- 11 Ağustos 2017
- 380
- 387
- 23
- 38
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Sorunun cesidi 3 kat cikip su saatime bakmasini hakli haksiz kilar mi?
Bir sebepten konusmuyoruz ve artik dusman gibiyiz. Isin ozu bu.
Bende aynen öyle düşündümde uzun yazmak istemedim.Faturalar aşağıda toplanıyorsa o karakterteki biri sizden önce bakıyordur sizin faturanıza.muhtemelen anne babanı gözetledi evde yoklar sanıp saate bişey yapıp kaçak kullanıyorlar diye şikayet edecekti.Sonucta para cezası yüksek oluyor bunların.İyi insanlarmışsınız ki tam o anda babanız cıkmış.Yakalanması iyi olmuş bir daha cesaret edemez.Ama kamera olayını bencede mutlaka yaptırın.Allah böyle insanların şerrinden korusun.Valla bana da bi yol gibi geldi. Faturalar asagiya panoya zaten asiliyor faturalari getiren gorevli tarafindan. Kiyas yapmak istese ordan yapar. Herseyi yapabilecek kapasitede igrenc insanlar onlar. Kamera taktirmayi dusunuyoruz resmen 20 senelik evimde rahat degilim ya sacmaliga bakin.
Su saati ve doğalgaz apartman girişinde değil katlarda olur. Elektrik girişte olur.Apartmandaysanız su saati nicin apt girisinde degil anlamadım .
Bende aynen öyle düşündümde uzun yazmak istemedim.Faturalar aşağıda toplanıyorsa o karakterteki biri sizden önce bakıyordur sizin faturanıza.muhtemelen anne babanı gözetledi evde yoklar sanıp saate bişey yapıp kaçak kullanıyorlar diye şikayet edecekti.Sonucta para cezası yüksek oluyor bunların.İyi insanlarmışsınız ki tam o anda babanız cıkmış.Yakalanması iyi olmuş bir daha cesaret edemez.Ama kamera olayını bencede mutlaka yaptırın.Allah böyle insanların şerrinden korusun.
Bizimkiler tamamen aşağıda sadece dogalgaz katta .Su saati ve doğalgaz apartman girişinde değil katlarda olur. Elektrik girişte olur.
Bizimkiler tamamen aşağıda sadece dogalgaz katta .
Ülke açık hava tımarhanesi gibi. Ben böyle husumetli olduğum insanlarla asla aynı binada oturmazdım.
Bütün düzenimi bozar giderdim.
geçerken gözü kaymıştır ya hani insan ya o yüzden
Su saatine bakmak için olduğuna emin misiniz. Tehdit eden adamlardan her türlü şey beklenir
Girişten 3.kata cıkıp bakmış baba kapıyı acınca kaçmış pek göz kayması değil gibigeçerken gözü kaymıştır ya hani insan ya o yüzden
Saati bozabilir, kaçak yapabilir, ihbar edebilir, ya da başaka türlü şwyler yapabilir. Dikkat edin. Kim bilir sizler yokken neler yaptılar bunuda bilemezsiniz. Gerçekten tam belaBen de herseyi bekliyorum acikcasi. Su saati kapakli bi kutunun icinde. Onu acmis, baska da birsey yokki icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?