Gebeliğe Hazırlık Belirsiz silik çizginin sonradan netleşmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ihtimale karşı bikez daha kan vermelisin inşallah sağlıklı olur tabi ama belli olmaz 3 kez kadar kan verilmeli
Kan değilde pazartesi dr gitcem varsada yoksada bi görünmek istiyorum inşallah iyi haberler alırım, alırız hepimiz
Buraya ısrarla yazmamın sebebi
Bir konu açıyorlar sonra sonuç nereye bağlandı yazmıyorlar
Burada aynı durumları yaşayan kişiler birbirinin deneyimlerinden yararlanmalı diye düşünüyorum amaçta o zaten dimi

Muhakkak tabi bizlerle sonucu paylaş çok kişi sonuca ulaşan konu bulamıyor sonuç iyi de olsa kötüde buraya yazılması okuyana tecrübe olur

Dr gittim maalesef kese görünmedi ve beta istedi 2900 lerde çıktı 100 de 60 kadar yükselmiş gayet iyi ama şu an belirsizlik içinde durumum geç döllenme olduğunu biliyorum bakalım ilerleyen günlerde görünecekmi kese hayırlısı olur inşallah

Çatlatma oldum ben 28 Eylül'de öğünden beri geçmeyen bel ve ara ara gelen kasık ağrılarım var ve tuvalet ihtiyacı duyuyorum hep evet erken olduğunu biliyorum test için ama merak edip yaptım ve hiç bu şekilde silinik çizgi görmedim bı heycan yaptım açıkçası bide dün ilişki oldu onu unutup test yaptım ilişkiden kaynaklida bu şekilde çıkmış olabilirmi acaba kafam çok karıştı iğnenin etkisi olsaydı net cizgiler olurmuş doktor o şekilde söylemişti bu şekilde olması biraz karıştırdı açıkçası kafamı

Eklentiler

• IMG_20211004_133242.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20211004_125602.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 89
Hemen mi çıktı çizgi peki

Evet hemen çıktı silinik çizgi ara ara bakıyorum hala aynı duruyor
İnşallah vardır ama tek başına ne test ne beta ne kese kalp atışı duyana kadar hamileyim demek çok zormuş tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum
Hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin

Canım seninkine alttan mi baktı da görünmedi kese

Canım seninkine alttan mi baktı da görünmedi kese
Selam hem karından hem Altan göremedi ama çok amatörce davranıyordu yeni dr belli ne dediğini bile anlamadım
Bugün tekrar gittim 2 saat uğraştıktan sonra hafif görüntü var dedi bende içime sinmediği için başka hastaneye gittim hemen gördü dr ama çok küçükmüş
Sırada kalp atışı var bir gün umutlu bir gün umutsuz ben bişey anlamadım bu hamilelikten bakalım sonuç nereye bağlanacak bende takıntılı bir tipim zaten uzatmalı net olmayan işler beni bulur her konuda
Her şeyin hayırlısı inşallah herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…