Arkadaşlar merhaba sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum gelebilecek her eleştiriye açığım. Bundan 5 ay önce bir çocukla konuşuyorduk yani flört gibiydik buluşuyorduk geziyorduk beraber vakit geçiriyorduk 2 ay boyunca güzel geçti her şey sonra yurt dışına gitti ve benim Güven problemlerimden dolayı Ben konuşmayı bitirdim bundan bir ay önce ise başka biri aracılığı ile benimle tekrardan konuşmak istediğini söyledi Ben de kabul ettim her şey güzel ilerliyordu bir ay boyunca konuştuk ve ben bugün Artık flört evresini geçmek istediğimi söyledim Çünkü zaten birbirimizi yeterince tanıyorduk flört de bir tanışma evresidir bence, ilk söylediğimde geçiştirdi beni başka konular açmaya çalıştı saygıyla karşıladım iki saat sonra tekrar sordum ve bana ne değişecek dedi Şu an flörtüz veya sevgiliyiz ne değişecek dedi Ben de bir adı olur dedim Böyle devam edelim gerek yok dedi geçiştirdi beni. sonrasında daha da ciddi oldum Beni oyalıyormusun Benimle takılmak mı istiyorsun diye sordum amacım o değil dedi peki neden benimle sevgili olmak istemiyorsun diye sordum bilmiyorum dedi Ben de belirsizlikle yapamam ya siyah oluyor ya beyaz, gri yaklaşma bana dedim O da Neden böyle yapıyorsun zamana bırakalım dedi ancak zaman kavramını çoktan geçtik dedim ve sonrasında Ben Yolları ayırmak istediğimi söyledim o da peki dedi.
Sizce neden istemedi ve doğru olanı yaptım mı?