- 9 Haziran 2025
- 1.697
- 1.543
- 48
- 27
- Konu Sahibi Civcivimmm
-
Ne kadar oldu senindedinşallah valla canım yumurta çatladı belirtiler başladı ben her ay aynı şeyleri yaşadığım için umut edemiyorum artık
Evet benimde aslaa geçmiyor kasık arada geçiyorAşkım şunun cevabını bi bilsek keşke yapmadığım şey kalmadı belim çok fena ve geçmiyor başka hiçbir şeyim yok
Benim kasık ağrım hiç olmadı sende umut var bence yaEvet benimde aslaa geçmiyor kasık arada geçiyor
Hangi ovü ile yapacaksın innovatia gereksiz yüksek gösteriyor gibi sanki yaCivcivimmm O ova3602 kızlar bugün Ovulasyon testi yapmaya başlıycam varsa eğer koyulaşma olur dimi sjksjsksjslskls
Ben neden hissedemiyorum yaa ama bunlar ilkkez oldu yani kabızlık bile var ishale dönerse yokturBenim kasık ağrım hiç olmadı sende umut var bence ya
İnnovita var elimde sadece zaten benim hep koyu çıkar Bakcam bi belki tam koyu olurHangi ovü ile yapacaksın innovatia gereksiz yüksek gösteriyor gibi sanki ya
Kabızlık ilk defa duyuyorum ya bende hiç olmadı yani ben hayatımda hiç kabız olmadım bende olsaydı kesin var derdim o zamanBen neden hissedemiyorum yaa ama bunlar ilkkez oldu yani kabızlık bile var ishale dönerse yoktur
Evet koyulaşır bende öyle biliyorum hatta Bi kaç kişide rastlamıştım bende yap bakalım kaç günün var dpo kaçtasınCivcivimmm O ova3602 kızlar bugün Ovulasyon testi yapmaya başlıycam varsa eğer koyulaşma olur dimi sjksjsksjslskls
8 bugün bebişEvet koyulaşır bende öyle biliyorum hatta Bi kaç kişide rastlamıştım bende yap bakalım kaç günün var dpo kaçtasın
Peki bu inovitanin ovulasyon testleri nasıl sizce ya da hangi ovulasyom testi daha iyidir8 bugün bebiş
Ben çok memnunum onu kullanıp hamile kalmıştım zaten ilk başta öneririmPeki bu inovitanin ovulasyon testleri nasıl sizce ya da hangi ovulasyom testi daha iyidir
O zaman bu ay bana trendyol yolu göründü bütün paramı ya ovulasykn testlerine ya gebelik testlerine döküyorum bacım böyle olmuyorBen çok memnunum onu kullanıp hamile kalmıştım zaten ilk başta öneririm
Yap bakamİnnovita var elimde sadece zaten benim hep koyu çıkar Bakcam bi belki tam koyu olur
Bende kabız olmam pek nadir bu da tam kabız değil orta hallice normalde rahat tuvalete çıkarım zorlanıyorum şuan. Adete yakın ishal gibi olurum bakalım göreceğizKabızlık ilk defa duyuyorum ya bende hiç olmadı yani ben hayatımda hiç kabız olmadım bende olsaydı kesin var derdim o zaman
Bende labo yapıyorum ona alıştımO zaman bu ay bana trendyol yolu göründü bütün paramı ya ovulasykn testlerine ya gebelik testlerine döküyorum bacım böyle olmuyor
Benimde öyle her ay gidiyor paralar valla napalım ya benim bu aralar tek giderim buO zaman bu ay bana trendyol yolu göründü bütün paramı ya ovulasykn testlerine ya gebelik testlerine döküyorum bacım böyle olmuyor
8 gibi yapcam inşYap bakam
Bekliyorum8 gibi yapcam inş
Bende ishal oluyorum adet günü görcez bakalımBende kabız olmam pek nadir bu da tam kabız değil orta hallice normalde rahat tuvalete çıkarım zorlanıyorum şuan. Adete yakın ishal gibi olurum bakalım göreceğiz
O gün değil benim öncesinden belli ediyorBende ishal oluyorum adet günü görcez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?