Bel ve kasık ağrısı olmadığı halde hamile olduğunu öğrenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ffk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ffk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
120
2
96
43
İstanbul
arkadaşlar cumartesi günü transferim oldu.bugün 2. günüm ama hiçbir ağrım yok.ne kasık ne bel.olumsuz düşünmeye başladım.hamile kalanlr ilk günlerde ne gibi belirtileriniz vardı.

arkadaşlar cumartesi günü transferim oldu.bugün 2. günüm ama hiçbir ağrım yok.ne kasık ne bel.olumsuz düşünmeye başladım.hamile kalanlr ilk günlerde ne gibi belirtileriniz vardı.

sana bol şans arkadaşım kafanı böyle şeylere takma benim belim kasığım ve göğsüm ağrıyodu ama tutmadı. rabbim seni ve herkezi sevindirsin.

hadi hayırlı haberler arkadaşım ama daha dur bakalım daha ikinci gününmüş.böyle ilk günden olumsuz düşünme.iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun.

benim sonuç alana kadar çok azdı mesela ama şu anda hamileyim.darısı sana inş.

ya ffk benimde hiç bişiyim yok ve bende aşırı olumsuz düşünmeye başladım eğer bişiler öğrenirsen banada söylersen çok sevinirim sapasağlamım yani hiç transfer olmamış gibi

kızlar öyle düşünmeyın herkeste belırtıler farklı oluyor hiçbir belırtısı olmayan arkadaşlar bıle sonunda hamıle oldular burda neler görduk biz ayrıca benım bıgün benım 5. günüm yenı yenı kasıklarımda batmalar oluyor daha çok erken bunları düşünmeyın hakkınızda hayırlısı olsun

ayrıca benım kasığımda ağrı var ben hamılemıyım onu allah bılşır canım sadece ağrıyla olmaz boyle seyler herşeyın basında stres var unutmayın bol bol muzık dınleyın kıtap okuyun aklınıza getirmemeye çalışın

kızlar belirtiler farklı herkesın. kımısınde hiç olmuyor. benım transferın 4. gunu hafıf hafıf adet sancılarım basladı. arada arada oldu. bunun dısında ne belım agrıdı ne gögüslerime bişeyler oldu. inanın daha yenı hamılelık belırtılerım var. umutsuz olmayın. umud edın kı hersey çok guzel olsun

seda canım bence sen hamilesin.benimde kasıklarıma igne batar şekilde ince agrılar olmuştu hamile çıktı.birincide kasıklarımda dolgunluk vardı o sonucu negatifti.bunda ise sürekli adet olacam gibi agrılar oldu gögüslerimdeki damarlaı göreye başladım agrı oldu.belim çok agrıyordu halende adet agrısı gibi agrılarım oluyor.uykum geliyordu ve çok çabuk yoruluyordum.

canım ınsallah oyledır bende hamıle olmayı cok ıstıyorum benım 5. denemem cnım dordundede hıc bırsey hıssetmıyorsum ne agrım vardı ama busefer aslında bende sag tarafımda dolgunluk agrı ve ara ara batmalar var canım ınsallah bu sefer basarıcam

saolun arkadaşlar içimi rahatlattınız.bugünde hiçbir ağrım yok.sanki hiçbirşey olmamış gibi.sanki hiç tüp bebek yaptırmamış gibi.bi aşırı gaz var bide uykum geliyo okadar

Benim transferimde cuma günü oldu bendede ilk günler aşırı gaz vardı geçti ama onun haricinde hiçbirşey yok sanki normal transfer olmamış gibi ben hala yatıyorum birde başka bişey öğrenen olursa bilgi versin ne olur

benimde transferimin 2. günü ama gaz sancısı gibi sadece dolgunluk var başka bi ağrı yok bide yatmaktan belim ağrıdı

arkadaşlar hala bende belirti falan yok ama bakalım hayırlısı sizde hala yokmu bişey gerçi bana 1 tane yumurta transfer edildi

seydahancer hala bendede bişey yok.bana 3 tane transfer edildi ama bendede hiçbi belirti yok.

benim test tarihime 1-2 gün kala bel ağrım olmaya başladı kasık ağrım hiç olmadı canım hala da yok bu arada sonucu dün aldım

bu arada arkadaşlar doktorunuz yatmanızı önermediyse yatmayın ben hiç yatmadım ve şükürler olsun hamileyim yani yatmayla tutucak diye birşey yok kendinizi dinlemekten ve kabız olmaktan başka bir işe yaramaz

benim test tarihime 1-2 gün kala bel ağrım olmaya başladı kasık ağrım hiç olmadı canım hala da yok bu arada sonucu dün aldım

canım çok büyük moral oldun valla.çünkü bazı arkadaşlar adet olacakmışım gibi ağrılar yaşadım diyince bende bişeymi var tutunmadılarda ondanmı bişey hissetmiyorum diye düşünüyorum.çünkü bende ne adet belirtileri ne hamilelik belirtileri var.senin yazını okuyunca umutlandım.ben ilk gün biraz yattım onun haricinde kendimş yormadan işlerimi yaptım.pek kabız olmadım bu yüzden.bebişin hayırlı olsun canım.bizler içinde dua et.

bende yatmam ama eşim zorla yatırıyor gerçi ALLAH'TAN ilk günlerde kabız oldum ama geçti benimde haftaya çarşamba test günüm bakalım İNŞALLAH hayırlı haberler vericez birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…