Bel ağrısı

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
arkasaşlar 20. Haftamız bitti ve benm bel ağrılarım başladı. Bu gece uyutmadı. Bi çözüm ya da öneri var mı? Dr randevum iki hafta sonra. Birde ben sırtımı sobaya döndüm bi tek o iyi geldi. Sırtıma sıcak su torbası koyablr miyim acaba? Hiç dktruna soran oldu my?

Sırtına tabiki sıcak su torbası koyabilirsin. Uzun süre kalmasın ama nolur nolmaz. Bel ve sırt ağrılarım benim mevcutta zaten vardı, şimdi 2ye katlandı. Oturarak calıştığım içinde gün içinde zaten çok yoruluyorum. Haliyle hiç geçmiyo ağrılar bilakis artmaya devam ediyor. Ağrılar kalsiyum eksikliğinden de olurmuş. İlaç kullanıyor musun? Süt-yoğurt düzenli tüketiyor musun? Bunlara da dikkat etmek gerek canım

Ya o kadr garip ki dün sabah başladı ve kesintisiz ağrıyor. Öncesinde birşey yoktu. Yoğurt tüketiyorum. Süt hamilelkten snra bulantı yapmaya başladı ama öncesinde onu da tüketiyordum. İlaç kullanamadğm için kullanamıyorum ama bütün değerlerim norml. Öyle olmasa mecbur kullancaktm. İnanki aklıma çalışan insanları getirp şükrediyordum. Allah yardmcın olsun kardeşim. Oturmak beli pert ediyor gerçektn. Şuan sobanın önündeyim bitek o iyi geldi:)

Canım değerlerin normal olabilir ama folikasit ilacını mesela kesin kullanman lazım, bebeğin gelişimini de çok etkiliyor sana da yararı var. Bebek senden besleniyor o vitaminsiz kalmaz ama senin stokların tükenir. Doktorunun başlaması lazımdı ilk günden demir ilacı ve folikasite. Çalışmaya gelince çok zor oluyor evet, izne çıkacağım günü bekliyorum ne yalan söyleyim..

Demir falan vermedi doktorum folic acidi de ilk üç ay ve hamile kalmadan önce içmiştim. Multivitamin kullanıyordum bir tek onuda bulantılarla birlikte bıraktm bidahada cesart edemedim. Çnkü norml zamanda bile afedersin ilacı geri çıkarabln bi insanım. Folic acid bile küçück hap düşün onu bile merasimle içiyrdm:)

O zaman beslenmene dikkat et canım. Doktor problem görmüyorsa sorun yok. Genelde her gebe kullandığı için sordum bende. Ağrılarsa normal, gittikçe artacak. Alışsak iyi ederiz

ağrıların başladıysa doktora söylersen sana magnezyum falan yazar anca öyle geçiyor o ağrılar

ağrıların başladıysa doktora söylersen sana magnezyum falan yazar anca öyle geçiyor o ağrılar
Ben Decavit multivitamin ilacı kullanıyorum doktora da dedim ağrılarım var, kramplar giriyor bazen diye, ilaçta varmış magnezyum, ayrıca ilaca gerek yok dedi. Bende yoğurt tüketiyorum bolca, sütten daha yararlıymış

Evet bende yoğurtta iyiym. Magnezyum günlük almam gerekeni besinlerle alıyorum zaten. Ama gidnce söylcem en azndan anlık çözümler önerebilir. Bir de acaba yürdkçe artar mı? Gezmeye gitcktk önceden ayarladık:) eşimde gidip gelelim öyle artsın artcaksa diyor:)) ilacta mide bulantilarmda cok kotuydu istersen verym dedi icmedim. Yani olabldgnce uzak durmak istyorm ilaclardan. Onerisini merk ediyorum. Boyle devam ederse zaten arayip bi oneride alablrm belki:) gozumu actim agri basladi tekrar. Yine soba onundeyim:) belime mi baglasam ne yapsam:)

Kalsiyum ve magnezyum içiyorum canım. Bir gram ağrı kalmadı. Belim kütür kütür ötüyor ama ağrı sıfır

Benim de belim çok sıkıntili oldu aksamları özellikle yatttgimda kalkmak bir işkence resmen.. doktor kalsiyum hapi osteozinci verdi bir nebze hafifletiyor .bir ara 5 gun biraktim hapi farki anladim hapsiz daha beterim kuzu kuzu içiyorum ..

Canım sıcak banyo veya sıcak su torbası koymak iyi değil damarları gevşetiyor ve kasılmalara sebep oluyor.usuyorsan ısın ama belini sobaya verme.bel ağrın bebegin büyüyor ondan usutsen zaten idrarindan hemen bilirsin.sicak banyodan. Sıcak şeylerden uzak dur canım.korlma çok normal.

Ya iki gün çok şiddtli çektm bel ağrısını o ara sobanın önünde durdum bi tek o geçirdi ağrısını. Normlde ev zaten sıcak ama zararı varsa tabi uzak duraym.

Bende vitaminime başladım internette okudum su falan da iyi geliyomuş başlaynca bende biraz rahatladm

Neden ki? Doktora gdemedğmden ona henüz soramadm ama anneme söyledm o da bişey demeynce devam ettm. Ya bi tek o iyi geldi. Peki sıcak su torbası?
Açılmaya sebep oluyor Can'ım. Dr Doğum haftasında sıcak duş öneriyor ben beline sıcak su torbası koymuştum açılmam olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…