- 27 Ağustos 2025
- 103
- 18
- 13
- 30
- Konu Sahibi Civcivimmm
-
merhaba benim de 5-6 ay oldu. Bu ay klomen kullandım yumurtlamadan beri aynı sizin ki gibi bel ağrım var tek taraflı kasık batmam var hiç geçmedi dün kahverengi çizgi şeklinde leke vardı bugün o leke sarıya dönmüş. dpo 12 sabah test yaptım negatif bata da 4 gün varBende ilk kez yaşıyorum bu durumu normalde adet 2-3 gün kala olur ama bu şekilde hiç olmamıştı. Dpo6 -7 gecesi ağrılarım oldu sıcak basmasıyla sonra gündüz hafiflemişti rahattım bugün tekrar sabahtan oldu bel ve kasık ve yoğun sarımsı beyaz akıntım vardı. 2 gündür de göğüslerim sızlıyor bilemedim sanırım yine olmayacak 7 ay oldu
Eğer ki sizin yumurtlama sonrası 16. Günde adetiniz geliyorsa yine umut var ama benim yumurtlama sonrası 13. Gün adet geliyor 12 de negatif gelirse benim kesin yokturmerhaba benim de 5-6 ay oldu. Bu ay klomen kullandım yumurtlamadan beri aynı sizin ki gibi bel ağrım var tek taraflı kasık batmam var hiç geçmedi dün kahverengi çizgi şeklinde leke vardı bugün o leke sarıya dönmüş. dpo 12 sabah test yaptım negatif bata da 4 gün var
Benim de bugün dpo 7 ve dün adet sancısının biraz daha hafifini çektim gün boyu. Bugün de bacaklarım ağrıyor kasık bölgem tutulmuş gibi kaskatı sanki. Hiç yaşamadığım tuhaf bir huzursuzluk var kasıklarımda ama bu kadar erken belirti vermez sanırım ya bilemiyorum. Her şeyi belirtiye yormak istiyorum ama pek umutlu da değilim gibi. Uykusuz ve kasık ağrılarının bol olduğu bir adet dönemi yaşıyorum inşallah bebiştendirEğer ki sizin yumurtlama sonrası 16. Günde adetiniz geliyorsa yine umut var ama benim yumurtlama sonrası 13. Gün adet geliyor 12 de negatif gelirse benim kesin yoktur
ben de bugün negatif görünce umudu kestim ama burda çoğu kişi gecikmenin ilk günü pozitife döndü yazmış o yüzden mecbur bekleyecezEğer ki sizin yumurtlama sonrası 16. Günde adetiniz geliyorsa yine umut var ama benim yumurtlama sonrası 13. Gün adet geliyor 12 de negatif gelirse benim kesin yoktur
aynı günlerde ben de uyku hali halsizlik çektim ama sonra geçti progesteron artışı etkisi olabilir demişti chatgptBenim de bugün dpo 7 ve dün adet sancısının biraz daha hafifini çektim gün boyu. Bugün de bacaklarım ağrıyor kasık bölgem tutulmuş gibi kaskatı sanki. Hiç yaşamadığım tuhaf bir huzursuzluk var kasıklarımda ama bu kadar erken belirti vermez sanırım ya bilemiyorum. Her şeyi belirtiye yormak istiyorum ama pek umutlu da değilim gibi. Uykusuz ve kasık ağrılarının bol olduğu bir adet dönemi yaşıyorum inşallah bebiştendir
Dpo kaçtasınız siz?aynı günlerde ben de uyku hali halsizlik çektim ama sonra geçti progesteron artışı etkisi olabilir demişti chatgpt
12 oldu bugün sabah idrar testi yaptım negatifDpo kaçtasınız siz?
