BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

yumurtlama zamanından emin miydin pekiii? Bugün artık daha çok gazım var bel ağrım ve kasık ağrım hafifledi sanki gazım sıkıştırıyor alt karnımı olmadı sanki bu ayda ya
Hemen umutsuzluğa kapılma strese de girme canım bekle bi kaç gün daha iki gün sonra ya da dpo 14 de testi tekrar yap şuan erken zaten ve ağrılar adetle birebir aynı gibi olduğu için ayırt edemiyoruz beni görmedin mi ayırt edilmiyor belki nş mucize olur

canım bellı olmaz burda 11 12 13 de negatif görüp dop 16 da hamile olduğunu öğrenenler oldu. dop 12de erken daha. 15 16 beklesen daha iyi
Evet canım genelde öğrenenler artık 12 de öğrenince ister istemez demek ki yok hissi geliyor. En hayrlı ve en güzel olan neyse o olur hepimiz için kolaylıkla inşaAllah. Sağ olasın sizlerden güzel haberler almak duasıyla...

amin canım inşallah. ne kadardır deniyorsun. Bende DOP 10 dayım. bakalım adetin geçmesini bekleyecegım. belirtin var mı

İnşllah o mucize bilir bulurr

Onlar yumurtlamadan emin mi acaba ya
İşte genelde takip ediyorlar ama bilemiyorum yazılanlar :)

bende sol kasıkta ara ara batma goguslerde dolgunluk ama bugun daha az. bir de vajınal kuruluk var. ama bunlar regli donemıyle de uyumlu yani.

Benim bugün aşırı hazımsızlığım var bütün sindirim sistemim alt üst akıntım kesildi bugün sanırım adet gelir dpo 10
Senin bel ağrın geçti mi ya benim hala belim ağrıyor asla geçmedi dün hafifledi ama bugün yine devam ediyor sabah bi kasık ağrım da oldu geçti ama bel ağrım rezalet

İşte genelde takip ediyorlar ama bilemiyorum yazılanlar :)

bende sol kasıkta ara ara batma goguslerde dolgunluk ama bugun daha az. bir de vajınal kuruluk var. ama bunlar regli donemıyle de uyumlu yani.
Evet benimde 2 gün yoğun oldu bugün kurudu belkide geliyor bizimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…