- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi Unfortunate
-
size göre çok fazla olgun bu bariz ortada ..
şimdiden böyleysen ilerde nasıl olcak bi kez daha düşün bana kalırsa .
Bilirsin erkekleri kadınlarının yanında hep sözü geçen ağır abi olmaya daha bi heveslidirler ondan olabilirmi ??Bu olgunluk olayını neden sadece benim yanımda sergiliyor bunu anlayamıyorum annesinin kuzenlerinin yanında böyle değil ?
Bilmem olabilir :) peki ben ne yapmalıyım ? Olmadığım biri gibi olgun davranıp içten içten bunalmaya devam mı edeyim ?Bilirsin erkekleri kadınlarının yanında hep sözü geçen ağır abi olmaya daha bi heveslidirler ondan olabilirmi ??
Merhaba K.K üyeleri :)
Bir derdim var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum lütfen fikir edinmeme yorumlarınızla katkıda bulununnn.
Erkek arkadaşım ile 1.5 yıla yakın bir birlikteliğimiz var ve ailemle konuştum tanışmaya gelecekler ve sonra söz olacak buraya kadar her şey gayet normal.Anormal olan şey mutsuzluğum; 22 yaşındayım ve yaşıma göre fazla durgunlaştım...Erkek arkadaşım iyi birisi fakat çok monoton ben bir şeyler yapınca da mızmızlanıyor ve bütün hevesimi kursağımda bırakıyor.Doğal olarak uzaklaşıyorum ve şimdiden böyle sıkılmışsam evlenince ne olur acaba diye kendimi yeyip bitiriyorum kafamda hep aynı soru dolaşıp duruyor.27 yaşında ama o gençlik havası yok bildiğin 10 yıldır evli barklı adamlar gibi ama sadece benim yanımda böyle davranıyor kuzenleri,ailesi ile birlikte olduğumuzda davranışlarını görünce şaşırıp kalıyorum..Seviyorum ama bu heyecansız monoton hayatımız beni çok yordu ve yormaya devam ediyor.(Kavgalarımız da cabası..)Hayatın her anını çok değerli buluyorum ve bu şekilde mutsuz karamsar olmayı kendime yakıştıramıyorum.Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim kafam çok karışık.
(Bir hatam olduysa affedinn ilk yazım ilk deneyimimm :)
İyi de senin yerin ayrı olmalı.
Zaten sana farklı davranmalı diğerlerine göre di mi?
Ama sen bu durumdan sıkıldıysan konuş,işine gelmiyorsa da bitir.
Mecbur değilsin ya hoşuna gitmeyen bir adamla bir ömür geçirmeye?
zamanla geçer bence,sizin yanınınızda ciddi erkek olmaya çalışıyr : ) ama kuzenlerin yanında çok farklıysa demekki sizin yanınınzda öyle olmaya çalışıyor, yani zamanla normale döner bence, size sadıksa ve ondan eminseniz gerisini zaten halledersiniz
Erkek arkadaşımın kuralları,olmazsa olmazları ve benim yanımda sergilediği olgun tavır benim de çok olgun davranmama sebep oluyor ve bu beni çok bunalttı.
Bence oturup detaylica konus, evlenince de boyle olursa hic cekilmez cunku anladigim kadariyla sen sosyal olmayi seviyorsun, monoton bi iliski simdiden seni sıkıyorsa evlenince daha kotu olabilir, pisman olmak istemiyorsan kesinlikle sorunlarini ona anlatmalisin
Birbirinize uygun degilsiniz o zaman.
Mutsuz oldugunuz bir iliskiyi surdurmek zorunda degilsin kardesim, mutlu degilsen ayril, kendine daha uygun biriyle birlikte ol.
Ben de 27 yasindayim bu arada. Bir arkadasim var benimle yait, evli barkli senin sevgilinle ayni yapida.
Baska bir arkadasim daha ucari, gezmeyi eglenmeyi sever, her haftasonu plan yapar, gezer.
Yani bu hem yas, hem yapi meselesi.
Bence yasitlarina bak sen dostum. Gezmen, cilginca eglenmen , gulmen gereken yaslari dedem gibi takilan biriyle harcama. Bir daha bu yaslarin geri gelmeyecek, ilerleyen yaslarinda cilgin, ucari davranamayacaksin belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?