- 19 Aralık 2013
- 91
- 3
- 18
İyi geceler kızlar..
Bebeklikden gelen bir rahatsızlığım var bel kayması doğum esnasında ebelerin hatasıymış doktor öyle söyledi. 21 yaşındayım 16 yaşında belimin tutulmasıyla 3 ay boyunca yattım o zaman bu rahatsızlığın farkına varabildik.. Bugün de temizlik yaparken sanırım ters bir hareket yaptım şuan ağrıdan duramıyorum ne öne eğilebiliyorum ne oturabiliyorum sol bacağıma kadar ağrıyor ne yapıcam bilemedim şuan
aranızda böyle rahatsızlık geçirip düzelen var mı acaba ? Başka bi sorumda seneye düğünüm olucak hiç böyle düşünmemiştim ama çevremde rahatsızlığımı bilen kişiler sen nasıl evlenceksin nasıl çocuk doğurcaksın diyolar sıkıntı olur mu acaba ?
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.. İyi geceler :)
Bebeklikden gelen bir rahatsızlığım var bel kayması doğum esnasında ebelerin hatasıymış doktor öyle söyledi. 21 yaşındayım 16 yaşında belimin tutulmasıyla 3 ay boyunca yattım o zaman bu rahatsızlığın farkına varabildik.. Bugün de temizlik yaparken sanırım ters bir hareket yaptım şuan ağrıdan duramıyorum ne öne eğilebiliyorum ne oturabiliyorum sol bacağıma kadar ağrıyor ne yapıcam bilemedim şuan

Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.. İyi geceler :)