bende yatmam ama eşim zorla yatırıyor gerçi ALLAH'TAN ilk günlerde kabız oldum ama geçti benimde haftaya çarşamba test günüm bakalım İNŞALLAH hayırlı haberler vericez birbirimize
Ffk naptın varmı bir şeyler sende belirti falan bende hala yok bişey ama arada başım dönüyor bugün transferin olalı tam 1 hafta oldu
bence ffk sen kesin hamilesin bak şeyda demişti dersin bende yok bişey daha bakalım sen perşembe günümü öğrenecektin sonucunu
benim o bennnkaydirigubbakcemile3 benimde hamile olduğumu öğrenene kadar hiç bir belirtim yoktu taki öğrenmeye gitmeden 1 gün öncesine kadar sancı ağrı batma hiçbişiy hissetmedim bir gün önce kasık ve bel ağrılarım başladı dr ra gittiğimde yerleşme sancılarının olduğunu öğrendim bunlarım özellikle sizin çok yeni olduğu için kesinlikle kendinizi dinlemeyin lütfen bol bol dinlenin bol su tüketin maydonoz adaçayı naneden uzak durun aklınıza çok takmayın biraz sabır kızlar hepsi oluyor sadece dua edin Allaha
canım bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.bugün 7. günüm bel ve kasık ağrım başladı sanki adet olucam zannediyorum.inşallah bebeğin habercisidir.
amin inşallah Allah sizede göstersin yerleşme sancıların olabilir bekle bakalım neler olucak
kızlar belirtileriniz başladımı bende sadece adet olcakmışım gibi arada bi ağrı oluyo dünden beri ama başka bişey yok bel ağrısı falan hiç yok
üfff ya amma da zormuş beklemek acaba carşamba günü idrar testimi yapsam çarşamba 9.günüm olcak
benimde bugün 9. gün ama ben cesaret edemiyorum.
ay ben olsam yapardım meraktan ölcem nerdeyse şimdi bile zor sabrediyom ben çarşamba yapacağım test herkez 9. gün yapıyo silik te olsa çıkıyomuş
ya negatif çıkarsa diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?