Bu çok çocukça olmaz mı yani yaşımız küçük değil sonuçtaaslan Burcu rekabeti severler bana çıkma teklifi falan geldi de kabul etcem falan de tepkisini ölç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok çocukça olmaz mı yani yaşımız küçük değil sonuçtaaslan Burcu rekabeti severler bana çıkma teklifi falan geldi de kabul etcem falan de tepkisini ölç
Evet çok klasik cümleler bunlar aslında bana şahsi olarak söylemedi genel olarak söyledi ama kendisi insanlar tarafından çok üzülmüş ve yaşadığı şeyleri karşı taraf yaşasın istemiyor yani açıkçası bende böyle düşünüyorum kimseyi üzmek istememAma sen çok safsın benim güzel kardeşim. Bu bayat numaralarla bile seni parmağında sallar bu çocuk. Bağlanmak istemiyorum, ben seni üzerim, ben çok üzüldüm, seni üzmekten korkuyorum... Bunların modası geçti. İnanma bu sırtlana.
Niye olsunki sana hissettiğini o şekil de anlayabilirsiniz madem arkadaş gibi konuşuyorsunuz ona bahsetebilirsiniz ama mantıklı bir şekilde salla mesela uzaktan tanıdığımız beni çok beğenmiş illa tanışmak istiyor ne yapayım diye sorabilirsinBu çok çocukça olmaz mı yani yaşımız küçük değil sonuçta
Bu mevzuyu açabilecek mantıklı bir yer bulursam belki de dediğin gibi işe yarayabilirNiye olsunki sana hissettiğini o şekil de anlayabilirsiniz madem arkadaş gibi konuşuyorsunuz ona bahsetebilirsiniz ama mantıklı bir şekilde salla mesela uzaktan tanıdığımız beni çok beğenmiş illa tanışmak istiyor ne yapayım diye sorabilirsin
Bu mevzuyu açabilecek mantıklı bir yer bulursam belki de dediğin gibi işe yarayabilir
[/QUOTEmaksat tepkisini ölçmek
Zamana bırakmaktan başka bir şey yok tabiki daha yeni sonuçta belki de o da ne istediğini bilmiyor olabilir umarım duygularımı kontrol altında tutabilirim mutluluğumu tabiki ona bağlamam çünkü aynı durumu bende yaşadım ve evet pişman oldum bendebence biraz zamana birakin ve sakin sizin duygularinizi dengesizlestirmesine izin vermeyin yeni hobiler edinin. Zaten olursa bir sekilde olucaktir. Sizin bu surecte duygularinizi kontrol etmeniz daha iyi olucaktir. Mutlu olup uzgun olmanizi ona sakin baglamayin. Ben zamaninda oyle yaptim cok pisman oldum
Ergen olduğunu pek düşünmüyorum ama kesinlikle dengesiz olduğundan eminimtipik ne istediğini bilmeyen ergen sendromu ile karşı karşıyayız![]()
Dediklerini uygulasaydı baştan sizinle iletişimi kurmaz ya da sizde böyle soru işaretleri oluşmasına izin vermezdi.Yani aslında daha önceden birini sevmiş ama o insan çok acı çektirmiş ve bana demişti ki birini sevemeyeceğime inanıyorum ve kimseyi üzmek istemiyorum bu yüzden de insanların bana yaklaşmasına müsade etmiyorum
Belkide oyledir. Umarim yakin zamanda bu belirsizlikten kurtulursunuz.Zamana bırakmaktan başka bir şey yok tabiki daha yeni sonuçta belki de o da ne istediğini bilmiyor olabilir umarım duygularımı kontrol altında tutabilirim mutluluğumu tabiki ona bağlamam çünkü aynı durumu bende yaşadım ve evet pişman oldum bende
