Belirsizlik çok kötü... Nasıl davranmalıyım?

Kardeşim sen neler yapmışsın böyle?Toparlan lütfen çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.Bir genç kız bir erkeğin peşinden bu kadar koşmamalı,yapma lütfen.

çok haklısınız ama zor zamanım .. hemde çok zor.. Allahıma güveniyorum .. elbet geçecek .. ben şu dönemlerde üzülüyor olabilirim

ama o yeni yeni birilerini tanıdıkça ömrü hayatı boyunca yüreğindeki bensizliğin acısı gitmeyecek

büyük konuşmayın asla büyük konuşmayın .. gurur çok farklı bir duygu .. evet hayatta bir tek o yok.. belki ilerde çok şükür karşıma çıkmış dediğim biri olacak...

dün gece mesaj attı , etti .. ama içimde bir kıpırtı yok biliyormusunuz ? normalde dört gözle beklerdim ..

köreldi .. ona karşı duygularım köreliyor , hissediyorum

büyük konuşuyorum çunku bende zamanında çok ama çok sevdim aramadı oylece çıktı hayatımdan bikere arayıpta neden demedim demem. ama yıllarca uzuldum bak aylarca bile değil. okadar kendimden eminim ben
hepsi geçmişte kaldı iyikide koşmamışım peşinden iyikide gurur yapmışım.
yapmayın sizde insan hayatta bi kere sever diye birşey yok gene seveceksiniz ama boyle yaparsanız zaten daha baştan kaybedersiniz

büyük konuşuyorum çunku bende zamanında çok ama çok sevdim aramadı oylece çıktı hayatımdan bikere arayıpta neden demedim demem. ama yıllarca uzuldum bak aylarca bile değil. okadar kendimden eminim ben
hepsi geçmişte kaldı iyikide koşmamışım peşinden iyikide gurur yapmışım.
yapmayın sizde insan hayatta bi kere sever diye birşey yok gene seveceksiniz ama boyle yaparsanız zaten daha baştan kaybedersiniz

tabiki haklısınızdır normal bir zamanımda olsaydı bende sizin gibi tepki verebilirdim .. ama babamı kaybetmişm ki zaten ondan da çok güçlüyüm.. hep derim ve ondan daha gururlu..

ben ona vaad ettiklerimi biliyor , bundan sonra ben değil onun yakınma zamanı...

anladım canım başın sağolsun bence hiç geçmişe dönme bırak ne kadar ararsa arasın
bu hayata bizi uzmeleri için gelmiyoruz bunlara o şansı vermeyelim. zaten gerçekten seni seven bi insan karşına çıktığında anlarsın zaten. beklediğinede değer ve gun gelir ona gurur yapmadığınada değer. hakkında hayırlısı

anladım canım başın sağolsun bence hiç geçmişe dönme bırak ne kadar ararsa arasın
bu hayata bizi uzmeleri için gelmiyoruz bunlara o şansı vermeyelim. zaten gerçekten seni seven bi insan karşına çıktığında anlarsın zaten. beklediğinede değer ve gun gelir ona gurur yapmadığınada değer. hakkında hayırlısı

teşekkür ederm canım.. ben demiyorum ki hiç hatam yok..

elbet hatalarım olmuştur..

ama o bu dönemin hassasiyetini anlamadı ... onun başına Allah korusun öyle birşey olsa sarıp sarmalardım ...

yazık oldu ne diyim ... daha bi olgunlaştım

kızlar içimde kalmasın valla içim şişti gidip arkadaşıma söylicem etkilendim vs diye.... gerisinide zamana bırakcam

kızlaaaarr bugün arkadaşıma durumu açıkladım etkılendım vs diye konuştuk. O da dedi ki o da senden etkılenmiş tam aradıgım gibi bir kız çok zarif vs demişş çok mutluyum bu iş olcak inş.. çok mutluyum :)) sizlerle paylaşayım dedim

yıpranma ihtimalim yüksek değil tecrübelerin en acısını yaşadım ve artık nasıl davranacagımı biliyorum. Vazgeçmeyi düşünmüyorum her zaman mantık önemli değildir biraz da hislere güvenmek gerekir. Hislerim de beni yanıltmadı...

hisler bi gün azalır, geriye mantık kalır... sonu olmayan bir şeye sırf hoşlanıyorum diye başlarsan, şimdiden ayrılıgı ve acı cekmeyi göze almış olursun. ayrı şehirlerde yaşadığın biriyle asla gercek bi ilişki kuramazsın. arkadaş tavsiyesi...

Back
X