Bel fıtığı osteopat tedavisi olan ve iyileşen?

KahvemVeBen

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
161
58
13
Merhabalar, aylardır geçmeyen bel kalça arası kas gerginliği yaşıyorum. Nasıl anlatsam eğilirken, yürürken çok fazla zorluyor. Sanki orda bir taş var ve ne yapsam bir yere gitmiyor. Fizyoterapi aldım birçok kere yardımcı oldu ama yürüyünce biraz başa sarıyor. Bel fıtığı başlangıcı teşhisi konuldu ama sinire baskı çıkmadı MR sonuçlarında. Kısacası doktorum hiçbir şey diyemiyor bendeki sorunla ilgili. Pilates yapıyorum düzenli o rahatlatıyor ama ordaki taş kaybılmuyor çok hem de çok üzülüyorum. Daha önce bu tarz bir şeyi deneyimlemiş ve çözüm bulmuş biri varsa ve de yorum yaparsa çok sevinirim. Osteopadi tedavisi duydum ama bilgim yok açıkçası. Şimdiden sağolun

Merhabalar benımde boynumda ve belımde toplam 4 fıtıgım var 20 yıldır bu ağrıyı bilirim gitmediğim dr kalmadı ki american hastanesi net amaliyat diyordu 8 sene önce Osteopat hasan asmatülü doktoruna tavsiye üzerine gittim kı yürüyemiyordum koşarak cıktım diye bilirim. Bugunde kendisinin yanındaydım el bileğimdeki agrı yüzünden inanın çokk rahatlattı deneyin derim kendi fikrimce çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…