Gebeliğe Hazırlık Belirsiz silik çizginin sonradan netleşmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sirinlers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
194
161
33
39
Merhaba Hanımlar
Bir süredir bebek istiyorduk olmayınca vazgeçtik tekrar tekrar kimyasal yaşadığım için dengem bozuldu korunmaya başladık fakat tedbirsiz bir iki durum oldu şu an regli gecikmem var ve
Üç gündür tekrar ettiğim testlerde ilk dakikalarda hayalet çizgi görüp 15-20 dk sonra çok net çizgiler görüyorum yaptığım testlerde
Bu durum normal mi yoksa geçersiz mi acaba böyle bir durum yaşayan ya da fikri tecrübesi olan var mı aranızda

Gecikmeniz varsa kan verin net sonuç için ilk 5 dk icinde çıktıysa doğru sonuç olabilir kurudukca çizgi daha netlesir

Gecikmeniz varsa kan verin net sonuç için ilk 5 dk icinde çıktıysa doğru sonuç olabilir kurudukca çizgi daha netlesir
Evet kan vericem mutlaka regli olmazsam ama geçen 1,5 senede o kadar kan verdim ve hayal kırıklığı yaşadımki testlerle biraz evde takip etmek istedim ve ondada daha önce başıma gelmeyen bu durum geldi teşekkür ederim

Test resimlerini atarsanız daha net konuşuruz kuruma çizgisi mi gerçek pozitif mi diye

Sadece kafamı karıştıran hemen bu renkler çıkmıyor önce aşırı silik resmen hayal gibi beliriyor 15,20 dk sonra böyle olması hayırlısı diyelim yıldım yeminle 1,5 2 yıldır
ne inatçı bu bebeler çıkın çıkın gelin bekliyoZ burda

Testlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum

Testlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum
İki gün sonra tekrar verin hcg haftaya göre olmaz her gebelikte farklı ilerler

Geç döllenme fln olursa da değer düşük çıkabilir 4 haftaya göre umudunuzu yitirmeyin hemen 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatte tekrr baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…