Bela Komsu

Di mi, saate bakarak nasil kiyaslama yapsinki? Fiyat yazmaz bisey yazmaz anlam veremiyorum. En iyisi kapak yaptirmak gercekten mantikli.

Yasadıgınız yerde su sayacı nasl blmiyorum ama izmirde sayaca birsey yapıp geriye cekiyolar acaba boyle birsey yapip sonrasındada ihpar mı edicekti bi art niyet var bence

Demek ki psikolojik olarak iyi değil. Allah korusun. Kapınız sağlamdır inşallah. Su sayacına bakarak evde o anda insan olup olmadığını anlamaya çalışmış olabilir mi? Belki biri yoksa evde bir şey yapacaktı. Büyü falan yapabilecek biri mi belki kapınızın önüne bişey dökmek istemiş olabilir. Ablamın kapısının önüne bir kaç defa deniz kumu dökmüşlerdi. korktuk tabii. anlam da veremiyorduk. O zamanlar kamera pek yaygın değildi kapıcı fark etmiş yengem döküyormuş kumları :) gözümüzle görmedik ama eğer yaptıysa Allah affetsin. insanlar gerçekten çok tuhaf

Yok hakaretten ve seni öldürürüm tehtididinden mahkemeye verdik sahislari. Konusmaya gelecek durumda degiliz. Ben de anlam veremiyorum. Hadi konusmaya gelse neden kacsinki?
Büyü yapmaya gelmiştir ilk aklıma bu geldi bak bakalım bir yere bişey sürmüşmu hoş sürse ne yapılacağını da bilmem

Belki de kapiyi dinliyordu.
O an kapi acilinca kafaya aniden oylesine su sayacina cevirdi.

Ustunde durmayin bence
Gercegi nasil olsa ogrenemeyeceksiniz

Yasadıgınız yerde su sayacı nasl blmiyorum ama izmirde sayaca birsey yapıp geriye cekiyolar acaba boyle birsey yapip sonrasındada ihpar mı edicekti bi art niyet var bence

Sizin bahsettiginizi baska bi apartmandan komsumuzda bahsetti. Saat ilerlemesin diye hukuksuz islem yapiliyormus oyle ileri geri cekme gibi. Aklimiza o da gelmedi degil, emin olun onlari yapabilcek insanlar maalesef.

Ne olur ne olmaz sirkeyle silin kapınızın önünü.İnsanlar tuhaf nelerle uğraşıyorlar.Lise yıllarımda bir arkadaşımın evine gitmiştim.İçeri giricez kapının heryeri parlak yağ gibi bişey.Resmen sürmüş biri.Annesi hemen sirkeyle silmişti ordan geldi aklıma

Yedek anahtar aramis olabilir, babani goremediyse bir kac gun evde mi diye bakmak icin gelmis olabilir, babani evde yalniz diye dusunup bir komsuyla falan yakistirip dustalar mi diye bakmaya gelmis olabilir, su saatine bir hile yapip sizi sikayet edecek olabilir.

Ilk aklima gelenler...

Bizimkilerde faturayı alıyor habire,resmen hangini kurtarsak kar sayıyoruz.
Her ay eski bir fatura ile ödeme yapıyoruz malesef.
Soruncada o almadım,bu almadım.
Bu ay büyük bir kağıda,lütfen faturamızı ödeyecekseniz alın yazacağım.
Su saatleri ve elektirik saatleri hep apartman girişinde olur,bizim bir doğal gaz kapıda.
Çok geldiyse fatura sizinkinide hesaplayıp kıyas yapmaya gelmiştir kadın.
Ne oldu aranızda bilmem ama altta kalanım canı çıkıyor ülkemizde malesef,bunun için bir dernek yada vakıf açılsın lütfennn.

Bu kadın eğer gerçekten su saatine baktıysa ona göre sizin su faturanız az geliyorsa sizin kaçak kullandığınızı mı düşündü acaba? Madem kötü aranız kaçak kullanıyorlarsa şikayet edeyim ceza alsınlar diye mi düşündü?Yada saate bişey yapacaktı kaçak kullanıyorlar diye şikayet edecekti ceza alın diye. Ayyy paranoyak oldum bende :)

Şu sayacına bakmak için değil de belki evde kimse var mı yok mu diye anlamak için kapıya yanasmistir çelik kapınız varsa ince kartla tokayla bile açıp içeri girebilir hırsızlık olur ne bilim hirsindan eşyalara zarar vermek olur bı sürü şey.evinizden bütün kilitleri kapatarak çıkın . Ziynetlerinizi korumaya alin

Valla bana da bi yol gibi geldi. Faturalar asagiya panoya zaten asiliyor faturalari getiren gorevli tarafindan. Kiyas yapmak istese ordan yapar. Herseyi yapabilecek kapasitede igrenc insanlar onlar. Kamera taktirmayi dusunuyoruz resmen 20 senelik evimde rahat degilim ya sacmaliga bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…