Öyle yapıcam ama o kadar kimyasaldan sonra umudum yok sanki bakalım hayırlısıİki gün sonra tekrar verin hcg haftaya göre olmaz her gebelikte farklı ilerler
Evet bakalım 2 güne regli olmazsam yazarım yine birilerine örnek olsun diye yazıyorum daha ziyade hayırlısı inşallahGeç döllenme fln olursa da değer düşük çıkabilir 4 haftaya göre umudunuzu yitirmeyin hemen 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatte tekrr baktırın
Kaç kere kimyasal yaşadınız ? Bence hamilesinizÖyle yapıcam ama o kadar kimyasaldan sonra umudum yok sanki bakalım hayırlısı
3,4 defa 30 Lu 40 lı değerlerle yaşamıştım umarım dediğiniz gibi olur mutlu haberi alırımKaç kere kimyasal yaşadınız ? Bence hamilesiniz
İnşallah3,4 defa 30 Lu 40 lı değerlerle yaşamıştım umarım dediğiniz gibi olur mutlu haberi alırım
İnsan ister istemez demoralize oluyorİnşallahben de ocak ayında kimyasal geçirmiştim bir kere, hislerinizi anlıyorum..kimyasaldan sonraki 4.ay gebe kaldım çok şükür Sizin de umarım yarın son bulur ve gerçekten hamilesinizdir
4 hafta için olması gereken değer.2 günde değer 2 ye katlıyor zaten.karartmayın içiniziTestlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum
Ay doğruya Hiç öyle düşünmemiştim4 hafta için olması gereken değer.2 günde değer 2 ye katlıyor zaten.karartmayın içinizi
AminnAy doğruya Hiç öyle düşünmemiştimiçime su serptiniz
Allah’ta sizin içinize su serpsin inşallah
Merhaba benim de arkadaşım hamileliğini bu değerlerle öğrendi 124 veya 128 olmalıydı onun.. (adetinden bir gün sonra ki değer) su an 17 haftalık oldu bileTestlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum
Ayyy inşallah benimde devam eder bu seferMerhaba benim de arkadaşım hamileliğini bu değerlerle öğrendi 124 veya 128 olmalıydı onun.. (adetinden bir gün sonra ki değer) su an 17 haftalık oldu bileburda önemli olan hamileliğinizi kac değerle öğrenmiş olmanız değil de artışların düzenli olması önemli insAllah sağlıkla devam eder
İnsAllahAyyy inşallah benimde devam eder bu sefer
yarın vericem kan bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin
Amiiiiin isteyen hak eden bekleyen herhese nasip etsin inşallahİnsAllahSiz kan verip takip edin durumu Allah bizlere de nasip etsin
canım adetin kaç gün geçince çıktı böyle
Bakın benim de cok sonradan böyle oldu ilk başta cıkmadı adetime 2 gün var pozitif mi bilmiyorumMerhaba Hanımlar
Bir süredir bebek istiyorduk olmayınca vazgeçtik tekrar tekrar kimyasal yaşadığım için dengem bozuldu korunmaya başladık fakat tedbirsiz bir iki durum oldu şu an regli gecikmem var ve
Üç gündür tekrar ettiğim testlerde ilk dakikalarda hayalet çizgi görüp 15-20 dk sonra çok net çizgiler görüyorum yaptığım testlerde
Bu durum normal mi yoksa geçersiz mi acaba böyle bir durum yaşayan ya da fikri tecrübesi olan var mı aranızda
Aslında sonradan oluşma gibi değilde başta çok çok hafif beliriyor sonra netleşiyor inşallah sağlıklı ilerler teşekkürlerSonradan oluşan cizgiler genelde geçersiz sayılır ama beta hcg hormonu demekki az da olsa var ki ikinci çizgi çıkıyor 15 dk sonra da ciksa umut var demektir. En sağlıklısı kan testi. İnşallah güzel haberler alırsınız
Benim adetime 1 hafta varken ilişki oldu yani geç döllenme o yüzlen adetin geçen gün sayısı yanıltabilir sizicanım adetin kaç gün geçince çıktı böyle
Benim ilk dkkalarda hemen beliriyordu ama rengi çok açık sonra koyulaşıyor 20 dk sonra gibiBakın benim de cok sonradan böyle oldu ilk başta cıkmadı adetime 2 gün var pozitif mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?