileri ne zaman yaşadın. Adete yakın mi yumurtlamadan sonra mi?
Yok o ay kimyasaldi doger aya daha adet gormedm o son adetmdiBel ağrısı belirtin olduğu ay mi hamileydin peki.
Yok o ay kimyasaldi doger aya daha adet gormedm o son adetmdi
Canm birsey kullanmadim cunku evlendim ilk ay kimyasal kaldim ikinci aya şukur hemen hamile kaldım inan hatrlamyrm aradan 7 ay gecmis insan cidden unutuyorBenimde geçen ay kimyasal oldu. Yani bel ağrısı hamilelik belirtisiymiş. Bisey olduğundan bel ağrısı oluyormuş. Peki kimyasaldan sonra bişey yaptın mi? Bir sonraki ayda ilaç kan sulandırıcı falan kullandın mi? Kimyasaldan sonraki gebeliginde bel ağrısı belirtisi oldu mu?
Canım üstünden baya geçmiş bende pko war adet düzensizliği de aynı şekilde geçen ay adet oldum bu ay beklenen adet gelmesi we adete 5 gün falan kala şiddetli bel ağrısı başladı hala daha dewam ediyor sağ kasığımda batma alt karnımda ağrı we akıntım da yine aynı şekilde ama günümün geçmesi olayı çok net olmuyo çnkü her ay düzenli adet göremiyorum sence bu belirti olabilşr mi test yapmaya korkuyorumadetime bir hafta kala bel agrisi basladi adet gunumden iki uc gun once ve adet gunum ve sonrasi cok kotu adet sancilari yasadim.
adet olacagimi dusundum ama olmadim gunumden 2 gun sonra test yaptim pozitif
Test yaptiniz mi acaba sonuc nedirCanım üstünden baya geçmiş bende pko war adet düzensizliği de aynı şekilde geçen ay adet oldum bu ay beklenen adet gelmesi we adete 5 gün falan kala şiddetli bel ağrısı başladı hala daha dewam ediyor sağ kasığımda batma alt karnımda ağrı we akıntım da yine aynı şekilde ama günümün geçmesi olayı çok net olmuyo çnkü her ay düzenli adet göremiyorum sence bu belirti olabilşr mi test yapmaya korkuyorum
Belim kopacak gibi ağrıyor duramıyorum çok ayakta adete 6 gün var
[/QUO
Adet oldunuz mu?Belim kopacak gibi ağrıyor duramıyorum çok ayakta adete 6 gün var
Olmuştum ben.Adet oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?