Bel ve kasık ağrısı olmadığı halde hamile olduğunu öğrenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ffk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaa negatif düşünmek yok çıkamasa bile kesin sonuç zaten kanda belli olur ama ya silikte olsa o çift çizgi çıkarsa ayyyyyyyyyyy ne güzel olur kız erkenden öğrenmiş olursun

test alırsam yarın ilk idrarımla yapıyım ozaman.yarın 10. gün oluyo.bak şimdi beni çok fena heyecanlandırdın.

test alırsam yarın ilk idrarımla yapıyım ozaman.yarın 10. gün oluyo.bak şimdi beni çok fena heyecanlandırdın.

evet sabah ilk idrarla yapınca daha iyi sonuç verir bide hemen değilde 15-20 dakka bekle sonradanda çizgi belire biliyormuş ama hemen sonucu yaz valla ben bile merak ederim çarşambada ben yapcam hadi inşallah

evet sabah ilk idrarla yapınca daha iyi sonuç verir bide hemen değilde 15-20 dakka bekle sonradanda çizgi belire biliyormuş ama hemen sonucu yaz valla ben bile merak ederim çarşambada ben yapcam hadi inşallah

inşallah canım ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz.

yapamadım canım hiç sorma.oturduğumuz yerde eczane yok.dünde okulda nöbetçiydim tenefüste çıkıp alamadım.bugün tenefüste almaya çalışıcam.

tamam canım merak ettimde o zaman bugün alsan yarın yaparsın bende yapcam yarın inşallah çift çizgileri görürüz yarın

valla kendime engel olamazsam yaparım heralde :) sizlerden güzel haberler alırsam gaza gelebilirim :) sanırım seninle aramızda 1 gün var Zeynep

valla kendime engel olamazsam yaparım heralde :) sizlerden güzel haberler alırsam gaza gelebilirim :) sanırım seninle aramızda 1 gün var Zeynep

evet canım aramızda 1 gün var benim cumartesi kanda bakılcak ama ben yinede yarın yapıp bakcam eğer bizde çıkarsa perşembe günüde sen yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…