bilmiyorumki canım bekliyim diyorum ama genelde 9.gün silikte olsa ıkıyor ama çoğullarda çıkıyormuş ya tekse moral bozukluğuna neden olmak istemiyorum ama bi yandanda yapayım olmadı kandada baktırır olmadığını kabullenirim en azından diyorum kafam karışık yani neyse hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım ama yaparsam yazarım buraya kesin
idrar testi yaptım ama malesef tek çizgi
sakın moralini bozma zeynep geç tutunmuş veya tek bebiş olabilir. Bu nedenle moral bozma olumlu düşünmeye devam et ki sonu olumlu olsun. Haberlerini bekliyoruz canım
saol canım inşallah dediğin gibidir ama yinede acaba tutmadımı diye moralim bozuldu
Biliyorum demesi kolay ama sen yinede umudunu sakın yitirme. Bebişler bizim duygularımızı hissediyorlar. Olumlu ol ki tutunduğu yerin sağlam olduğunu hissetsin
canım benim ne transferden sonra ne de şu an (29 haftalık hamileyim),inan hiçbir belirtim olmadı. midem bulanmadı,aşermedim,kilo almadım.çok ilginç değil mi.ben de çok korkmuştum başlarda ama Allahıma hamdolsun herşey iyi gidiyor.nezaman bebek hareketlerini hissetim, işte o zaman inandım hamile olduğuma:) fazla takma kafana yani.
selam kızlar benimde sağ kasığımda batmalar var aynı zmnada belimde ağrıyo ve ayağa kalkınca kasığım ağrıyo sanki adet olcam gibi ve akıntılarım var... çok korkuyorum ya olmadıysa diye. bu arada transferimin 5. günü bugün kızlar çok korkuyorum
slm doruk benımde bugun transferımın 5cı gunu aynı agrılar bendede var sag kasıgım cok aagrıyor belımde agrıyor sankı adet olacak gıbı ılk denemenmı kac embırıyo transferı edıldı cevaplarsan sevınırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?