Belde şiddetli ağrı nedeni nedir

Melek223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
2
0
1
24
Hanımlar selam. 5 6 gündür çok şiddetli sağ tarafta belimde ağrı var öyle ki uyutmuyor hareket bile ettirmiyor. Aynı şekilde sağ kasığımda ara ara hafif ağrılar söz konusu. Ve göğüslerimde acayip hassasiyet var. Fakat şuan test yapmak istemiyorum çünkü adetim en erken 7sinde. Ama sizin tecrübelerinize güveniyorum sizce hamile miyimdir?

Hanımlar selam. 5 6 gündür çok şiddetli sağ tarafta belimde ağrı var öyle ki uyutmuyor hareket bile ettirmiyor. Aynı şekilde sağ kasığımda ara ara hafif ağrılar söz konusu. Ve göğüslerimde acayip hassasiyet var. Fakat şuan test yapmak istemiyorum çünkü adetim en erken 7sinde. Ama sizin tecrübelerinize güveniyorum sizce hamile miyimdir?
İlişkiye girdiğiniz günün üzerinden 10 gün geçtiyse test yapabilirsiniz. Çünkü herkezde hamilelik belirtileri başka. Bende mesela hiç bir belirti yoktu.

Göğüsünüze masaj yapıyomuş gibi yukarıdan aşağı doğru bastırın bakın bakalım süt geliyor mu. Bana kız arkadaşım söylemişti ve yaptığımda göğsümden süt gelmişti sonra kesildi ama dediğim gibi herkezde başka. Testimde 9cu gün pozitiv olmuştu ondan önce hep negativti.

Back
X