B Biscuit Guru Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2009 Mesajlar 4.129 Emoji Skoru 2 Puanlar 316 Yer Diğer 14 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalimsi_n #201 Hayalimsi_n .!.: anladim canim.okadar kontrol ediyorum ama sohbet kisminda bana hic denk gelmedi galiba bu aralar mahsus girmiyor sifre bendeya sifreyi vermeden once giriyordu goruyordum sohbet kisminda Genişletmek için tıkla... boşuna sıkboğaz etmeyin adamı bence.sıkılır bıkar sizden valla.
Hayalimsi_n .!.: anladim canim.okadar kontrol ediyorum ama sohbet kisminda bana hic denk gelmedi galiba bu aralar mahsus girmiyor sifre bendeya sifreyi vermeden once giriyordu goruyordum sohbet kisminda Genişletmek için tıkla... boşuna sıkboğaz etmeyin adamı bence.sıkılır bıkar sizden valla.
Hayalimsi_n Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Eylül 2008 Mesajlar 1.271 Emoji Skoru 10 Puanlar 116 Yer - Yurtdışı 14 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalimsi_n #202 pineapples .!.: boşuna sıkboğaz etmeyin adamı bence.sıkılır bıkar sizden valla. Genişletmek için tıkla... serbest biraktikta ne oldu su dustugum hale bak
pineapples .!.: boşuna sıkboğaz etmeyin adamı bence.sıkılır bıkar sizden valla. Genişletmek için tıkla... serbest biraktikta ne oldu su dustugum hale bak