İnşallah döner pozitife ya, artık adet olmak cok can sıkıcı oluyor benim için12 oldu bugün sabah idrar testi yaptım negatif
ben umutluydum sizinki gibi dpo 7-8-9 hep uyuyordum kasık batmalarım oluyordu bel ağrım zaten geçmedi hala var. Nasip tabi belli olmaz ama negatifi gördükçe test yapmaya da korkuyorum 4 gün kaldı bata bekleyeyim senin de çok var umudunu yitirme belli olmazİnşallah döner pozitife ya, artık adet olmak cok can sıkıcı oluyor benim için
Pcos var acıkcası o yüzden umutlu olamıyorum ama hayırlısı. Gönül istiyor ki hemen olsun fakat beklicez yapacak bir şey yok. Güzel haberleri alalım bir an önceben umutluydum sizinki gibi dpo 7-8-9 hep uyuyordum kasık batmalarım oluyordu bel ağrım zaten geçmedi hala var. Nasip tabi belli olmaz ama negatifi gördükçe test yapmaya da korkuyorum 4 gün kaldı bata bekleyeyim senin de çok var umudunu yitirme belli olmaz
pcos engel değil bende de var hatta bu ay o yüzden klomen kullandım ama o da beni altüst etti hormonlarımı filanPcos var acıkcası o yüzden umutlu olamıyorum ama hayırlısı. Gönül istiyor ki hemen olsun fakat beklicez yapacak bir şey yok. Güzel haberleri alalım bir an önce
Yan etki mi yaptı? Kaç yumurta gelişti? Ben de bu ay gideceğim doktora o yüzden soruyorumpcos engel değil bende de var hatta bu ay o yüzden klomen kullandım ama o da beni altüst etti hormonlarımı filan
Psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli olmamakla birlikte ara ara kasık ve bel ağrım var. Sürekli olarak da genital ağrım var. Mide bulantısı hafif bir baş dönmesi. Bir de dün bir kez göbeğimin sol tarafında bir noktada küçücük bir batma oldu. Adet olacak gibi hissediyorum. Gögüslerim çok ağrıyor ama uçlarda hassasiyet yok. Bir de daha önce var mıydı bilmiyorum ama göbeğimin altında kahverengi bir çizgi var. DeliriciiimmmmBaşka belirtiriniz var mıı ne zaman başladıı
ben daha 5 aydır düşündüğüm için doktor benim ısrarımla verdi tek yumurta büyümüştü 2 tane de küçük vardı.ilişkiyi 1 dolu bi boş denedik sonrasında.Yumurtlama günüm adet oluyorum gibi sancım kasık ağrım oldu o günden beri saydığım belirtiler.Yan etki mi yaptı? Kaç yumurta gelişti? Ben de bu ay gideceğim doktora o yüzden soruyorum
Ya inşallah vardır yumurta çatladıysa hala umut var benceben daha 5 aydır düşündüğüm için doktor benim ısrarımla verdi tek yumurta büyümüştü 2 tane de küçük vardı.ilişkiyi 1 dolu bi boş denedik sonrasında.Yumurtlama günüm adet oluyorum gibi sancım kasık ağrım oldu o günden beri saydığım belirtiler.
bekleyelim bakalım. Ama şöyle bi durum var benim sağ kasığımda batma var yoğunlukla. klomen kist de yapabilir diyorlar ondan da korkuyorum gerçi adetle geçermiş amaYa inşallah vardır yumurta çatladıysa hala umut var bence
Çatlayıp çatlmadığını kontrol ettirmediniz öyle mi? Kist batma yapar rahatsız eder.bekleyelim bakalım. Ama şöyle bi durum var benim sağ kasığımda batma var yoğunlukla. klomen kist de yapabilir diyorlar ondan da korkuyorum gerçi adetle geçermiş ama
gittiğim gün çatlamak üzere iğneye gerek yok dedi diğer gün zaten ben hissettim ufak leke de oldu. evet acaba o batmalar uyku hali halsizlik kistten mi diyorum artık negatif çıktıkçaÇatlayıp çatlmadığını kontrol ettirmediniz öyle mi? Kist batma yapar rahatsız eder.
Aynı şeyleri yaşadım 2 gün ilerideyimBenim de bugün dpo 7 ve dün adet sancısının biraz daha hafifini çektim gün boyu. Bugün de bacaklarım ağrıyor kasık bölgem tutulmuş gibi kaskatı sanki. Hiç yaşamadığım tuhaf bir huzursuzluk var kasıklarımda ama bu kadar erken belirti vermez sanırım ya bilemiyorum. Her şeyi belirtiye yormak istiyorum ama pek umutlu da değilim gibi. Uykusuz ve kasık ağrılarının bol olduğu bir adet dönemi yaşıyorum inşallah bebiştendir
Allahtan ümit kesilmez bizede bildir olur muben de bugün negatif görünce umudu kestim ama burda çoğu kişi gecikmenin ilk günü pozitife döndü yazmış o yüzden mecbur bekleyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?