BELİRSİZLİK...

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.546
1.688
133
Merhabalar. Üç seneden beri aynı iş yerinde çalıştığım ve sevdiğim bir arkadaşımın bana ilgisi olduğunu fark ettiğimde onunla arama mesafe koymak durumunda kaldım. Arkadaş olarak çok sevdiğim ama ilgisini istemediğim biriydi. Onun çevresindeki insanlara ilgi duymuşluğum bile oldu. Onun da bunu fark edip üzüldüğünü, kimi zaman öfkelendiğini bile düşünüyorum.Aynı ortam olduğu için ne kadar mesafe koysan da uzak kalamıyorsun çünkü.

Gel zaman git zaman ben tayinle şehir değiştirdim. Ani bir karar olmuştu benim için. O dönemden beri ara ara yazar bana.Konuşmayız ama mesajlaşırdık zaman zaman. Bu şahsın o küçük hatırlatmaları acaba mı dedirdi bana..Çoğunuz pandemi,boşluk vs . diyeceksiniz. Belki de haklısınız.Ama uzun zamandan beri aklımda yer tutmaya başladı. Hatta bazen yüzümü güldürmeye.. Bazen kendime, "Mutlu,sen nasıl fark etmedin böyle bir çocuğu." diyorum.

Geçen bana "Seni aramak istiyorum, izin verirsen.Şu saatte arayacağım." dedi. Neredeyse iki sat konuştuk. Sohbetin nasıl geçtiğini fark etmedim. " Seni arada sırada arasam oluur mu?" dedi. Ben de , " Tabiki.." dedim. Durum böylr. Çok tuhaf bir durum içindeyim. Zaman zaman mesajlaşırken sonradan oluşan ilgimi belli etmişliğim var ama.. Benden hepsi bu kadarcık..

Bu arada bu kişiyle üç yıldır aynı ortamda çalıştığım için onu tanıma şansım oldu. Tabi ilişki adamı olarak nasıl bilemem. Ama beyfendi, kibar..

Böyle belirsiz mi devam edecek sizce, açılır mı bana? Açılırsa ben naparım..? Yoksa arkadaşça mı yaklaşıyor?

İlgisini ilk belli ettiğinde karşılık vermeyip, mesafe koyduğunuz için şu an açılmaya çekiniyor bence. Eğer hislerinizden eminseniz bu kez siz adım atın

"Çoğunuz pandemi,boşluk vs . diyeceksiniz. Belki de haklısınız."

Ben boyle dusunuyorum. Cevre degistirince ustune kapanma, hastalik derken etrafinizda erkek veya sizinle ilgilenen erkekeler azalmiş olabilir, o yuzden bu kişiyle ilgilenmeye ve dusunmeye baslamissiniz gibi gorunuyor.
Ayni ortamda oldugunuz donem nicin adamin ilgisini istemiyordunuz mesela???

Ben kendi adima birini arkadasim gorunce fikrim hiç degişmiyordu yani arkadasliktan sevgililige geçmis bir ilişkim hiç olmadi hayatimda. 🙄 Belki o yuzden anlamiyorumdur.

Sevgililikten önce aynı ortamda olduğun davranışlarını, karakterini gözlemlediğin biriyle olmak iyi bir avantaj. Kendin ilk gözden biliyorsun bir kere iyi mi kötü mü bence bu çok önemli. Sizinle iki saat konuşup vakit ayirdiysa belli ki hâlâ da ilgisi var. İçinize siniyorsa ve istiyorsanız bir şans verebilirsiniz bence. Olumsuz yaklaştığınızı hissettirmezseniz açılır gibi duruyor.

Bakin basima geldigi icin yazmak istedim yillar once evkenmeden once. Bir cocukla altli ustlu 5 sene oturduk ev sahibimizin ogluydu. Beni cok sevdi ona karsi asla bir ilgim olmadi o 5 senede cok gulduk agladik altli ustluu olunca cogu zaman aileler ortak dertlere kosar herseyimiz birdi. Ama gram sevemedim. Hep arkadasimdi.ben baska sehire girtim is amaciyla. Yaklasik 1 bucuk yila yakin. Bu cocugun aramasini isterdim surekli konusurudk telefonda hediyeler gonderiridim birbirimize. Ama sonra dondum doner dinme ona kostum. 2 gun filan cafelere gittik zaman gecirdim ben 3 ncu gun bana batmaya basladi hareketleri sevgi gosterisi. Olmadi yani. Siz yanyana zaman gecirmeye bakkin bence is oyle kesinlesiyo. Sonra o baskasiyla evkendi ben baskasiyla. Ben yine pisman oldum. Ama dusunuuroum yine olsa yine sevemem

Bakin basima geldigi icin yazmak istedim yillar once evkenmeden once. Bir cocukla altli ustlu 5 sene oturduk ev sahibimizin ogluydu. Beni cok sevdi ona karsi asla bir ilgim olmadi o 5 senede cok gulduk agladik altli ustluu olunca cogu zaman aileler ortak dertlere kosar herseyimiz birdi. Ama gram sevemedim. Hep arkadasimdi.ben baska sehire girtim is amaciyla. Yaklasik 1 bucuk yila yakin. Bu cocugun aramasini isterdim surekli konusurudk telefonda hediyeler gonderiridim birbirimize. Ama sonra dondum doner dinme ona kostum. 2 gun filan cafelere gittik zaman gecirdim ben 3 ncu gun bana batmaya basladi hareketleri sevgi gosterisi. Olmadi yani. Siz yanyana zaman gecirmeye bakkin bence is oyle kesinlesiyo. Sonra o baskasiyla evkendi ben baskasiyla. Ben yine pisman oldum. Ama dusunuuroum yine olsa yine sevemem
Aslında o yanlış bir zamanda çıktı karşıma..Belki de ondan ..

Back
X