BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

merhaba benim de 5-6 ay oldu. Bu ay klomen kullandım yumurtlamadan beri aynı sizin ki gibi bel ağrım var tek taraflı kasık batmam var hiç geçmedi dün kahverengi çizgi şeklinde leke vardı bugün o leke sarıya dönmüş. dpo 12 sabah test yaptım negatif bata da 4 gün var

Eğer ki sizin yumurtlama sonrası 16. Günde adetiniz geliyorsa yine umut var ama benim yumurtlama sonrası 13. Gün adet geliyor 12 de negatif gelirse benim kesin yoktur

Eğer ki sizin yumurtlama sonrası 16. Günde adetiniz geliyorsa yine umut var ama benim yumurtlama sonrası 13. Gün adet geliyor 12 de negatif gelirse benim kesin yoktur
Benim de bugün dpo 7 ve dün adet sancısının biraz daha hafifini çektim gün boyu. Bugün de bacaklarım ağrıyor kasık bölgem tutulmuş gibi kaskatı sanki. Hiç yaşamadığım tuhaf bir huzursuzluk var kasıklarımda ama bu kadar erken belirti vermez sanırım ya bilemiyorum. Her şeyi belirtiye yormak istiyorum ama pek umutlu da değilim gibi. Uykusuz ve kasık ağrılarının bol olduğu bir adet dönemi yaşıyorum inşallah bebiştendir

ben de bugün negatif görünce umudu kestim ama burda çoğu kişi gecikmenin ilk günü pozitife döndü yazmış o yüzden mecbur bekleyecez

aynı günlerde ben de uyku hali halsizlik çektim ama sonra geçti progesteron artışı etkisi olabilir demişti chatgpt

İnşallah döner pozitife ya, artık adet olmak cok can sıkıcı oluyor benim için
ben umutluydum sizinki gibi dpo 7-8-9 hep uyuyordum kasık batmalarım oluyordu bel ağrım zaten geçmedi hala var. Nasip tabi belli olmaz ama negatifi gördükçe test yapmaya da korkuyorum 4 gün kaldı bata bekleyeyim senin de çok var umudunu yitirme belli olmaz

Pcos var acıkcası o yüzden umutlu olamıyorum ama hayırlısı. Gönül istiyor ki hemen olsun fakat beklicez yapacak bir şey yok. Güzel haberleri alalım bir an önce

Pcos var acıkcası o yüzden umutlu olamıyorum ama hayırlısı. Gönül istiyor ki hemen olsun fakat beklicez yapacak bir şey yok. Güzel haberleri alalım bir an önce
pcos engel değil bende de var hatta bu ay o yüzden klomen kullandım ama o da beni altüst etti hormonlarımı filan

Başka belirtiriniz var mıı ne zaman başladıı
Psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli olmamakla birlikte ara ara kasık ve bel ağrım var. Sürekli olarak da genital ağrım var. Mide bulantısı hafif bir baş dönmesi. Bir de dün bir kez göbeğimin sol tarafında bir noktada küçücük bir batma oldu. Adet olacak gibi hissediyorum. Gögüslerim çok ağrıyor ama uçlarda hassasiyet yok. Bir de daha önce var mıydı bilmiyorum ama göbeğimin altında kahverengi bir çizgi var. Deliriciiimmmm

Yan etki mi yaptı? Kaç yumurta gelişti? Ben de bu ay gideceğim doktora o yüzden soruyorum
ben daha 5 aydır düşündüğüm için doktor benim ısrarımla verdi tek yumurta büyümüştü 2 tane de küçük vardı.ilişkiyi 1 dolu bi boş denedik sonrasında.Yumurtlama günüm adet oluyorum gibi sancım kasık ağrım oldu o günden beri saydığım belirtiler.

Ya inşallah vardır yumurta çatladıysa hala umut var bence

bekleyelim bakalım. Ama şöyle bi durum var benim sağ kasığımda batma var yoğunlukla. klomen kist de yapabilir diyorlar ondan da korkuyorum gerçi adetle geçermiş ama
Çatlayıp çatlmadığını kontrol ettirmediniz öyle mi? Kist batma yapar rahatsız eder.

Çatlayıp çatlmadığını kontrol ettirmediniz öyle mi? Kist batma yapar rahatsız eder.
gittiğim gün çatlamak üzere iğneye gerek yok dedi diğer gün zaten ben hissettim ufak leke de oldu. evet acaba o batmalar uyku hali halsizlik kistten mi diyorum artık negatif çıktıkça

Aynı şeyleri yaşadım 2 gün ilerideyim Merak ediyorum aramızdan hamiş çıkacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…