Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok gerçekten sıfırdan tanıştığı kızla evlendi hatta çocuk gezmeye gitti başka şehire kızla orda tanışmış diye öğrendik sonradan . tamam 1 ay olmayabilir ama bukadar kısa bir sürede evlendi 4 ay belki ama işte çok geçmedi aradan onu anlatmak istedimBence arkadaşınızı kandırmış o adam. İkisini aynı anda idare etmiş. Yada arkadaşınızla cinsellik için olmuş ama diğeriyle ileriyi düşünmüş. Evlendikten sonra yakalanacağını bildiği için de ayrılmıştır arkadaşınızdan. Hangi erkek 1 aydır tanıdığı kızla evlenir yahu.
Şaka gibi ya ay ne bilim öyle kısacık bir ilişkiden sonra nasıl evlilik olur hadi onların gözü kör oldu diyelim aile nasıl onaylarYok yok gerçekten sıfırdan tanıştığı kızla evlendi hatta çocuk gezmeye gitti başka şehire kızla orda tanışmış diye öğrendik sonradan . tamam 1 ay olmayabilir ama bukadar kısa bir sürede evlendi 4 ay belki ama işte çok geçmedi aradan onu anlatmak istedim
Ya aslında burda anlatmak istediğim erkekler isteyince çok net oluyor, istemeyincede böyle belirsiz bir durum yaratıyorlarŞaka gibi ya ay ne bilim öyle kısacık bir ilişkiden sonra nasıl evlilik olur hadi onların gözü kör oldu diyelim aile nasıl onaylar![]()
Tabiki orası öyle. Ama şöyle bişey de var mesela ayrılıyorlar sonra 1-2 hafta sonra bir taraf nbr nasılsınız diyerek msj atıyor o şekilde bir zemin hazırlıyor karşıdakini boş bırakmamaya çalışıyor 1-2 hafta normal arkadaş ayağıyla takılıp sonrasında yeniden başlıyorlar.Ya aslında burda anlatmak istediğim erkekler isteyince çok net oluyor, istemeyincede böyle belirsiz bir durum yaratıyorlar
Operdim. Direkt konuya girerdim yaniİyi akşamlar
Konuştuğunuz insanla ne sevgili ne arkadaş diyebileceğiniz bir durumdasınız. Durumu netleştirmek için karşı taraftan atak bekler misiniz yoksa bir konuşmayla mı çözersiniz?
Not olarak düşeyim bu kişi eski sevgiliniz,vakti zamanında siz bitirdiniz ama bir şekilde tekrar iletişim haline geçtiniz
Cevaplarınızı merakla bekliyoruz bizim için önemli teşekkür ederiz![]()
Benim bir arkadaşım bir çocukla çıkıyordu sonra ayrıldılar sonra aradan uzun zaman geçti tekrar konuşmaya başladılar ama ne sevgili ne arkadaş belli değildi ne oldukları sonra çocuk buna demişki seni seviyorum ama evlilik diye birşey olmayacak benim hayatımda falan demiş sevgili olmakla alakalıda net konuşma olmamış hiç böyle iki arada bir derde devam etti konuşmaları bunların , sonra kız arkadaşım bu belirsizlikle devam etmek istemedi çocukla tamamen bitirdiler çocuk 1 ay sonra sıfırdan tanıştığı bi kızla evlendi
Sonuç; erkekler istediklerine gayet net olabiliyor