Size aynı saniyede değişik duygular yaşatan biriyle mutlu olamazsınız, önünüze bakın. Ayrıca, ateş burcu erkeklerine güvenmeyin fazla.Aynı sınıfta bulunduğum biri var 1.5 aydır whatsapptan konuşuyoruz arkadaşız ama ne dostça yaklaşıyor ne de flört şekilde çok zeki ve uyanık biri belirsizlikten yoruldum aslında yani daha 1.5 2 ay oldu evet ama yine de yoruldum. Bazen diyorum ki kesin dostu olarak görüyor bazen diyorum ki yok flört eder gibi yaklaşıyor aşırı dengesiz biri (aslan burcu) bazen bazı hareketlerini aşırı kafama takıyorum ve nedense moralim çöküyor ona karşı bir şey hissetmiyorum sadece bana atacağı adıma bağlı olarak aslında içimde bir şeyler oluşturacağım bana özelini anlatıyor bazen konu o açıyor ama bazen de konuşmak istemiyor gibi davranıyor ve anlam veremiyorum neyin peşinde olduğunun çözemiyorum ne yapmaya çalıştığının (benden 5 yaş büyük ayrıca) yani birkaç gündür çok dengesizleşmeye başladım bir anda mutluyum bir anda moralim bozuluyor onun yaklaşımına göre şekil alıyorum sizce ne yapmalıyım
Ya evet ışte demek istediğim bu bazen senin gibi düşünüyorum ama bazende diyorum ki öyle bir niyeti yok en başından kendini belli ederdi dost olduğunun falanDediklerini uygulasaydı baştan sizinle iletişimi kurmaz ya da sizde böyle soru işaretleri oluşmasına izin vermezdi.
İnşallah kurtulurum aynen yani ne kadar düşünmeyeyim desemde kafamın içinde sonuçta hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederimBelkide oyledir. Umarim yakin zamanda bu belirsizlikten kurtulursunuz.
Bence kontrol edebilirsiniz. Zaten olucaksa olur diyip ustunde fazla dusunmeyin tabi ne kadar dusunmeyin desemde dusunmemek elde degildir tahmin edebiliyorum. Sizin kaderinizdeki kisi eger oysa insallah olur diyorum.
yoo bu tipler cebimde dursun mantığıyla hareket eder.İşte geçmişinde kötü ilişkileri olur, kimseye aşık olamam (inandırıcılık seviyesi %100) falan filan.Salın bence kimseyi ikna etmek için çabalamayın.Sevgi öyle bir şey değil.Ya evet ışte demek istediğim bu bazen senin gibi düşünüyorum ama bazende diyorum ki öyle bir niyeti yok en başından kendini belli ederdi dost olduğunun falan
Zaten pek anlayamadığım için güvenemiyorum da yani her an her şey olabilir düşüncesindeyimSize aynı saniyede değişik duygular yaşatan biriyle mutlu olamazsınız, önünüze bakın. Ayrıca, ateş burcu erkeklerine güvenmeyin fazla.
Not: Yay burcuyum.
Fazla haklı konuşuyorsun sana katılıyorumyoo bu tipler cebimde dursun mantığıyla hareket eder.İşte geçmişinde kötü ilişkileri olur, kimseye aşık olamam (inandırıcılık seviyesi %100) falan filan.Salın bence kimseyi ikna etmek için çabalamayın.Sevgi öyle bir şey değil.
Üslubum sert oluyor bazen incittiysem affolaFazla haklı konuşuyorsun sana katılıyorum
Zaten amacım kimseye bir şey kanıtlamak ya da birini ikna etmek değil bana aşık olsun diye bir çabamda yok dediğin gibi sevgi böyle bir şey olmamalı
Yok hayır incitmedin ☺ doğru söylüyorsun söylediği şeyler yalan mı bilemem belki doğrudur belki de yalanÜslubum sert oluyor bazen incittiysem affolaSürekli aynı tip erkekler aynı tip yalanlar görünce duyunca sinirleniyorum
Bari daha farklı yalanlar söylesinler inanmış gibi yapalım
![]()
Bu adam (ya da çocuk, yaşlarınızı bilmiyorum) hayatınızdayken de böyle düşünmeniz çok normal. Peki, onunla konuştunuz mu bunu?Zaten pek anlayamadığım için güvenemiyorum da yani her an her şey olabilir düşüncesindeyim