belim tutuldu yardımmmm:(

eclipse67

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
55
0
6
Zonguldak
merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim belim felaket derecede acyor tutuldu yürüyemiyorum desteksiz.otururken yatarken her türlü acıyor
acile gittim bişey yapamıyorlar sadece seerum taktılar parol muş bi faydası olmadı doktoruma sordum beklicen dedi bebekle alakalı değilmiş Alaha şükür ama nasıl kurtulacam çok canm yanıyor:((( başna gelen varsa yardım etsin kızlar

arkadaşımgeçmiş olsun...ben 5 gün cektim...jel al masaj yaptır eşine...sen ilaç kullanamazsın şimdi offf ıyı bilirim gecmiş olsun

Sert bir yere uzanın, bacaklarınızı da koltuk vs. üzerine uzatın biraz öyle bekleyin, rahatlarsınız :13:
Geçmiş olsun, çok kötü bişeydir bilirim:31:

merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim belim felaket derecede acyor tutuldu yürüyemiyorum desteksiz.otururken yatarken her türlü acıyor
acile gittim bişey yapamıyorlar sadece seerum taktılar parol muş bi faydası olmadı doktoruma sordum beklicen dedi bebekle alakalı değilmiş Alaha şükür ama nasıl kurtulacam çok canm yanıyor:((( başna gelen varsa yardım etsin kızlar

sıcak su torbası koy canım.sıcak havlu falan.bı de ayaklarını sıcak tut ıyı gelır.

Back
X