- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
-
bu ne ya sevgilin yok diye bütün sorunlar seni buluyomuş gibi yazmışsın.
ah ergenlik!
Başlığına bayıldım ve gerçekten haklısın.
Ben senden çok büyük değilim de 17de gercekten böyle birşey oluyor, bana da oldu. Sonra 18 yaşına girince "Reşit olmak" tabirine böyle bi güzel alışıyorsun.. Sonra gittikçe ciddi birşey olsun diye bakıyorsun.. Gezmek, tozmak başka ama benim öbür yarım, ömürlüğüm olsun diyorsun..:)
Haa ben bunları diyorum ya, o yüzden 1 yıldır falan yalnızım, bu boyutu da var
Aynı yaştayız haklısın bende bazen çok bunalıyorum saçma saçma şeylere kafa yorduğum oluyor ama emin ol ki derse bir yoğunlaştımı insan gerisi geliyor, sınav sonuçta bir maraton şu an geçirdiğimiz her günün bir değeri var yapabildiğimizce çalışmamız gerekiyor kendini çalışmaya ver istemesende zorlansanda biraz inan ki sonra gerisi geliyor, kafamızı dağıtacak her türlü şeyden uzak durmalıyız bu dönemde..
hep çok yoğun olduğunu ve derslerinin ağır olduğunu yazmışsın..
eğer cidden bu kadar derslerine ilgiliysen aşktan ve sevgiliden sadece 9 ay uzak dur!
sınav döneminde seni en çok yıpratacak olan bir ilişki bence..
ona vakit ayırman,onla konuşman,buluşman gerekecek..
yeri gelecek kavgalarınız,küslükleriniz olacak..
onun için bence sen sen ol bu yıl bir ilişki isteme..
arkadaşların ne yaparsa yapsın..hergün biriyle çıksınlar boşver!
sen bir yeri kazandıktan sonra imrenilen ve özenilen biri olursun..
bence bu senin yaşın için yaşanılabilecek en güzel duygu olur
canım sevgilin olması bir marifet değil ki... sen aslında yapman gerekeni yapıyorsun şu anda.bu tür şeylerden uzak kalıp derslerine odaklanman en güzeli ve ilerde iyi ki böyle yapmışım diyeceğine eminim. şimdi sevgili olaylarını falan hiç düşünme bence... arada arkadaşlarınla takıl gez dolaş eğlen ama derslerini ihmal etmemeye çalış.okulunu bitirdikten sonra bunların hepsi olur ve şu andaki olacak kişilerden daha uygun kişiler çıkar karşına inşallah.
amann beya benim de yok hep ne derim biliyomusun biriyle mutsuz olmaktansa yalnız mutlu olmak iyidirr
bir marilyn klasiği
Valla çok haklısın ben de18 yaşındayım çıktıklarım oldu ama fırrrttt yani öyle ciddi birşey olmadı bazen evde kalıcam diye korkuyorum çok ama kendimi hazır hissetmiyorum şekerim en son bi hayvanla çıktım da
hahahah süper canım benim dök içini ben de yorum yapıyım birazz ayyy ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?