- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Su saatinize zarar vermek istemiş olabilir bir yerlerini karıştırıp kaçak su kullanıyorlar diye şikayet edecekti belki,su faturası karşılaştırmasını saate bakıp yapamaz.
yıllar önce bir komşuda sürekli bizim saatin camını kırardı babam artık kapaklı dolap yaptırmıştı eski evimizde,anahtarı hem biz de hem kapı komşumuzda vardı sucu gelince biz açardık ev zaten boş kalmazdı bir kişi oluyordu.
Sorunun cesidi 3 kat cikip su saatime bakmasini hakli haksiz kilar mi?
Bir sebepten konusmuyoruz ve artik dusman gibiyiz. Isin ozu bu.
Büyü yapmaya gelmiştir ilk aklıma bu geldi bak bakalım bir yere bişey sürmüşmu hoş sürse ne yapılacağını da bilmemYok hakaretten ve seni öldürürüm tehtididinden mahkemeye verdik sahislari. Konusmaya gelecek durumda degiliz. Ben de anlam veremiyorum. Hadi konusmaya gelse neden kacsinki?
sular kesildi mi kesilmedi mi diye benim de üst kata çıkıp su sayaçına bakmışlığım olmuştur.
Yasadıgınız yerde su sayacı nasl blmiyorum ama izmirde sayaca birsey yapıp geriye cekiyolar acaba boyle birsey yapip sonrasındada ihpar mı edicekti bi art niyet var bence
Bence dikkat edin sürekli kntrol edin cezası fazla cünküSizin bahsettiginizi baska bi apartmandan komsumuzda bahsetti. Saat ilerlemesin diye hukuksuz islem yapiliyormus oyle ileri geri cekme gibi. Aklimiza o da gelmedi degil, emin olun onlari yapabilcek insanlar maalesef.
Hanimlar iyi aksamlar,
Giris kattaki komsumuzla ailecek daha onceden gorusurduk, uzuuun bir sebepten artik gorusmuyoruz. Yanyana gecerken ne yuzyuze bakariz ne de igneliyici laf kullaniriz. Yaklasik 1 senedir boyle. Anlatmadigim cok olay var ama ben bugune dönmek istiyorum.
Konu şöyle; o komsumuz adi ayse olsun, ayse bugun usenmemis giris kattan 4. kat cikmis bizim kapimizin onundeki su saatimize bakmis. Tam o siradada babam kapiyi acmis ve kadin direkt kacmis. Ne icin bakmis olabilir? Babam eve cok girip cikar, 2 3 gundurde hasta yatiyor. Evde olmadigini mi dusundu acaba da boyle birseye yeltendi? Sebebini anlayamiyoruz ama. Oylesine gelmis bir insan degil resmen dusman gibiyiz artik oyle diyeyim size.
Yedek anahtar aramis olabilir, babani goremediyse bir kac gun evde mi diye bakmak icin gelmis olabilir, babani evde yalniz diye dusunup bir komsuyla falan yakistirip dustalar mi diye bakmaya gelmis olabilir, su saatine bir hile yapip sizi sikayet edecek olabilir.
Ilk aklima gelenler...
Bu kadın eğer gerçekten su saatine baktıysa ona göre sizin su faturanız az geliyorsa sizin kaçak kullandığınızı mı düşündü acaba? Madem kötü aranız kaçak kullanıyorlarsa şikayet edeyim ceza alsınlar diye mi düşündü?Yada saate bişey yapacaktı kaçak kullanıyorlar diye şikayet edecekti ceza alın diye. Ayyy paranoyak oldum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?