Belamı mı arıyorum bilmiyorum

Bende karakteri böyle diye alttan almaya çalışıyordum fazla beklenti içinde girmeden idare etmeye çalışıyordum ama yok dayanamıyorum artık :) kendi kendime ediyorum
zor ayrı karakterde olmak benı bıraksalar 7/24 gul eglen yapıcam ama adam höt höt ayyyy kereste bunlar ayol

Bir seviyeye kadar saçmalayabiliyorum espri yapıyorum rahat davranıyorum karşılıklı gülüyoruz ama zamanla baktım ki ben kendi kendimi eğlendiriyorum normalde erkekler yapmaz mı ya bunu ? ben mi yanlış biliyorum :) Onun sadece gülmesinden hareketsizliğinden yoruldum nasıl olsa yine hüsrana uğrayacağım deyip çabalamak gelmiyor içimden isteksizim.Konuşmayı denedim kaç kere konuşma sonucu hiç bir şeyi değiştirmedi ya tamamen kötü tepki alıyorum ya da 2 gün sırf beni mutlu etmek için bir şeyler yapmaya çalışıyor 3. gün eski haline dönüyor.

tövbe de bu günleri mumla ararsın maazallah. evinde hergün kavga gürültü

Şu son 1 yıla kadar tek isteğim okulumu bitirip iş sahibi olup herkes gibi yuva kurup çoluk çocuğa karışmaktı.Her şeyi güç bela bir şekilde atlattım ve idealimi gerçekleştirdim ama demek ki bunları yapmak mutlu olmaya yetmiyormuş..

Yaşın 22 bi daha gelmeyeceksin bu yaşa,konuşup anlaşamadıktan sonra da napayım öyle ilişkiyi ben
Adam en başta dinlemeyi bilmiyor ileri de çok büyük sorun olabilir

Yaşın 22 bi daha gelmeyeceksin bu yaşa,konuşup anlaşamadıktan sonra da napayım öyle ilişkiyi ben
Adam en başta dinlemeyi bilmiyor ileri de çok büyük sorun olabilir

Ne zaman konuşalım mı biraz desem aha kesin başımıza dert açılacak gibi bakıyor bana

Evli bayanların monotonluk ile ilgili yazılarını da az çok okudum gözüm korktu.Sevgiliyken hiç mi fark edilmiyor ?

Valla canım hiç abartmıyorum, tam 1,5 sene sevgiliydik eşimle 1 kere tartışmadık. 1 kere sesimizi yükseltmedik.
Nişanlandıktan sonra ne olduysa oldu, herşey monotona dönüştü. Sonra kısmetin mi bağlanıyor ne oluyor bazı şeyleri göremiyosun. Evleniyosun. Sonrasında başlıyor sorunlar. Anlaşamazsam ayrılırım diyosun ama hiç de düşündüğün gibi kolay olmuyor.

Evet evlilik kararı vermek,evliliği bitirmek için karar vermek hiç kolay değil enine boyuna düşünmek gerekiyor.Bende pişman olmamak için önlem almaya çalışıyorum fakat sırf bu sorun yüzünden de ondan vazgeçmek istemiyorum çünkü gerçekten iyi birisi sorumluluk sahibi ve sadık..Evlenirsek,nasip olursa evi geçirdiremeyecek iyi bir baba olamayacak gibi korkularım yok..Ama işte ileri ki zamanlarda bu sorunun büyük bir şekilde önüme gelmesini istemiyorum.

Karakterleriniz zıt, ilerde evlilik yaşadığınızda daha da monotonlaşır demedi deme. Zaten daha yaşın çok küçük ciddi düşünceler için, bence yavaştan yol ver ve hayat dolu insanlara aç kapılarını...

merhaba, seninle aynı yaştayız ve benim erkek arkadaşım da böyle. 4 yıldır birlikteyiz ve ben asla değişmeyeceğini düşünüyordum. insanları değiştirmeden kabul etmekten yanayımdır hep ama bu durumlar bizi çıkmaza sokuyordu. fakat... gerçekten değişebildiğini gördüm. istediğimde onun o olmazsa olmazlarını, kurallarını, tabularını ve monoton takıldığı hayatını değiştirebildiğimi gördüm. bir anda olmuyor tabi. ben 4 yıldır hep şikayetçiydim bu durumdan. 4 yıldır yeni yeni aştık durumları. çok tartışmalar yaşadık ve hatta ayrılıklar... ama o benden hiç vazgeçmedi ve şu an gerçekten yapmam dediği her şeyi yapıyor hem de severek. aşmam dediği kurallarını aştı.. asla olmayacağını düşündüğü her şey oluyor, gerçekten. hiçbir tabu falan kalmadı nihayet. biraz özveri ve çabayla yıkılmayacağını sandığı tüm duvarlarını yıktım. karşılıklı fedakarlık ve emek gerekli bunun için. eğer seni seviyorsa ve gerçekten bu ilişkiyi istiyorsa karşına alıp konuştuğun takdirde seni dinler ve anlayış gösterir. bir kere konuşmakla olmuyor da değişmediğini gördükçe sürekli ve sürekli konuşmalısın bu durumu. tabi onu da darlamadan, sıkıp boğmadan, tatlılıkla...

Bu bir sorun ve bir mesaj bence.
Tersine seninle gençlik başımda duman havasında olması gerekmez mi?

Bende sabır edip herşeyin düzelmesini bekliyorum.Umarım bizimki de sizin ilişkiniz gibi düzene girer zamanla :) hep mutlu olursunuz inş.

senin yanında ağır oturaklı olmaya çalışıyordur. ben sevdiceğimin benim yanımda değilde dışarda ağır olgun davranmasını tercih ederdim

senin yanında ağır oturaklı olmaya çalışıyordur. ben sevdiceğimin benim yanımda değilde dışarda ağır olgun davranmasını tercih ederdim

Benim nişanlım benim yanımda yeri geliyor çocuklaşabiliyor ama tabi herkesin içinde daha oturaklıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…