- 9 Haziran 2025
- 1.697
- 1.543
- 48
- 27
- Konu Sahibi Civcivimmm
-
Gerçekten millet bu belirtilerle gebe çıkardı bize gelince olmuyorPsikolojik mi bilmiyorum ama sürekli olmamakla birlikte ara ara kasık ve bel ağrım var. Sürekli olarak da genital ağrım var. Mide bulantısı hafif bir baş dönmesi. Bir de dün bir kez göbeğimin sol tarafında bir noktada küçücük bir batma oldu. Adet olacak gibi hissediyorum. Gögüslerim çok ağrıyor ama uçlarda hassasiyet yok. Bir de daha önce var mıydı bilmiyorum ama göbeğimin altında kahverengi bir çizgi var. Deliriciiimmmm
Leke gördüysen çatlamıştır bencegittiğim gün çatlamak üzere iğneye gerek yok dedi diğer gün zaten ben hissettim ufak leke de oldu. evet acaba o batmalar uyku hali halsizlik kistten mi diyorum artık negatif çıktıkça
İnşallah hepimiz hamileyizdirAynı şeyleri yaşadım 2 gün ilerideyimMerak ediyorum aramızdan hamiş çıkacak mı
Sabredebilirsem gecikmeyi beklicem ama pek sanmıyorumGerçekten millet bu belirtilerle gebe çıkardı bize gelince olmuyorTest yaptığında bizede bildir olur mu
Helal olsun ben bugün başladım bileSabredebilirsem gecikmeyi beklicem ama pek sanmıyorum
Ne çıktı ne çıktııııHelal olsun ben bugün başladım bile
Tabikide negatifNe çıktı ne çıktıııı
genitalde ağrım hiç olmadı. enfeksiyon olabilir mi sizinki?Gebelik olduğunda genital ağrınız var mıydı? Benim 3 günüm var ve her an olacakmış gibi genitalde ağrı var
inşallah keşke olsa mutlaka yazarımAllahtan ümit kesilmez bizede bildir olur mu
Her dönem yaşarım aslında hatta adet bitiminde bile şiddetli olmasa da hep ağrım olurgenitalde ağrım hiç olmadı. enfeksiyon olabilir mi sizinki?
benim normal regl sancısı gibi kasıl ağrım vardı sadece
çatlama olmuştur ama demek ki ttunma olmadı diye düşünüyorumLeke gördüysen çatlamıştır bence
o zaman bir sey söyleyemeyeceğimHer dönem yaşarım aslında hatta adet bitiminde bile şiddetli olmasa da hep ağrım olur
Test yaptım şimdi silik Bi çizgi var adetime iki gün kaldı eğer adet olmazsam iki gün sonra kan testi vericemBen onları bayağıdır yaşıyorum yani düşünün bazı aralıklarla geçiyor tekrar oluyor kabızlık bile var. Test yapmayı düşünüyor musunuz
Ciddi misinnnTest yaptım şimdi silik Bi çizgi var adetime iki gün kaldı eğer adet olmazsam iki gün sonra kan testi vericem
Atamıyorum çünkü telefonumun kamerası arızalı şuan yere düşürdüm geçen ama çok silik Bi çizgi var awox testle yaptım ilk idrarla yapar yapmaz belirdi çizgi umutlanıp üzülmekten istemiyorum off kafam karıştıCiddi misinnnBizede at hemennn
Yaaa şuan yıkıldımmmmAtamıyorum çünkü telefonumun kamerası arızalı şuan yere düşürdüm geçen ama çok silik Bi çizgi var awox testle yaptım ilk idrarla yapar yapmaz belirdi çizgi umutlanıp üzülmekten istemiyorum off kafam karıştı
Ben dpo8deyim akşam gidince yapıdan galiba işime odaklanamıyorum meraktanTabikide negatifDpo9 bata 5 gün var
Hahaha yap gitsin insan bile bile yapası geliyorBen dpo8deyim akşam gidince yapıdan galiba işime odaklanamıyorum meraktan
Dpo 6 dan beri kasıklarım ağrıyordu dpo 9 gibi bu kasık ağrıları karnıma vurmaya başladı bel ve bacaklarıma vurdu belim o kadar ağrıyor ki ayağa kalkmak istemedim göğüslerim çok hasasslaşmış zaten dokununca sızlıyor yani ben bunları hiç adet olurken yaşamadım ilk defa oldu ama halen adet olacakmışım gibi ağrılarım var yani o yüzden de biraz umutsuzum teste güvenemedimYaaa şuan yıkıldımmmmAwox ve hemen çıktıysa kesin vardırrr offf meraktan çalıcım Bana şimdi belirtilerini açık açık yazar mısın
Ya aslında rahim bebek olsa da olmasa da aynı şeyi yapıyor bize belirti yaşatan şey progesteron hormonu bence her şeyi yaşıyoruz ama sonuç hüsran sjdjdlhljfkdAma çok ağrım oluyor yani fark etmemem mümkün değil kiBugün dpo 9 test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?