- Konu Sahibi Hayalimsi_n
ya çok kafaya takılacak bişey değil
benim eşimin 550 küsür arkadaşı var çevresi çok geniş canıım
ama böyle bir kıskançlık hiç göstermedim haa bi tane dengesiz bir kız vardı herkesle açık saçık konuşurdu teşhircilikten çok hoşlanırdı söyledim dedi öyle gözüküyo dışardan ama iyi kız dey,ip durdu iyi dedim bende benimde ünv.den var dışardan teşhirci gözüken rahat konuşan ama özünde çok iyi olan erkek arkadaşlarım. bende görüşecem dedimböyle bir şaşırdı ciddi misin sen dedi senin kadar dedim. sen ne hissediyorsan emin ol fazlasını hissediyorum dedim. ve o kızı da arkadaş olarak kendi listeme ekledim ama eşim kendi listesinden sildi . kız bir süre kaldı listemde sonra sildi kendi :)
aslında empati kurmasını sağlarsanız hiç tartışmadan olay çözülüyor. özellikle şüphelendiğin biri yoksa üye diye kıskançlık yapma sende üye ol . sana olma derse sende olma o zaman dersin. arkasından takip edene kadar elinden tut yan yana ilerleyin daha iyidir![]()
gecen tartisirken madem ac diyorum acmiyon kapat diyorum kapatmiyon ozaman bende bende acacam dedim cok kizgindi acarsan ac dedi ama simdilik ben onu uzaktan takip ediyorum. canim aslinda benim sorunum face acip arkadaslariyla gorusmesi degil benim sorunum bana yalan soylemesi ve hala inkar edisi ve sifresini bana vermeyisi boyle oluncada aklima hersey geliyoreyvahedigeldismile[/B]