Gebeliğe Hazırlık Belirsiz silik çizginin sonradan netleşmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme fln olursa da değer düşük çıkabilir 4 haftaya göre umudunuzu yitirmeyin hemen 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatte tekrr baktırın
Evet bakalım 2 güne regli olmazsam yazarım yine birilerine örnek olsun diye yazıyorum daha ziyade hayırlısı inşallah

3,4 defa 30 Lu 40 lı değerlerle yaşamıştım umarım dediğiniz gibi olur mutlu haberi alırım
İnşallah ben de ocak ayında kimyasal geçirmiştim bir kere, hislerinizi anlıyorum..kimyasaldan sonraki 4.ay gebe kaldım çok şükür Sizin de umarım yarın son bulur ve gerçekten hamilesinizdir

İnşallah ben de ocak ayında kimyasal geçirmiştim bir kere, hislerinizi anlıyorum..kimyasaldan sonraki 4.ay gebe kaldım çok şükür Sizin de umarım yarın son bulur ve gerçekten hamilesinizdir
İnsan ister istemez demoralize oluyor
Maşallah maşallah sağlıkla doğsun yavrunuz iyi dilekleriniz güzel enerjileriniz için teşekkür ederim

Testlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum
Merhaba benim de arkadaşım hamileliğini bu değerlerle öğrendi 124 veya 128 olmalıydı onun.. (adetinden bir gün sonra ki değer) su an 17 haftalık oldu bile burda önemli olan hamileliğinizi kac değerle öğrenmiş olmanız değil de artışların düzenli olması önemli insAllah sağlıkla devam eder

Ayyy inşallah benimde devam eder bu sefer
yarın vericem kan bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

Bugün kan verdim değer 127 sen 298 e çıkmış ikinci adımda tamam sırada kese ve kalp atışı var umarım inşallah tabi kimyasal değilse

Sonradan oluşan cizgiler genelde geçersiz sayılır ama beta hcg hormonu demekki az da olsa var ki ikinci çizgi çıkıyor 15 dk sonra da ciksa umut var demektir. En sağlıklısı kan testi. İnşallah güzel haberler alırsınız

Bakın benim de cok sonradan böyle oldu ilk başta cıkmadı adetime 2 gün var pozitif mi bilmiyorum

Eklentiler

• 9BEE0746-4594-42CD-BDE7-096E69EF7D22.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 65
Aslında sonradan oluşma gibi değilde başta çok çok hafif beliriyor sonra netleşiyor inşallah sağlıklı ilerler teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…