aaaaaaaaa negatif düşünmek yok çıkamasa bile kesin sonuç zaten kanda belli olur ama ya silikte olsa o çift çizgi çıkarsa ayyyyyyyyyyy ne güzel olur kız erkenden öğrenmiş olursun
test alırsam yarın ilk idrarımla yapıyım ozaman.yarın 10. gün oluyo.bak şimdi beni çok fena heyecanlandırdın.
evet sabah ilk idrarla yapınca daha iyi sonuç verir bide hemen değilde 15-20 dakka bekle sonradanda çizgi belire biliyormuş ama hemen sonucu yaz valla ben bile merak ederim çarşambada ben yapcam hadi inşallah
inşallah canım ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz.
ay canım inşallah ALLAH isteyen herkeze versin kimsenin kucağı boş kalmasın acaba bende yarınmı yapsam ama yarın 8, gün çıkmazki dimi
yarın biraz erken bigün daha bekle öyle yaptır
canım test yapmadınmı meraklanıyorum sonucu yaz hemen
yapamadım canım hiç sorma.oturduğumuz yerde eczane yok.dünde okulda nöbetçiydim tenefüste çıkıp alamadım.bugün tenefüste almaya çalışıcam.
tamam canım merak ettimde o zaman bugün alsan yarın yaparsın bende yapcam yarın inşallah çift çizgileri görürüz yarın
kızlar yarın kaçıncı gününüzki idrardamı yapacaksınız?
kızlar yarın kaçıncı gününüzki idrardamı yapacaksınız?
zeynep özel mesajlarını açsana
hadi hyırlısı kızlar haberlerinizi bekliyoruz benimde daha 7.günüm :)
valla kendime engel olamazsam yaparım heralde :) sizlerden güzel haberler alırsam gaza gelebilirim :) sanırım seninle aramızda 1 gün var Zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?