Bela Komsu

İnsanlar çeşit çeşit kimbilir neden baktı?
Saatlerle ilgili bir durum var mıydı aranızda..
Açık aramaya çalışır gibi davranıyor ama neden işte?

Çok mu boş bu insanlar yahu?
Devlet erken seçimlerden fırsat bulunca bu aylak, işsizlikten güçsüzlükten psikolojisi bozulan insanlara el atmalı. Kurslara falan gitmeleri zorunlu kılınmalı bence..

Bende aynen öyle düşündümde uzun yazmak istemedim.Faturalar aşağıda toplanıyorsa o karakterteki biri sizden önce bakıyordur sizin faturanıza.muhtemelen anne babanı gözetledi evde yoklar sanıp saate bişey yapıp kaçak kullanıyorlar diye şikayet edecekti.Sonucta para cezası yüksek oluyor bunların.İyi insanlarmışsınız ki tam o anda babanız cıkmış.Yakalanması iyi olmuş bir daha cesaret edemez.Ama kamera olayını bencede mutlaka yaptırın.Allah böyle insanların şerrinden korusun.

Cok sukur, Allah elini ayagini dolandiriyor iste boyle insanlarin. Neden baktin desek sucu bastirip bagira cagira uste bile cikarlar oyle soyliyeyim size, iftira da der, yapmadim da der. Ne pislik insanlar icinde yasiyoruz Allahim sen koru ya.

Ben de herseyi bekliyorum acikcasi. Su saati kapakli bi kutunun icinde. Onu acmis, baska da birsey yokki icinde.
Saati bozabilir, kaçak yapabilir, ihbar edebilir, ya da başaka türlü şwyler yapabilir. Dikkat edin. Kim bilir sizler yokken neler yaptılar bunuda bilemezsiniz. Gerçekten tam bela

ben kendisinin saatiyle kıyaslamak için baktığını düşündüm, sizi takıntı yaptığından faturalarınızı falan da merak ediyordur kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…