Belamı mı arıyorum bilmiyorum

Çok sıkıcı bence evliliği aceleye getirme, bile bile lades diyeceksin.
Adam senin yanında keyifsiz ve baskalarının yanında neseliyse demek ki enerjileriniz uyusmuyor

Yaa beni tam olarak anlayan biri çıktı çok sevindim.Dün dışarıya çıkmıştık kafede birbirine sarılmış maç izleyen çifti görünce istemsiz iç geçirdim sonra birden ağzımdan çıktı işte tutumadım kendimi biz niye böyleyiz hiç ne heyecan var ne de sevgili gibiyiz dediğimde bana milleti örnek gösteriyorsun en nefret ettiğim şey dedi tartışmamak için sustum çünkü her tartışma hiç bir yere bağlanmadan kapanıyor.madem başkalarına özenmemi istemiyorsun neden sen yaşatmıyorsun demek istemediğim değil :)

aklınız da bazı sorular varsa heleki olumsuz düşünceler varsa biraz daha bekleyin daha iyi tanıyıp konuşup öyle adım atın evlilik yolun da

aklınız da bazı sorular varsa heleki olumsuz düşünceler varsa biraz daha bekleyin daha iyi tanıyıp konuşup öyle adım atın evlilik yolun da

Baya bekledim ve sorunlarımın düzelmediğini gördüm harekete geçmeye karar verdim çünkü ömrümden gençliğimden hayatımdan gidiyor.Olacaksa olsun olmayacaksa bu kadar kendimi yıprattığım yeter.

Birlikte eğlenemediğiniz, gülüp-ağlayamadığınız biriyle nasıl bir evlilik hayatını paylaşabilirsiniz ki?
O çalışırken siz evde çocuk bakıp, hafta sonları da akraba ziyaretleri mi yapacaksınız sürekli..?
Tamam bunlar da olmalı ama tüm hayatınız böyle mi geçecek.? Buna hazır mısınız?
27 çok genç bir yaş.. Ve daha gençliğinin kıymetini bilmeyen, YAŞINI yaşamayan biri ile 10 yıl sonrasını nasıl düşlüyorsunuz.?
Şahsen 40 yaşında olup 20 yaşında gibi davrananla; 20 yaşında olup 40 yaşında gibi davrananlara sinir olurum.
İnsan yaşını yaşamalı..! Zaten her geçen gün yaşlanıyoruz.. Eninde sonunda yaşlanacağız.. Bu acele niye?
Siz de tüm bu soruları kendinize sorun, cevapları kafanızda tartın ve ona göre bir hayat seçin..
Mutluluk mu, monotonluk mu..?

.

Niye her konuşma girişiminiz kavgaya bağlanıyor onu anlayamadım. Eğlenelim, gülelim dediğinizde yok istemem böyle iyi mi diyor?

Yaşım evlilik için erken ama üniversite bitti iyi bir işte çalışıyorum her şey mantık çerçevesi içinde yani :) erkek arkadaşımın ailesi en başından beri ailem ile tanışmayı bekliyordu ben doğru karar verebilmek için bekledim ve aileme söyleyeli 2 ya da 3 ay oluyor.Evet sevgilimde çözemediğim şeyler var çünkü sanki iki insan ile birlikteymişim gibi hissediyorum bi anı bi anını tutmuyor.Nasıl 11 yıl baş edebildiniz ? Tebrik ediyorum o kadar can sıkıcı ki sanki ilişkiyi tek başıma yaşıyorum.1 2 kere ayrılma kararı aldığımda ayrılmamak için elinden geleni yaptı çok hoş şeylerdi ama tabi kısa süreli şeyler :)

aslında karşına alıp konuşsan canım, yani benim yanımda neden böylesin mutlu değilmisin diye

Bu soruları kendime kaç kere sordum her gün de sormaya devam ediyorum..İyi ki işte çalışıyorum da en azından vakit geçirebiliyorum evde olsam herhalde kafayı yerdim.Ben de dediğiniz gibi yaşın dolu dolu yaşanması taraftarıyım..

şöyel sabrettim canım ailem boşanmamı kabul etmedi 10 yaşında bir oğlum var kafamda sinir stresten saç kalmadı haaa bide artık yokmuş gibi davranmaya çalışıyorummm
acele etmee sakınn... bu iş mantık kalp falan işi değil sorumluluk işi yinede hayırlısını iste.

Korkarim evlendikten bir iki ay sonra buraya konu acarsin ve esim , koltukta uyukluyor biz birsey paylasamiyoruz dersin ...

aslında karşına alıp konuşsan canım, yani benim yanımda neden böylesin mutlu değilmisin diye

O hayatından çok memnun,mutlu. monotonluk ona normal geliyor her şey yolunda kafasını ağrıtan bir şey yoksa tamamdır ama ben bayan olarak ilgi bekliyorum yaşımın verdiği gençlik dolayısıyla da heyecan istiyorum sonuçta bir daha ne bu yaşıma gelebileceğim ne de şimdiki gibi sevgili olabileceğim..Söz nişan evlilik olursa onlarında yeri ayrı tabi ama anı yaşayamadıktan sonra ne anlamı kalıyor...

gerçi sende haklısın canım

Bende karakteri böyle diye alttan almaya çalışıyordum fazla beklenti içinde girmeden idare etmeye çalışıyordum ama yok dayanamıyorum artık :) kendi kendime ediyorum

Canim, evliligin temellerinden biriside (bana gore) eglenebilmem, cocuklasabilmem, sacmalayabilmem onun yaninda. Keza ayni sekilde oda ayni rahatligi bende bulmali. Bazen insan deliye vurup sadece sacmalamak ister. Bunun yanisira ayni sekilde ciddiyetede burunebilmek gerek yeri geldiginde. Yani dengelenecek. Bunu yakalayamiyorsaniz, biraz sikinti. O baskalarinin yaninda eglenceli bir insan olup senin yaninda agirabiyse, bir tuhaflik var. Tum topigi okumadim, bu konuyu onunla konusmayi denedin mi? Ama bence asil kendine sorman gereken soru onun yaninda heyecanlanip heyecanlanamaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…