Benim de 4 gün önce ortada ters bir hareketim dahi yokken birden belim tutuldu. Belimin sağ tarafı daha doğrusu fakat yürümemde vs bi sorun yoktu sadece oturmakta zorlanıyordum geçiştirdim yakı bandı ve kas gevşeticilerle. Daha önce belimle ilgili bir sorunum olmamıştı fakat bu kadar sürünce şüphelendim ve doktora gittim.
Klinik muayenem gayet iyiydi her hareketi yapabiliyorum vs. Yine de MR çektik hani emin olalaım sorun ne diye. Bingo! Nurtopu gibi bi fıtığım gelişmiş küçük sayılmayan ve sırt kaslarım güçlü olduğu için hiç hissettirmemiş kaslar korumuş.
Şimdilik iğne oluyorum ve korse verdi. ilk ay bakıcaz duruma ama büyük ihtimalle fizik tedavi olucam.
Bence endişelenme. Benim işim çok yoğun ve hep masabaşında çalışmaktan hareketsiz yaşamın kaçınılmaz sonu. Araştırmalar yaptım ve geriletme imkanı vs varmış. Ben hergün yürüyecem düzenli olarak bi 40-45 dakika. Fıtığı olup doğum yapanları biliyorum çevremde. Bunun için bence endişelenme sadece kaslarını güçlendirmelisin bu sana hamilelikte de faydalı olacaktır ki aslında sağlıklı yaşam için zaten yapmamız gerekenleri maalesef ancak kötü bir sonuçla karşılaşınca yapmaya başlıyoruz...