- 3 Ocak 2021
- 5.330
- 1.830
- 123
Benimde öyle oldu oyuzfen sordum ovalusyon takibi yapiyormuydunuzBenim adetime 1 hafta varken ilişki oldu yani geç döllenme o yüzlen adetin geçen gün sayısı yanıltabilir sizi
Anladım, yok hayır yapmamıştım başka ilişki olmadığı için oradan anladım geç döllenme olabileceğiniBenimde öyle oldu oyuzfen sordum ovalusyon takibi yapiyormuydunuz
Her ihtimale karşı bikez daha kan vermelisin inşallah sağlıklı olur tabi ama belli olmaz 3 kez kadar kan verilmeliTestim koyulaştı sonunda galiba bu sefer kimyasal değil gerçi yinede belli olmaz
Kan değilde pazartesi dr gitcem varsada yoksada bi görünmek istiyorum inşallah iyi haberler alırım, alırız hepimizHer ihtimale karşı bikez daha kan vermelisin inşallah sağlıklı olur tabi ama belli olmaz 3 kez kadar kan verilmeli
Muhakkak tabi bizlerle sonucu paylaş çok kişi sonuca ulaşan konu bulamıyor sonuç iyi de olsa kötüde buraya yazılması okuyana tecrübe olurKan değilde pazartesi dr gitcem varsada yoksada bi görünmek istiyorum inşallah iyi haberler alırım, alırız hepimiz
Buraya ısrarla yazmamın sebebi
Bir konu açıyorlar sonra sonuç nereye bağlandı yazmıyorlar
Burada aynı durumları yaşayan kişiler birbirinin deneyimlerinden yararlanmalı diye düşünüyorum amaçta o zaten dimi
Aynen canımMuhakkak tabi bizlerle sonucu paylaş çok kişi sonuca ulaşan konu bulamıyor sonuç iyi de olsa kötüde buraya yazılması okuyana tecrübe olur
Çatlatma oldum ben 28 Eylül'de öğünden beri geçmeyen bel ve ara ara gelen kasık ağrılarım var ve tuvalet ihtiyacı duyuyorum hep evet erken olduğunu biliyorum test için ama merak edip yaptım ve hiç bu şekilde silinik çizgi görmedim bı heycan yaptım açıkçası bide dün ilişki oldu onu unutup test yaptım ilişkiden kaynaklida bu şekilde çıkmış olabilirmi acaba kafam çok karıştı iğnenin etkisi olsaydı net cizgiler olurmuş doktor o şekilde söylemişti bu şekilde olması biraz karıştırdı açıkçası kafamıDr gittim maalesef kese görünmedi ve beta istedi 2900 lerde çıktı 100 de 60 kadar yükselmiş gayet iyi ama şu an belirsizlik içinde durumum geç döllenme olduğunu biliyorum bakalım ilerleyen günlerde görünecekmi kese hayırlısı olur inşallah
Hemen mi çıktı çizgi pekiÇatlatma oldum ben 28 Eylül'de öğünden beri geçmeyen bel ve ara ara gelen kasık ağrılarım var ve tuvalet ihtiyacı duyuyorum hep evet erken olduğunu biliyorum test için ama merak edip yaptım ve hiç bu şekilde silinik çizgi görmedim bı heycan yaptım açıkçası bide dün ilişki oldu onu unutup test yaptım ilişkiden kaynaklida bu şekilde çıkmış olabilirmi acaba kafam çok karıştı iğnenin etkisi olsaydı net cizgiler olurmuş doktor o şekilde söylemişti bu şekilde olması biraz karıştırdı açıkçası kafamı
Evet hemen çıktı silinik çizgi ara ara bakıyorum hala aynı duruyorHemen mi çıktı çizgi peki
İnşallah vardır ama tek başına ne test ne beta ne kese kalp atışı duyana kadar hamileyim demek çok zormuş tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorumEvet hemen çıktı silinik çizgi ara ara bakıyorum hala aynı duruyor
Canım seninkine alttan mi baktı da görünmedi keseİnşallah vardır ama tek başına ne test ne beta ne kese kalp atışı duyana kadar hamileyim demek çok zormuş tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum
Hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin
Selam hem karından hem Altan göremedi ama çok amatörce davranıyordu yeni dr belli ne dediğini bile anlamadımCanım seninkine alttan mi baktı da görünmedi kese
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yerini doldursun inşaAllahMaalesef nedeni bilinmeyen bir şekilde kalpleri durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?