- Konu Sahibi Civcivimmm
-
Hemen umutsuzluğa kapılma strese de girme canım bekle bi kaç gün daha iki gün sonra ya da dpo 14 de testi tekrar yap şuan erken zaten ve ağrılar adetle birebir aynı gibi olduğu için ayırt edemiyoruz beni görmedin mi ayırt edilmiyor belki nş mucize oluryumurtlama zamanından emin miydin pekiii? Bugün artık daha çok gazım var bel ağrım ve kasık ağrım hafifledi sanki gazım sıkıştırıyor alt karnımı olmadı sanki bu ayda ya
Kan testine göre bunu düşün askım bence en azından tüplerin açık öyle düşün varsa daCivcivimmm B Bus13 kızlar doktor kimyasal geçiriyor olabilirsin dedi bana üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım
Eğer kimyasal değilse bu ay çatlama iğnesi yaptırıcam belki direk hsg bile çektiririm ya valla sıkıldım dahaKan testine göre bunu düşün askım bence en azından tüplerin açık öyle düşün varsa da
BETA hcg KAÇ Kİ?Civcivimmm B Bus13 kızlar doktor kimyasal geçiriyor olabilirsin dedi bana üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım
Valla bende o durumdayım kendime bir kuruş harcamıyorum şuan da diğer ay özele gideceğimEğer kimyasal değilse bu ay çatlama iğnesi yaptırıcam belki direk hsg bile çektiririm ya valla sıkıldım daha
Valla bende o durumdayım kendime bir kuruş harcamıyorum şuan da diğer ay özele gideceğim
reglinin geçmesini beklerim büyül ihtimal.
Herhalde dpo 12 negatifse artık negatiftir değil miEvet askım yazamamışım sjslsjsljslsks hatta 11 de negatifti 12 de pozitif olmuştu
Görünmüyor kuzum burdan ama vardır yani kimyasal olabilir kan sonucunu haber verEki Görüntüle 3669842 şu attığım fotoya baksana atınca kalite baya düştü ama çizgi var belki kaliteden göremezsiniz
Adet gecikene kadar umut var bence belli olmazHerhalde dpo 12 negatifse artık negatiftir değil mi
Herhalde dpo 12 negatifse artık negatiftir değil mi
Evet canım genelde öğrenenler artık 12 de öğrenince ister istemez demek ki yok hissi geliyor. En hayrlı ve en güzel olan neyse o olur hepimiz için kolaylıkla inşaAllah. Sağ olasıncanım bellı olmaz burda 11 12 13 de negatif görüp dop 16 da hamile olduğunu öğrenenler oldu. dop 12de erken daha. 15 16 beklesen daha iyi
amin canım inşallah. ne kadardır deniyorsun. Bende DOP 10 dayım. bakalım adetin geçmesini bekleyecegım. belirtin var mıEvet canım genelde öğrenenler artık 12 de öğrenince ister istemez demek ki yok hissi geliyor. En hayrlı ve en güzel olan neyse o olur hepimiz için kolaylıkla inşaAllah. Sağ olasınsizlerden güzel haberler almak duasıyla...
İnşllah o mucize bilir bulurrHemen umutsuzluğa kapılma strese de girme canım bekle bi kaç gün daha iki gün sonra ya da dpo 14 de testi tekrar yap şuan erken zaten ve ağrılar adetle birebir aynı gibi olduğu için ayırt edemiyoruz beni görmedin mi ayırt edilmiyor belki nş mucize olur
Varla yok arası sanki kalite düşüyor burada yaEki Görüntüle 3669842 şu attığım fotoya baksana atınca kalite baya düştü ama çizgi var belki kaliteden göremezsiniz
Onlar yumurtlamadan emin mi acaba yacanım bellı olmaz burda 11 12 13 de negatif görüp dop 16 da hamile olduğunu öğrenenler oldu. dop 12de erken daha. 15 16 beklesen daha iyi
Benim bugün aşırı hazımsızlığım var bütün sindirim sistemim alt üst akıntım kesildi bugün sanırım adet gelir dpo 10amin canım inşallah. ne kadardır deniyorsun. Bende DOP 10 dayım. bakalım adetin geçmesini bekleyecegım. belirtin var mı
İşte genelde takip ediyorlar ama bilemiyorum yazılanlar :)Onlar yumurtlamadan emin mi acaba ya
Senin bel ağrın geçti mi ya benim hala belim ağrıyor asla geçmedi dün hafifledi ama bugün yine devam ediyorBenim bugün aşırı hazımsızlığım var bütün sindirim sistemim alt üst akıntım kesildi bugün sanırım adet gelir dpo 10
Evet benimde 2 gün yoğun oldu bugün kurudu belkide geliyor bizimlerİşte genelde takip ediyorlar ama bilemiyorum yazılanlar :)
bende sol kasıkta ara ara batma goguslerde dolgunluk ama bugun daha az. bir de vajınal kuruluk var. ama bunlar regli donemıyle de uyumlu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?