Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hamile kalamıyorum bu çok iyiymiş herke syaptirmis yaptıranlar gebelik görmüş darısı benim başıma Amin niyet ettim Allah.i.m sen kabul etİlk defa duydum ne ise yariyormus
Yakı dediğin hani şu eczanede satılan soğuk algı lığında yada bel tutulmasında insanların yapıştırdığı kocaman bantlar değil mi ?Merhaba beline yaki atan oldu mu aranızda hamilelik için
Evet canım onlar dan sen yaptırdın mı açıyor muYakı dediğin hani şu eczanede satılan soğuk algı lığında yada bel tutulmasında insanların yapıştırdığı kocaman bantlar değil mi ?
Ben onu sirt fitigim tuttukca kullaniyorum birine yaptirilmiyor ki. Kendiniz alip yapistiriyorsunuz. Sicaklik ve yanma veriyor.Evet canım onlar dan sen yaptırdın mı açıyor mu
Sırtım tutulduğunda yapıştırıyorum sık sık. İlk kez duydum hamilelik ile ne alakası var bilemedim. Hatta şuan hamilehim sırt ağrım için doktora sordum izin vermedi. İlginç geldi bana bağlantı kuramadım onu yaptırınca nasıl hamile kalıyoruzEvet canım onlar dan sen yaptırdın mı açıyor mu
Yumurtaliklari çalıştırıyorum sıcaklık sallıyormuşum rahimde hareketlilik yapiyormusSırtım tutulduğunda yapıştırıyorum sık sık. İlk kez duydum hamilelik ile ne alakası var bilemedim. Hatta şuan hamilehim sırt ağrım için doktora sordum izin vermedi. İlginç geldi bana bağlantı kuramadım onu yaptırınca nasıl hamile kalıyoruz
Kıyamam sana bende bugün yaptım ya aşırı ağrıyor ama ne yapim gülü seven dikenine katlanır düşünsene bebeğimiz olacak bu çektiklerini aklımıza gelecek Allah bize şifa etsinBen de duymuştum beli ısıttığı için iyi geldiğini, hatta bugün yapıştırdım ama çok yanma yaptı kaşıntı yaptı tahriş etmiş olabilir diye çıkardım 8-10 saat dayanabildim durmasına. Her tuşa basıyorum bi faydası olursa diye allah kerim![]()
Yanlış yazmışım.Merhaba beline yaki atan oldu mu aranızda hamilelik için
Neyi anlamadınYanlış yazmışım.
Peki canim iliskiye yakı yi çıkardıktan sonra girelim değil miBen adet bitince taktım belime 3 gün durdu çok yaktı bunalttı ama sabrettim. Çıkardıktan 2 gün sonra da kasiklarima yapıştırdım onu bir gece ancak tutabildim. Etkisi olursa yazarım.
Ben zaten bu ay o konuda grev yaptım. Yumurtlama zamanı doktora gittim dr çatlamış Bi yumurtan var dedi tek o gün değerlendirdik.Peki canim iliskiye yakı yi çıkardıktan sonra girelim değil mi
Hee offf biz.aciziz nereden bilelim Allah im sen bize yardım et sana sığınıyoruzBen zaten bu ay o konuda grev yaptım. Yumurtlama zamanı doktora gittim dr çatlamış Bi yumurtan var dedi tek o gün değerlendirdik.
Amh ve diğer hormon değerlerin nasıl canim? Bal polen arı sütü hayit arslan pençesi karışım olarak satılıyor bundan al bir de kuru incir kaynatıp suyunu iç adetin ilk günü başla bunların olumlu etkisi olduğu söyleniyor.Hee offf biz.aciziz nereden bilelim Allah im sen bize yardım et sana sığınıyoruz
Amh düşük canım iki ay incir havuç kürü yaptım bu ay aslan pençesine başladım vallahAmh ve diğer hormon değerlerin nasıl canim? Bal polen arı sütü hayit arslan pençesi karışım olarak satılıyor bundan al bir de kuru incir kaynatıp suyunu iç adetin ilk günü başla bunların olumlu etkisi olduğu söyleniyor.
Canım benim de amh değerim düşük yaşım 29 ama 2 farklı labaratuvarda 4 ay arayla birisi 0.99 diğeri 0.50 çıktı, labaratuvar farkıdır diye düşünüyorum ama yine de düşükAmh düşük canım iki ay incir havuç kürü yaptım bu ay aslan pençesine başladım vallah