• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsizlik

Mevsim Yaz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
476
268
23
Merhaba daha önce ki konumu okumuşsunuzdur belki 3 ayı geçti eşimle ayrıyız ben ailemin evindeyim kendisiyle hiçbir iletişimimiz yok kendisi dava açmadı kendisi boşanmak istedi 3 aydır neyi bekliyor bu adam be ailesi be kendi ne yazıyor ne arıyor bende açmak istemiyorum açıkçası

Merhaba daha önce ki konumu okumuşsunuzdur belki 3 ayı geçti eşimle ayrıyız ben ailemin evindeyim kendisiyle hiçbir iletişimimiz yok kendisi dava açmadı kendisi boşanmak istedi 3 aydır neyi bekliyor bu adam be ailesi be kendi ne yazıyor ne arıyor bende açmak istemiyorum açıkçası
Eski konunuzu bilmiyorum da ben bu şekilde belirsiz yaşamak istemezdim. Adama olan duygularım devam ediyorsa ona bir adım atarım.
Yok eğer tükenmişse açarım davamı, yolumu çizerim ben olsam.
Beklemek çok yıpratıcı benim için.

Beni de üzüyor ama beklemekten de başka
Eski konunuzu bilmiyorum da ben bu şekilde belirsiz yaşamak istemezdim. Adama olan duygularım devam ediyorsa ona bir adım atarım.
Yok eğer tükenmişse açarım davamı, yolumu çizerim ben olsam.
Beklemek çok yıpratıcı benim için.
Şimdi düşünüyorum ben açarsam takı felan alamayayım diye mi açmıyor. bilmiyorum ben açarsam takılan takıları alıyor muyum yine de böyle küçük hesaplar yapacak biri değilim ama

Beni de üzüyor ama beklemekten de başka

Şimdi düşünüyorum ben açarsam takı felan alamayayım diye mi açmıyor. bilmiyorum ben açarsam takılan takıları alıyor muyum yine de böyle küçük hesaplar yapacak biri değilim ama
Takılarla ne ilgisi var?
Gidin bir avukata danışın.
Dava açanın bir hak kaybı olmaz, aksine hakkınızı daha kolay ararsınız.

Benimde bildiğim bayan dava acarsa maddi yönden alamayacağı şeyler oluyormuş bunlar neler onu tam bilmiyorum

Bir arkadaşımın başına geldi ondan aklımda kalmış

Back
X