Gecikmeniz varsa kan verin net sonuç için ilk 5 dk icinde çıktıysa doğru sonuç olabilir kurudukca çizgi daha netlesirMerhaba Hanımlar
Bir süredir bebek istiyorduk olmayınca vazgeçtik tekrar tekrar kimyasal yaşadığım için dengem bozuldu korunmaya başladık fakat tedbirsiz bir iki durum oldu şu an regli gecikmem var ve
Üç gündür tekrar ettiğim testlerde ilk dakikalarda hayalet çizgi görüp 15-20 dk sonra çok net çizgiler görüyorum yaptığım testlerde
Bu durum normal mi yoksa geçersiz mi acaba böyle bir durum yaşayan ya da fikri tecrübesi olan var mı aranızda
Evet kan vericem mutlaka regli olmazsam ama geçen 1,5 senede o kadar kan verdim ve hayal kırıklığı yaşadımki testlerle biraz evde takip etmek istedim ve ondada daha önce başıma gelmeyen bu durum geldi teşekkür ederimGecikmeniz varsa kan verin net sonuç için ilk 5 dk icinde çıktıysa doğru sonuç olabilir kurudukca çizgi daha netlesir
Test resimlerini atarsanız daha net konuşuruz kuruma çizgisi mi gerçek pozitif mi diyeMerhaba Hanımlar
Bir süredir bebek istiyorduk olmayınca vazgeçtik tekrar tekrar kimyasal yaşadığım için dengem bozuldu korunmaya başladık fakat tedbirsiz bir iki durum oldu şu an regli gecikmem var ve
Üç gündür tekrar ettiğim testlerde ilk dakikalarda hayalet çizgi görüp 15-20 dk sonra çok net çizgiler görüyorum yaptığım testlerde
Bu durum normal mi yoksa geçersiz mi acaba böyle bir durum yaşayan ya da fikri tecrübesi olan var mı aranızda
Ekledim canım gün gün böyle çıktı ama ilk 5 dakikada hayalet çizgi beliriyor sonra netleşiyorTest resimlerini atarsanız daha net konuşuruz kuruma çizgisi mi gerçek pozitif mi diye
Bence gözüküyor bir kan verin mutlaka
Dayanabilirsem ve regli olmazsam pazartesiye kadar direnicem kan içinBence gözüküyor bir kan verin mutlaka
Gayet belirgin canım gebelik var
Umarım inşallahGayet belirgin canım gebelik var
Alttaki testte var hayırlı olsun
Umarım öyledir çok teşekkür ederim gönderdiğiniz güzel enerjiler içinAlttaki testte var hayırlı olsun
Bu kadar test yapacağına kan verseneUmarım öyledir çok teşekkür ederim gönderdiğiniz güzel enerjiler için
Hayırlısı bakalım yarında teste devam umarım koyulaşır
Kan vermekten kan kalmadıBu kadar test yapacağına kan versene
İki gün sonra tekrar verin hcg haftaya göre olmaz her gebelikte farklı ilerlerTestlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum
Geç döllenme fln olursa da değer düşük çıkabilir 4 haftaya göre umudunuzu yitirmeyin hemen 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatte tekrr baktırınTestlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?