- Konu Sahibi Civcivimmm
-
Hayır böyle bişey hiç yaşamadım 3 aydır deniyoruz. Bu ay farklı.Daha önce yaşadınız mı acaba
Umut fakirin ekmeğidir bacım sjsjsj her zaman umudun olsun ama testlerin sanki tekrar yumurtlucakmışşın gibi koyu yapmaya devam et bakalım nolucakCivcivimmm O ova3602 kızlarım benim hep testlerim koyu çıkıyor böyle yarın bir daha yapacağım umutlanmayalım sjskjslsjslsk
İlk foto da görüyorum benFotoda belli mi emim değilim ama böyle belli belirsiz bir çizgi var sanki prodoctor 6-7. Dkda ilk resim 2. Olan 10.dkdan sonra. Prpfektürüste ilk yarım saat sonunda testler geöersizdir diyor. Bu arada dpo9
İnşallah olur neden olmasın kiBen artık 6 11 Kasım indiriminden yararlanamıcam sanırım özele vercem parayısırf şu hormonlar için gideyim ya bu Kasım ayından umutluyum ben belki bu ay olur sjsjsj
Neden ki çıkmaması lazım pcos var mı ? Onun dışında ya yumurtlama geliyor ya gebelik varrCivcivimmm O ova3602 kızlarım benim hep testlerim koyu çıkıyor böyle yarın bir daha yapacağım umutlanmayalım sjskjslsjslsk
Aşkım dpo 10 da erken halen hcg yükselmesi için bende iki gün daha bekle bende şimdi doktora gidicem testlerde silik çizgi vardı benim onu da bi sorucam
Genelde varsa 10 da çıkıyorAşkım dpo 10 da erken halen hcg yükselmesi için bende iki gün daha bekle bende şimdi doktora gidicem testlerde silik çizgi vardı benim onu da bi sorucam
Kız güzel haber alacağım da yok kanamam çok arttı normal adet yani ama şimdi de test yaptım yine silik çizgi kesin testler bozuk sjsjsnGenelde varsa 10 da çıkıyorbenim geç yükselmiş olsun inşallah yanılırım Güzel haberlerini alalım inşallah
Kız adetliyken test yaptım şimdi daha belirgin silik çıktı normal mi benim hormonlar iyice terbiyesiz oldu vallaKız güzel haber alacağım da yok kanamam çok arttı normal adet yani ama şimdi de test yaptım yine silik çizgi kesin testler bozuk sjsjsninşallah dpo 12 veya 13 te tekrar test yap
Olsun hormonların iyi durumda olsunnKız güzel haber alacağım da yok kanamam çok arttı normal adet yani ama şimdi de test yaptım yine silik çizgi kesin testler bozuk sjsjsninşallah dpo 12 veya 13 te tekrar test yap
Merak ettim vallahi testleriniKız adetliyken test yaptım şimdi daha belirgin silik çıktı normal mi benim hormonlar iyice terbiyesiz oldu valla
Aslında pcos yok eskiden vardı geçti neden bilmiyorumNeden ki çıkmaması lazım pcos var mı ? Onun dışında ya yumurtlama geliyor ya gebelik varr
Bakayım kuzum kop koyu görürsem zaten gebelik testi yapacağım yoksa beklemedeyimUmut fakirin ekmeğidir bacım sjsjsj her zaman umudun olsun ama testlerin sanki tekrar yumurtlucakmışşın gibi koyu yapmaya devam et bakalım nolucak
Senin dpo10 da negatif miydi doğru mu anladım aşkımDaha erken ya denşö dpo10 da negatifti mesela belli olmaz
Evet askım yazamamışım sjslsjsljslsks hatta 11 de negatifti 12 de pozitif olmuştuSenin dpo10 da negatif miydi doğru mu anladım aşkım
yumurtlama zamanından emin miydin pekiii? Bugün artık daha çok gazım var bel ağrım ve kasık ağrım hafifledi sanki gazım sıkıştırıyor alt karnımı olmadı sanki bu ayda yaEvet askım yazamamışım sjslsjsljslsks hatta 11 de negatifti 12 de pozitif olmuştu
Evet evet Lh testi kullandım daha erken yayumurtlama zamanından emin miydin pekiii? Bugün artık daha çok gazım var bel ağrım ve kasık ağrım hafifledi sanki gazım sıkıştırıyor alt karnımı olmadı sanki bu ayda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?