Bel nasıl incelir

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
37
23 yaşındayım 54 kiloyum boyun 1.66 kilomu fazla bulmuyorum ama vücut tipim beni çok rahatsız ediyor..diyetde yapsam bel çevresindeki kalınlaşmalardan kurtulamıyorum..egzersiz olarak her gün yürüdğüm halde bi gr veremiyorum..ince bi bele sahip olmak için neler yapmam lazım :KK43:(( kalça bel oranım bir gibi bu yüzden dar badiler giymek istemiyorum ergenlik çağına yeni girmiş kızlar vücut hatları yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan bi kız gibiyim..yardım lütfen ??
 
Vücut geliştirme yap omuzlarını kollarını geliştir bu dik durmanı sağlar karnın öne doğru toparlanmaz eğik durmadığın için hemde omuzların genişlediği zaman belin daha ince görünür birazda karın çalışırsan orasıda sıkılaşır düzelir diye düşünüyorum
 
duruşum zaten her zmn diktir eğik durmayı sevmem ve buna çok dikkat ederim..ama ne kdr beslenmeme ve spora dikkat etsemde istediğim şekle giremiyorum..belki çok iyi bir disiplen gerek ama oda bende yok..
 
spor salonlarında özel bel inceltici programlar var. egzersiz programında bölgesel incelme istediğini belirtirsen sana yardımcı olurlar canım.
 
X