arkadaşlar bu karışımı deneyen varmı:uhm:
bende 3 yıldır bel fıtığı var Dr ameliyat diyo ama ben korkuyorum
biryıldır ikinci çoçuğu istiyoruz ama olmuyor acaba belfıtığından olabilirmi? dr olur dedi ama olmuyor.
bende bukarışımı denemek istiyorum deneyen varsa
deneyimlerini bizimle paylaşırmı?:enbuyukkk:
Merhaba nazlı hanım.. ben yeni üyeyim ..yıllardır bel ve boyun fıtığı çekiyorum..doktorlar ikisinede ameliyat diyor ama ben cesaret edip olmadım..tavsiyenizi okudum ve denemek istiyorum..yalnız ada soğanının bir miktarı varmı ne kadar soğanla yapılacak bu ilaç.. birde ne kadar süre kullanılması gerekiyor..cevap verirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler..
Benim kardeşimde de var bu hastalık. Boyunda düzleşme Fibromiyalji yani. Deneyen arkadaşlardan yalnızca biri cevap yazmış. O da yara olduğnu söylemiş.
Nazlı arkadaşım senden ricam bu yöntemin hassas tenli insanlar için tehlike oluşturup oluşturmadığına emin misin? Çünkü kardeşim çok beyaz ve hasaas bir tene sahip. Hatta ellerinde ve ayaklarında egzema rahatsızlığı vardı. Bunun yanında boyun fıtığı da son derece kötü. Yani bu karışım her bünyeye uygun mu? Bu tedavi yöntemini uygulayan bir uzman var mı hali hazırda? Çünkü açıkçası korkuyorum, zaten alerjik bünyeye sahip birine bu karışımı kullanmaya bir taraftan da iyileşsin istiyorum.:çok üzgünüm:
Merhaba canım
Ben inanın hafif kızarıklık dışında tüm arkadaşlarım dahilinde hiç karşılaşmadım böyle bir durumla..Kızarıklığın sebebide hastalığın oradaki yoğunluğu ve geçmesiymiş..Sizlere tavsiyem ince bir tabaka halinde sürün..Uzman sormuşsunuz var mı diye evet kullanan dr arkadaşlarım var bunu öğrendiğim arkadaşımız ise çok fazla kişiyi iyileştirdiğini söylüyor..Kendim denemesen inanın yazmazdım..Hiç bir arkadaşıma zarar gelmesini istemem kimseyi riske atmam..Çok şükür dediğim gibide ağır tahriş vs biz karşılaşmadık yazan arkadaşımda geçtiğini söylüyor hem tahrişin hem ağrıların..Uygulama yapan varsa yazıları bekliyorum..Ve sizler için tekrar tekrar sorup duruyorum sorun yok cvbını alıyorum umarım işinize sizlerinde yarar
bende de bel fıtıgı var.hemde çok ciddi seviyede, dr hemen ameliyat dedi ama olmadım tabii...ilk zamanlar çok ağrım vardı iğne ilaç kullandım fizik tedaviye gittim verdiği egzersizleri yaptım.bol bol istirahat ettim,ağır işler yapmadım(bu arada kilo aldım tabii) şu an agrım yok sadece bacağımda uyuşukluk devam ediyor sizce bende yapmalımıyım bu ilacı?yapacaksam nereye uygulamalıyım? belimemi uyuşuk bacagımamı?bu ilaç bel fıtığını tamamen iyileştiriyormu yoksa sadece agrı ve uyuşmayımı alıyor?
şimdi çok bir problemim kalmadı ama ileriyi düşünüyorum,yaşım ilerledikçe daha kötü olmak istemiyorum sizce yağmalımıyım bu ilacı?
Merhaba nazlıcım
ben izmirde oturuyorum adasoğanını annemin bel fıtığı için kullanmak istiyorum nereden bulabileceğim hakkında bir fikrin var mı?
bir de sürüp ne kadar bekleteceğiz?sonra yıkayacak mıyız?kaç tane soğan kullanacağız?bilgi verirsen çok sevindirirsinyerimseniben
Merhaba nazlıcım
ben izmirde oturuyorum adasoğanını annemin bel fıtığı için kullanmak istiyorum nereden bulabileceğim hakkında bir fikrin var mı?
bir de sürüp ne kadar bekleteceğiz?sonra yıkayacak mıyız?kaç tane soğan kullanacağız?bilgi verirsen çok sevindirirsinyerimseniben
Merhaba nazlıcım
Nerden sipariş verdin anlamadım ki?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?