Belamı mı arıyorum bilmiyorum

senin yanında ağır oturaklı olmaya çalışıyordur. ben sevdiceğimin benim yanımda değilde dışarda ağır olgun davranmasını tercih ederdim

Benim nişanlım benim yanımda yeri geliyor çocuklaşabiliyor ama tabi herkesin içinde daha oturaklıyız

sürekli mi agır takılıyor senin yanında
beraber hiç gülmezmisiniz
Gülüyoruz ama sevgili gibi değil o heyecan aşk yok gibi,sanki benimle 5 10 yıldır evli gibi o durgunluk var üzerinde.İş ciddiye binecek diye garip duygular içinde sanki.Madem kendinden emin değil neden bana evlenelim deyip durdu çözemiyorum..Evlenelim iş ciddiye binsin ailem de çok istiyor diye diye aileme söyletti şimdi de farklı davranıyor.

o zaman sende agır al
onun yanında sende ruh gibi ol
o zaten sana ne oldugunu sorar

o zaman sende agır al
onun yanında sende ruh gibi ol
o zaten sana ne oldugunu sorar

Ben zaten ağırdan alıyordum ama aileme bayramdan sonra geleceklerini söyledik.Çocuk oyuncağımı bu ?
Ruh gibi olmak konusunda katılıyorum ama bir yandan da kötü zamanında elinden tutmamış buradayım diyememiş gibi olacağım ters tepme ihtimali de var.

Herşeyi biraz zamana bırak canım,sakın üsteleme düşündüğü bişeyler olabilir maddi yönden belkide erkeklerin içini bilemezsn zaman tanı.. Zamanla düzelir inşAllah

Monotonluğu geç de bu herif seni dinlemiyor bile.
Sen konuşmak istediklerini içine ata ata mı yaşayacaksın bununla?
Çok kötü bir şey seni anlamaması ve anlamak için çaba harcamaması.
Yaşın da çok küçük. Daha ne evliliği?
Hiç sana uygun değil, bu kesin.
Ama bazen uyumsuzluk olsa bile aşk çok ağır basınca kabulleniliyor.
Sende o aşkı da göremedim ben.
En iyisi bitirmek gibi geldi bana. İletişimsizlik zaten ilerde de bitmesine yol açacaktır ilişkinin.

Erkek arkadaşımın kuralları,olmazsa olmazları ve benim yanımda sergilediği olgun tavır benim de çok olgun davranmama sebep oluyor ve bu beni çok bunalttı.
simdiden kafan bulanmis, iliskiden bikilmis.. kavgalariniz da varmis.. 1.5 yil surdu diye evlenmek durumunda degilsin.. iyi dusun derim..

kadinlarin en buyuk derdi 'anlasilabilmek' degil mi.. kendisini anlayan, dinleyen, destek olan biri.. oteki turlusu cok cok mutsuz ediyor

sana evlendıkten 5 yıl sonraki halini anlatıyım
2 cocugun var ve titizlik hastalığına tutulmussun her daım bakımlı kullandğı kelimeleri özenle seçen birisin
adeta bir first lady edasıyla ortada ddolaşıyorsun espriye tahmmulun yok kalın siyah çerçeveli gözlüklerin var ve
adrenalin hormonun artık çalışmıyor

Herşeyi biraz zamana bırak canım,sakın üsteleme düşündüğü bişeyler olabilir maddi yönden belkide erkeklerin içini bilemezsn zaman tanı.. Zamanla düzelir inşAllah

Teşekkürlerr :) zamana bırakacağım bir süre ama tavrımı da koydum bende onun gibi davranıyorum ve yeni uğraşlar edinmeye çalışacağım inş. zamanla düzelir.

Tek uyumsuzluğumuz monotonluk zaten geriye kalan her şey az çok benzer bu yüzden bu kadar sabır ediyorum eğer değmeyeceğini,çok farklı olduğumuzu düşünsem bu kadar uğraşmazdım dediğiniz gibi yaşımda çok büyük değil çünkü.Emek verip buraya kadar getirdik her şeyi çöpe de atmak istemiyorum ama hayat bu tabi...

Ayy tablo o kadar mı kötü görünüyorrr :) olmasın öyle olmasınnn

Ayy tablo o kadar mı kötü görünüyorrr :) olmasın öyle olmasınnn
Olmaz insallah cnm ben espirutuel yaklastim biraz zamanla duzelirsiniz ben yaklasik 4 yildir evliyim adamdan beklentilerimi kestim mutlu olduk huzurumuz yerine geldi odun bunlar anacim duz mantiklar oyle derin hislerden pek anlamiolar

Olmaz insallah cnm ben espirutuel yaklastim biraz zamanla duzelirsiniz ben yaklasik 4 yildir evliyim adamdan beklentilerimi kestim mutlu olduk huzurumuz yerine geldi odun bunlar anacim duz mantiklar oyle derin hislerden pek anlamiolar

En son konuşmamızda bende çok ayrıntılı düşündüğümü fark ettim o sadece yüzeysel konuşuyormuş.Mesela ben hadi şunu yapalım demem o an parası yoktur kırılır üzülür kötü hisseder diye düşünüyordum meğerse demem gerekiyormuş ben sana param yoksa yok derim zaten bir kaç gün sonra yaparız istediğin şeyi ne var bunda dedi Benimde beklentilerimi kesip şunu yapalım mı yerine şunu yapıyoruz müsait misin demem gerekli ama bayanız işte illa ki kendiliğinden bir şeyler yapmasını bekliyoruz :))

Aynenn bizim dusunduklerimizi anlamalarini beklioruz ama anlamiolar direk soylemek lazim bunu istiyorum sunu istiyorum diycen kendini ona birakmiycan yoneticen ama yonettigini belli etmiycen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…