• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsiz Hezeyanım : )

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
Evet belirsiz çünkü şuan tam olarak neye kime hangi duruma ağladığımı bilmiyorum. Kızlar, en muamma anlarımda buraya yazıyorum nedense sizin beni koşulsuz çıkarsız dinleyişinizi kimi zaman yardımlarınızı seviyorum belki :) Bugün herşey güzeldi aslında monoton yaşantıma devam ediyordum, birden yaşımı farkettim 19 yaş.. bu yaşımda şımarıklığın dibine vurmuşçasına bıkkınlığımı hayattan. Neye göre yaşıyorum kime göre.. bilmiyorum. Yaşıtlarım gibi olmayı çok istedim her zaman tabi gecelerce günlerce konuştuğum kişilerin birgün kalkıp arkamdan çocuk demeleri hariç :) onların dediği gibi çocuk lafı hiç kullanılmadı hayatımda anlamsızca büyük oldum hep olgundum. ''Aaa Meral mi? o çok olgun kız canım. '' gibi :) Biliyorum bi çoğunuz derdimi anlamak için neden böylesin ne oldu bir şey mi yaşadın diyebilirsiniz, ama inanın mükemmel olmasada güzel bi ailem var çok asosyal de sayılmam ama yalnızım buruk bi yalnızlık sadece. Belkide küçük olmaya özlem ''Çocuk Meral'' e özlem. Büyüdükçe kırılıyorum daha fazla inciniyorum nedensizce daha Allah nasip ederse uzun bi hayatım olabilir ama bu kadar yorulmuşken ruhen nereye gidebilirim meçhul. iyiki varsınız :)

Ben de 19 yaşındayım seni kısmen anlayabiliyorum. Sanırım sen de çok düşünüyorsun sorguluyorsun hayatı :24:

Evet belirsizlik içindesin :)

Allahım ne kadar güzel, daha yaşım çok genç, ahh kim bilir neler neler başarabilirim demiyorsun?

Ben de 19 yaşındayım seni kısmen anlayabiliyorum. Sanırım sen de çok düşünüyorsun sorguluyorsun hayatı :24:

Kesinlikle :) Önümdeki o uzun parlak ışık yerine acabalarla dolu bi tünel var birileri gözümün içine bakarken hayatım hakkında en ufak bi fikrim bile yok bi birey olmak yetmiyor ki ben o maratona uygun biri değilim :)

Bence başarabilirsin, neden başaramayasın ki? Olumsuz düşünmemek gerekir.

Bugüne kadar başarabildiğim pek bir şey olmadığından belkide. Özgüven sanalda çok yüksek ama gerçek hayatta sadece başkalarıyla bütünüm onlar bi kıyafet giyer evet benim tarzım onlar bi laf söyler bende böyle söylerdim onlar çok şey başarır bende başarabilirdim. ama icraat yok :)

Back
X