- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi Unfortunate
-
Kendin olamadığın bir ilişkiden uzak dur. Bu sende farklı farklı sorunlara neden olacak...
Eski sevgilimi hatırlattın bana..4 ay çıkmıştık.Ben asla yerine duramayan konuşkan heycanlandı gezmeyi seven birisiyim o ise sıkılgan suskun uyuşuk biriydi.Ve eminim o benim böyle biri olduğumu bile bilmiyordur tanımamıştır çünkü ben de onun yanında onun hareketlerinden dolayı kendimi sıkmıyordum onun gibi davranıyordum.Bence konuş bi al karşına.İmreniyorum şöyle şakalaşıp gülen eğlenen gezen tozan çiftlere.Hayatın anlamı bu işte.
Çok sıkıcı bence evliliği aceleye getirme, bile bile lades diyeceksin.
Adam senin yanında keyifsiz ve baskalarının yanında neseliyse demek ki enerjileriniz uyusmuyor
Evlendikten sonra daha çok monotonlaşıyosun canım.
İyi düşün karar ver.
aklınız da bazı sorular varsa heleki olumsuz düşünceler varsa biraz daha bekleyin daha iyi tanıyıp konuşup öyle adım atın evlilik yolun da
bence yaşın evlilik için çok erken. sevgilin de çözemediğin bi takım şeyler var. ve sen kıpır kıpırsın o olgun. evlenme kararı alma bu kadar çabuk. iyice tanı yaşın daha da olgunlaşsın sonra karar ver. evlilik zor bi iş gercekten :/ bu yuku erken alıp napıcaksın canım. Senin yapın ortada onunki ortada evlenınce daha sıkıntı olucak. ben hala çekiyorum 11 sene oldu :)
Bu davranışları benim ileriye bakış açımı değiştiriyor..Benim yanımda özellikle bu şekilde davrandığını düşünmüyorum işte takıntı haline getirip mutlu olmadığını düşünüp düşünüp üzülüyorum.1.5 yıllık zamanda değişmeyen şey ilerde değişir mi sizce daha ne kadar zaman tanımalıyım ?
Birlikte eğlenemediğiniz, gülüp-ağlayamadığınız biriyle nasıl bir evlilik hayatını paylaşabilirsiniz ki?
O çalışırken siz evde çocuk bakıp, hafta sonları da akraba ziyaretleri mi yapacaksınız sürekli..?
Tamam bunlar da olmalı ama tüm hayatınız böyle mi geçecek.? Buna hazır mısınız?
27 çok genç bir yaş.. Ve daha gençliğinin kıymetini bilmeyen, YAŞINI yaşamayan biri ile 10 yıl sonrasını nasıl düşlüyorsunuz.?
Şahsen 40 yaşında olup 20 yaşında gibi davrananla; 20 yaşında olup 40 yaşında gibi davrananlara sinir olurum.
İnsan yaşını yaşamalı..! Zaten her geçen gün yaşlanıyoruz.. Eninde sonunda yaşlanacağız.. Bu acele niye?
Siz de tüm bu soruları kendinize sorun, cevapları kafanızda tartın ve ona göre bir hayat seçin..
Mutluluk mu, monotonluk mu..?
.
şöyel sabrettim canım ailem boşanmamı kabul etmedi 10 yaşında bir oğlum var kafamda sinir stresten saç kalmadı haaa bide artık yokmuş gibi davranmaya çalışıyorummmYaşım evlilik için erken ama üniversite bitti iyi bir işte çalışıyorum her şey mantık çerçevesi içinde yani :) erkek arkadaşımın ailesi en başından beri ailem ile tanışmayı bekliyordu ben doğru karar verebilmek için bekledim ve aileme söyleyeli 2 ya da 3 ay oluyor.Evet sevgilimde çözemediğim şeyler var çünkü sanki iki insan ile birlikteymişim gibi hissediyorum bi anı bi anını tutmuyor.Nasıl 11 yıl baş edebildiniz ? Tebrik ediyorum o kadar can sıkıcı ki sanki ilişkiyi tek başıma yaşıyorum.1 2 kere ayrılma kararı aldığımda ayrılmamak için elinden geleni yaptı çok hoş şeylerdi ama tabi kısa süreli şeyler :)
aslında karşına alıp konuşsan canım, yani benim yanımda neden böylesin mutlu değilmisin diye
O hayatından çok memnun,mutlu. monotonluk ona normal geliyor her şey yolunda kafasını ağrıtan bir şey yoksa tamamdır ama ben bayan olarak ilgi bekliyorum yaşımın verdiği gençlik dolayısıyla da heyecan istiyorum sonuçta bir daha ne bu yaşıma gelebileceğim ne de şimdiki gibi sevgili olabileceğim..Söz nişan evlilik olursa onlarında yeri ayrı tabi ama anı yaşayamadıktan sonra ne anlamı kalıyor...
şöyel sabrettim canım ailem boşanmamı kabul etmedi 10 yaşında bir oğlum var kafamda sinir stresten saç kalmadı haaa bide artık yokmuş gibi davranmaya çalışıyorummm
acele etmee sakınn... bu iş mantık kalp falan işi değil sorumluluk işi yinede hayırlısını iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?