Belim Normal İncelikte fakat Alt Kısmı Kalın Diyenler İçin Diyet Listeleri

Arkadaşlar merhaba,
ben bir otelde çalışıyordum. Oradaki aletlerin içinde bir şey vardı. bir makina, kemeri popoma bağlıyordum, düğmesini açıyordum ve birden titremeye başlıyordu. bunu aslında sadece selülitleri gidermek için kullanmaya başlamıştım, çok yok bende selülit ama hani olanlardan gidiversin istedim.
Neyse derken aralıklarla, hiç düzenli olmayan bir şekilde yaklaşık 10 kere, en fazla 5 er dakiladan bunu uyguladım. bugün baktım popoma ve inanın şok oldum!!
ben popomu çok sverdim ama resmen küçülmüş!! şimdi bu hareketi yaptığıma üzgünüm. selülitimsi birşey de kalmamış ama güzelim popom da erimiş :D

o aletin ismi yazmıyor.. sanırım en güzel çözüm bu.. ve tabii bol bol su içmeyi unutmayın sonrasında..:41:

Kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor ya! Belim normal incelikte ama belimden popoya doğru bianda kalınlaşıyor ve cok orantısız. Spor yaptım 2 ay kilo da verdim ama o kısım incelmiyooo!! :( Sanırım dar düşük bel giydiğim pantolonlardan kaynaklanıyor bu orantısızlık ama merak ediyorum bu dertten zamanında şikayetçi olup da birşekilde eski formuna kavuşan var mı acabaaa ??? :14:

ayni dert bendede var simit kismi dedikleri bolge hic incelmiyor hatta kilo versem bile kalin kaliyor orasi ve kilo alirken once oradan aliyorum cok uyuz oluyorum ama sanirim yapilacak bisey yok cunku ne denediysem incelmedi :26:

ayni dert bendede var simit kismi dedikleri bolge hic incelmiyor hatta kilo versem bile kalin kaliyor orasi ve kilo alirken once oradan aliyorum cok uyuz oluyorum ama sanirim yapilacak bisey yok cunku ne denediysem incelmedi :26:
Arkadaslar bunun icin size bir egzersiz hareketten bahsetmek isterim.. yere sirt uzeri uzanin sonra yan dönün. Elinizi yanaginiza koyun yani basiniz yerde degil elinizden destek alsin.bacaginizi kaldirabildiginiz kadar yukari kaldırın.kaldirirken nefes verin.yani 90 derece olabilicek kadar kaldirin.sonra diger bacaginiz icin.bu hem bikini bolgesini gerdirir hemde bel simitlerini eritmenize yardimci olur..sevgilerimle..

[QUOTEanavar, post: 19732708, member: 13829"]canım arkadaşım
zayıf oluptamı kalça problemin var?
genetik yapında dolayıdır.
yoksa olan yağlar oradamı toplanmış?
cardio ile sonuca ulaşırsın

eğer vücudunda sarkma mevcut ise sıkı bir duruş için arkadaşın önerdiği gibi plates yapabilirsin[/QU
Ben tam armut model bi hatunum
Ama dert etmeyin kalca modasi var millet buyuteyim diye silikon yaptirio

Back
X