Bel Kaymasıı :( :(

Topicim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
91
3
18
İyi geceler kızlar..
Bebeklikden gelen bir rahatsızlığım var bel kayması doğum esnasında ebelerin hatasıymış doktor öyle söyledi. 21 yaşındayım 16 yaşında belimin tutulmasıyla 3 ay boyunca yattım o zaman bu rahatsızlığın farkına varabildik.. Bugün de temizlik yaparken sanırım ters bir hareket yaptım şuan ağrıdan duramıyorum ne öne eğilebiliyorum ne oturabiliyorum sol bacağıma kadar ağrıyor ne yapıcam bilemedim şuan :( aranızda böyle rahatsızlık geçirip düzelen var mı acaba ? Başka bi sorumda seneye düğünüm olucak hiç böyle düşünmemiştim ama çevremde rahatsızlığımı bilen kişiler sen nasıl evlenceksin nasıl çocuk doğurcaksın diyolar sıkıntı olur mu acaba ?
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.. İyi geceler :)

bel kayması zordur canım ya :26:
geçmiş olsun canım acil şifalar :40:
hepsi olur gider allahın izniyle :31:
bel fıtığıda benzer rahatsızlık herkes doğuruyor..:52:

bel kayması zordur canım ya :26:
geçmiş olsun canım acil şifalar :40:
hepsi olur gider allahın izniyle :31:
bel fıtığıda benzer rahatsızlık herkes doğuruyor..:52:

Hemde çok zor 3 ay yattığımı biliyorum :( amiin herkesin inş :(
Oda doğru canım :)

İyi geceler kızlar..
Bebeklikden gelen bir rahatsızlığım var bel kayması doğum esnasında ebelerin hatasıymış doktor öyle söyledi. 21 yaşındayım 16 yaşında belimin tutulmasıyla 3 ay boyunca yattım o zaman bu rahatsızlığın farkına varabildik.. Bugün de temizlik yaparken sanırım ters bir hareket yaptım şuan ağrıdan duramıyorum ne öne eğilebiliyorum ne oturabiliyorum sol bacağıma kadar ağrıyor ne yapıcam bilemedim şuan :( aranızda böyle rahatsızlık geçirip düzelen var mı acaba ? Başka bi sorumda seneye düğünüm olucak hiç böyle düşünmemiştim ama çevremde rahatsızlığımı bilen kişiler sen nasıl evlenceksin nasıl çocuk doğurcaksın diyolar sıkıntı olur mu acaba ?
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.. İyi geceler :)

geçmiş olsun canım. ama bir acile gitseydin en azından bu ağrıyla bayramı nasıl geçireceksin? :26:

Gecmis olsun oncelikle.Gecen hafta tutuldum bende..zaten fitik var.ignelerle kas gevseticilerle yeni yeni duzeldim.sizinkini bilemedim cocukluktan diyorsunuz..dr gitmeden gecmiyor ama..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun oncelikle.Gecen hafta tutuldum bende..zaten fitik var.ignelerle kas gevseticilerle yeni yeni duzeldim.sizinkini bilemedim cocukluktan diyorsunuz..dr gitmeden gecmiyor ama..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gittiğim doktor öyle söyledi canım ve saolsun çok ilgilendiler izmirde gitmiştim 15 gün fizik yaptılar ama öyle makinalrla değil çok işe yaramıştı :(

Back
X