BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Aşkım dpo 10 da erken halen hcg yükselmesi için bende iki gün daha bekle bende şimdi doktora gidicem testlerde silik çizgi vardı benim onu da bi sorucam
Genelde varsa 10 da çıkıyor benim geç yükselmiş olsun inşallah yanılırım Güzel haberlerini alalım inşallah

Genelde varsa 10 da çıkıyor benim geç yükselmiş olsun inşallah yanılırım Güzel haberlerini alalım inşallah
Kız güzel haber alacağım da yok kanamam çok arttı normal adet yani ama şimdi de test yaptım yine silik çizgi kesin testler bozuk sjsjsn inşallah dpo 12 veya 13 te tekrar test yap

Kız güzel haber alacağım da yok kanamam çok arttı normal adet yani ama şimdi de test yaptım yine silik çizgi kesin testler bozuk sjsjsn inşallah dpo 12 veya 13 te tekrar test yap
Kız adetliyken test yaptım şimdi daha belirgin silik çıktı normal mi benim hormonlar iyice terbiyesiz oldu valla

Evet askım yazamamışım sjslsjsljslsks hatta 11 de negatifti 12 de pozitif olmuştu
yumurtlama zamanından emin miydin pekiii? Bugün artık daha çok gazım var bel ağrım ve kasık ağrım hafifledi sanki gazım sıkıştırıyor alt karnımı olmadı sanki bu ayda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…